δοκιμή BMW Χ1

Η νέα BMW X1 αυτής της δοκιμής είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς πώλησης SUV. Θέλετε να μάθετε τι έχει αλλάξει;

Μην χάσετε: το πέντε αντιπάλους BMW X1 2015

ο BMW X τεστ! 2016 aservir θα πάμε να ξέρω αν είναι καλύτερα να επιλέξουν την concocido 20d ή 18d και πάλι, το οποίο αντιστοιχεί σε εξοικονόμηση 2.000 ευρώ ... σε βάρος του να σταματήσει 40 άλογα. Γιατί αν οι 20δ BMW X1 αποδίδει 190 hp, 18δ διαμονή σε 150. Η πρώτη εξωτερική αισθητική επιταγή απαλλάσσει το X1 οποιουδήποτε παρελθόντος κριτική. Η μεγάλη μάσκα δώσει την μπροστινή αναμφισβήτητη παρουσία, προφέρεται θόλους των τροχών και μυϊκή πλευρά ενισχύσει αθλητικό πνεύμα του, την ίδια στιγμή παρέχει μια σφραγίδα αναμφισβήτητα SUV. συμπαγής και κατακόρυφη πίσω της, με την υψηλή παράθυρο γραμμής, φέρνει προσωπικότητα στο ίδιο επίπεδο με ένα γνωστό εμπορικό σήμα. Η σφραγίδα της BMW καθιστά σαφές: είναι επίσης ένα πρακτικό αυτοκίνητο, δεν είναι απλά ένα όμορφο πρόσωπο.

 

 

BMW X1 xDrive 18d 2016: ορμητική κινητήρα

Ξεκινήστε το τεστ, πιέστε το κουμπί εκκίνησης και να ξυπνήσουν κρύβεται 150 hp μηχανική τεσσάρων κυλίνδρων. Η BMW έχει επιλέξει εδώ και καιρό από αυτά τα μηχανικά και γίνεται ένας από τους κατασκευαστές με τους καλύτερους οδηγούς αυτής της αρχιτεκτονικής. Ως εκ τούτου, για την καλή απόδοση που προσφέρεται από την αρχή αρχίζω να μην δούμε δικαιολογείται να πληρώσει 2.000 ευρώ επιπλέον. τιμές επιτάχυνσης επιβεβαιώνουν αισθήσεις οδήγησης, όπως η μετάβαση από 0 στα 100 km / h Είναι μόνο 0,9 δευτερόλεπτα πιο αργός 18d. Ένα μπλοκ που σχετίζεται με ένα αυτόματο Steptronic τρέχει πολύ γρήγορα. Υπάρχει ένα εγχειρίδιο παραλλαγή έξι ταχυτήτων, αλλά η σκληρή αφή της Planca και την ομαλότητα της αυτόματης, εγώ δεν θα το συνιστούσα.

Αυτή η μετάδοση και η μέγιστη ροπή των 320 Nm κάνει το προσπέρασμα brainer για το 2016 X1 έχει δηλώσει μια πραγματική κατανάλωση των 6,5 λίτρων. Ένας σεμνός μέσες δαπάνες για ένα μοντέλο που υπερβαίνει το τόνο και υποστηρίζεται από τέσσερις τροχούς xDrive κίνησης για τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους. Μάτι, συμπίεση περιπλέκεται από χωματόδρομους, εκτός αν είναι απολύτως ομαλή, επειδή το ύψος της 17 cm δεν συμβουλεύει μεγάλες περιπέτειες. Ναι, η μονάδα δίσκου είναι ένα συν πρόσφυση σε ολισθηρές Tamos acrretrea και βάζει το κερασάκι σε μια πολύ αποτελεσματική δυναμική συμπεριφορά. Αυτό είναι ένα από τα δυνατά σημεία της BMW X1, για μένα το πιο σπορ SUV στην κατηγορία του. Ακόμη και ενώ φαίνεται μια δύσκολη σημείο στο λειτουργία Comfort αναστολή κατά τη διέλευση bachedas carrtereras. Μοντέλα της Audi, για παράδειγμα, να απορροφήσει καλύτερα τις παρατυπίες και την άνεση περισσότερους επιβάτες της δεύτερης σειράς.

