Δοκιμή Renault Zoe 2017: κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση

Φέρνουμε το τεστ της Renault Zoe 2017 έχει ήδη πέσει στα χέρια μας. εξελίξεις της τόσο στο σχεδιασμό όσο και του κινητήρα δείχνουν ότι συνεχίζει να εξελίσσεται προς τη σωστή κατεύθυνση. Σας πω γιατί.

Τι είναι καλύτερο, Zoe Renault και Nissan Leaf;

εκτελέσει δοκιμή Renault Zoe 2017 υποτίθεται για να φτάσετε στοτροχό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που σηματοδοτεί σαφώς την αναφορά τηςτμήμα σε πολλές διαφορετικές πτυχές. Από την έναρξή του το2012, μέχρι σήμερα έχει πουλήσει συνολικά 50.000 μονάδεςΑυτό το αυτοκίνητο, αν μείνετε μακριά από τα στοιχεία πουηλεκτρικά οχήματα πρέπει να έρθει νωρίτερα παρά αργότερα, είναι μιακαλό αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωθεί το διαφορετικόπτυχές που την απαρτίζουν, κάτι πολύ σημείωση έκδοση2017 θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε.

Ο αριθμός αυτός των πωλήσεων αντιπροσωπεύει το ήμισυ του συνόλου των ηλεκτρικώνπωλούνται από Renault στον κόσμο και να αφήσει το Ζωή ως το best-seller ηλεκτρικό αυτοκίνητο.Ως εκ τούτου, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια μεγάλη εκθέτη του τμήματος που έχειΑναζήτηση βελτίωση σε πολλούς τομείς για να διατηρήσει αυτή την ηγεσία. οβήμα προς τα εμπρός σε αυτό το μοντέλο 2017 έρχεται, πρώτον, στηνσχεδιασμού, με νέα φινιρίσματα και τις γραμμές που παραμένουν ανέπαφανεωτερικότητα και τώρα ακόμη και βάζουν ένα επιπλέον αισθητική ομορφιά,αφομοιώνει όλο και περισσότερο ένα συνηθισμένο αυτοκίνητο. χωρίς όμως νααμφιβολία η μεγάλη αλλαγή έρχεται όταν όλοι ήθελαν να φθάσει στηναυτονομία. Το νέο Ζωή λέει 400 χλμ αυτονομίας θεωρητική καιπερίπου 300 χιλιόμετρα πραγματικό, το διπλάσιο της προηγούμενης έκδοσης.

Πώς η Renault έχει κάνει; Οι προσπάθειές τους επικεντρώθηκαν σε δύομέτωπα δράσης. Από τη μία πλευρά η τροποποίηση των στοιχείωνχημικές ουσίες που συνθέτουν τα στοιχεία της μπαταρίας, τη βελτιστοποίησηανάπτυξη, ιδίως βελτιώνοντας το ενεργό υλικό τουίδια. Αυτό σημαίνει ότι ο χώρος μεταξύ των κυττάρωνΈχει εκμεταλλευτεί καλύτερα από ό, τι στην έκδοση του 2015, αλλά καιγι 'αυτό έπρεπε να αυξήσει το βάρος του αυτοκινήτου, ένα από τατομείς για βελτίωση σε μελλοντικές εκδόσεις από τη δική μου άποψη.

Δοκιμή Renault Zoe 2017

Τούτου λεχθέντος, ήρθε η ώρα να πάρει και δοκιμάστε το νέοRenault Zoe 2017. Ο Γάλλος κατασκευαστής κανονιστεί δύο ημέρεςδοκιμή δύο εντελώς διαφορετικές διαδρομές με το άλλο. σεΠρώτη πτήση από το αεροδρόμιο περιοδεία της Λισαβόναςόλη η ακτή της Πορτογαλίας στην εν λόγω περιοχή, δηλαδή μέσωτουριστικές πόλεις όπως η Cascais ή Sintra και ανεβείτεουσιαστικά η λιμνοθάλασσα Óbidos. Μια διαδρομή με κλίσησαφώς αστικών και με ελάχιστη επαφή με την εθνική οδόΣτόχος του να μας κάνει να καταλάβουμε ότι η Renault Zoe είναι ένα αυτοκίνητοσχεδιασμένο για χρήση μέσα στην πόλη, αλλά και για τη ζωή τουμπαταρίες δεν κατέβει πάρα πολύ. Εν τω μεταξύ, η δεύτερηόλη την ημέρα ήταν στην εθνική οδό και εκεί είδαμε πώς υπομένεινέα μπαταρία 41 kWh (22 ήταν το προηγούμενο μοντέλο) ότανΖωή πήρε την άκρη του δείκτη του.

Από την πρώτη εκδοχή, όταν παίρνετε πίσω από το τιμόνιΖωή τραβάει πολύ την προσοχή σας πόσο ψηλά μπορείτε να πάτε στο εσωτερικό τουαυτοκίνητο, το οποίο είναι ότι οι μπαταρίες είναι δίκαιεςκάτω από τα καθίσματα. Όταν ψάχνουμε για πρώτη φοράΣτο εσωτερικό είναι σαφώς ορατά εξελίξεις της Renault σε αυτόενότητα. Μην περιμένετε ένα high-end υλικά στοταμπλό ή πόρτες γιατί αυτό το αυτοκίνητο δεν διακρίνεται ούτεshould- από αυτές τις συγκρούσεις. Δοκιμάσαμε το Ζωή Z.E 40Bose, φινίρισμα κορυφή συμπεριλαμβανομένων γκάμα χρωμάτωνΓκρι ύττριο, μαύρου χρώματος ζάντες, δερμάτινα καιμία από τις μεγάλες δυνάμεις, θερμαινόμενα καθίσματα.Bose Πρόκειται για μια εταιρεία εξοπλισμού ήχου και αξεσουάρ που έχειπου έχει συσταθεί μια ειδική ομάδα για το νέο Renault Zoe με την οποίαsurround ήχος είναι πολλά για να βρεθείτε σε διάφορα μέτωπα, όπωςδείχνουμε στην παρακάτω εικόνα.

Εσωτερικών Renault Zoe Bose

Πατήστε τη μίζα και να δείτε στον πίνακαΕμείς απλά μπροστά μας εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τοτην ταχύτητα, την κατάσταση της μπαταρίας και την κατανάλωση είμαστεκάνει το ίδιο. Είναι ενδιαφέρον το πώς αλλάζει η οθόνημπλε σε πράσινο χρώμα όταν βάζουμε τη λειτουργία ECO, συζήτησεαργότερα.

Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι απλή και αφή είναι καλό. μαςτοποθετούνται σε λειτουργία εξόδου και ο κινητήρας οδηγεί πολλά από τα κάτω.Ναι, αυτό είναι ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά καταπλήσσειπόσο λίγο θα πρέπει να πατήσει το γκάζι για την πλήρη έξοδοκαύση. Μια άλλη έκπληξη είναι ότι η απόκριση του κινητήρα συνεχίζεταιΕίναι αποτελεσματικό και σε υψηλή ταχύτητα. Renault είπε 135όριο ταχύτητας / h km και όταν θα μπορούσα να πάω αυτοκινητόδρομο κατάφεραξεπεραστεί αυτό το εμπόδιο και να παραμείνουν στα σύνορα 140 χλμ / ώρα,και όπου το αυτοκίνητο δεν δίνει περισσότερα. Είναι πολύ ενδιαφέρον το πόσο «εύκολο» μεαυτό το αυτοκίνητο φτάνει μέγιστη ταχύτητα του, η οποία είναι πολύαισθητή στην περίπτωση οχήματος αστικού δικαστηρίου πρέπει ναυποφέρουν περισσότερο, και ότι ο κινητήρας δεν έχει αλλάξει καθόλου την επίτευξημια έξοδος των 92 hp. Με αυτή την έννοια, για μένα ΖωήΘα πρέπει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του κάθε οδηγού.

Σίγουρα αυτό που μου άρεσε το νέο Renault Zoe είναι ητην κατεύθυνση και το βάρος του αυτοκινήτου, δύο παράγοντες που εργάζονται τόσοεργαστούν από κοινού για να σας εμποδίσει κατά τη λήψη στροφέςστροφές δρόμους καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμεκατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής. Νομίζω ότι η Renault έχει να δουλέψουμε σκληράστην παράγραφο βάρους, επειδή ένα αυτοκίνητο πόλης δεν μπορεί ναεγγραφούν στην κλίμακα των 1480 kg υπερβολικός. Σε αυτή τη γραμμή, ηΣκέφτηκα πέδησης κάπως απότομη, τουλάχιστον μέχρι να φτάσετε στοαυτοκίνητο, αλλά οι πρώτες φορές που θα χτυπήσει τα φρένα, η αντίδραση ήτανΩς εκ τούτου, απρόβλεπτη.

Renault Zoe 2017 (18)

 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017
 • Renault Zoe 2017

Το άλλο σημείο που με έχει απογοητεύσει λίγο είναι ο προβολέας.Ένα σύγχρονο και οδηγώντας ως Ζωή ηλεκτρικό αυτοκίνητο δεν μπορείτην πολυτέλεια να συγκεντρώσει μια ομάδα με προβολείς αλογόνουτεχνολογία υπάρχει σήμερα στον κόσμο του αυτοκινήτου. απόΗ Renault μας είπαν ότι εργάζονται ήδη σε μια έκδοσηφωτισμού LED, οπότε το πρόβλημα φαίνεται να επιλυθεί.

Λειτουργία ECO του είναι ιδανικό για όταν θα πάτε για τμήματα με πολλούςκαμπύλες και όπου η ταχύτητα δεν είναι υψηλή. Μην το δοκιμάσετεαυτοκινητόδρομο, επειδή το φρένο βούληση αυτοκίνητο για να μείνετε σε μια στάση 90km / h. Ως εκ τούτου, αυτό δεν θα συμβεί. Με αυτή την κινητήρια λειτουργία η απάντησηο κινητήρας είναι λιγότερο χαρούμενο και στροφές δεν είναι τόσοάνετα να αναλάβει, το οποίο έχει νόημα δεδομένου ότι είναιπρογραμματιστεί για την κατανάλωση σας είναι ελάχιστες και μπορείτε να μείνετεκοντά στο 400 χιλιόμετρο της. 

10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα με αγορά μεγαλύτερη αυτονομία (10)

 • Renault Kangoo ηλεκτρικό Z.E. μεγαλύτερη αυτονομία

  Renault Kangoo 10. Z.E. - 170 χιλιόμετρα

 • μεγαλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό Volkswagen e-Golf

  9. Volkswagen e-Golf - 190 χιλιόμετρα

 • μεγαλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό Β 250E Mercedes-Benz

  8. Mercedes-Benz B 250E - 200 χιλιόμετρα

 • ηλεκτρική μεγαλύτερη αυτονομία Kia Soul EV

  7. Kia Soul EV - 212 χιλιόμετρα

 • ηλεκτρικό Nissan Leaf μεγαλύτερη αυτονομία

  6. Nissan Leaf - 250