Στο εσωτερικό, το Χ1 είναι κάπως μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο και λάκες και βερνίκια ματ αλουμίνιο είναι υπεύθυνες για τη χορήγηση φαίνονται πολύ πιο «premium». Μια πτυχή θα βελτιωθεί αν η εικόνα ήταν κάτι πιο σύγχρονο και σκληρά μέρη πλαστικά της κονσόλας εξαφανίζονται. με το iDrive, MULTICONTROL ότι ο τροχός, η BMW είναι ακόμα ένα βήμα μπροστά. Επίσης, σε άλλες λεπτομέρειες, όπως τα χειριστήρια του κλίματος κεντρική κονσόλα βρίσκεται σε μια υπερυψωμένη θέση έτσι ώστε να είναι πολύ βολικό. Πώς έχετε καταφέρει να είναι μεγαλύτερο; Η εγκάρσια κινητήρας χρειάζεται μια μύτη λιγότερο μέγεθος και ως εκ τούτου μπορεί να σχεδιάσει μια πιο ευρύχωρη καμπίνα. Επηρεάζει επίσης το σώμα σας, η οποία είναι πλέον ευρύτερο (1798-1821 mm).

Στη δεύτερη σειρά, χάρη στο συρόμενο πάγκο προαιρετικό BMW υπάρχει πάντα χώρος εξαερίζεται πόδι. Επίσης, οι προγραμματιστές έχουν πάρει τη δημιουργικότητά της, κατά το σχεδιασμό της εκκίνησης, με διπλή επιφάνεια όχι λιγότερο στόμα φόρτωση ή που διπλώνουν ηλεκτρικά πλάτες. Με έως και 1.550 λίτρα (προαιρετικά, η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού μπορεί επίσης να γέρνει μέχρι να μείνει επάνω), η X1 έχει αρκετό χώρο για να πάνε διακοπές με όλες τις αποσκευές. 

BMW X1 2016. Συμπέρασμα

Το νέο X1 είναι εκπληκτικά πρακτικό: μεγάλα, ευέλικτη, και με ένα ισορροπημένο αιώρημα. Κάνει τα πάντα καλύτερα από τον προκάτοχό του και ακόμη κάνει το Audi Q3 φαίνεται ημερομηνία. Με αυτό το SUV, η BMW επιτυγχάνει μια τέτοια ισορροπία θα είναι ακόμη μια επιλογή για την τακτική τους αγοραστές του Tiguan ... Κάθε φορά που δεν λαμβάνουν υπόψη τη διαφορά τιμής, φυσικά. 

Δοκιμάσαμε μια εκδοχή της BMW X1

BMW X1 xDrive20d τεστ 2015: έχει τα πάντα για να πετύχει.

Τα κλειδιά θα πρέπει να γνωρίζετε την BMW X1

8

Τεχνικά χαρακτηριστικά

BMWX1 2015xDrive20dA

BMW X1 xDrive20dA
 • Τύπος κινητήρα

  κανονικός

 • εκτόπισμα

  1.995 cc

 • ροπή

  400 Nm /1.750 σ.α.λ.

 • ισχύς

  190 rpm cv /4.000

 • αλλαγή

  αυτόματο

 • έλξη

  ολοκλήρωμα

 • χωρητικότητα πορτ-μπαγκάζ

  L 1550.00

 • επιτάχυνση 0-100

  7.6 s

 • μέγιστη ταχύτητα

  219 χλμ/ώρα

 • επίσημη κατανάλωση

  5.6 / 4.4 / 4.9 l / 100km

 • τιμή

  39.900

 • εγγύηση

  2 χρόνια

 • ασφάλιση

  υπολογισμό
 • καύσιμα

  -

δοκιμή BMW Χ1

Που προσφέρονται από bp


Понравилась статья? Поделись с друзьями: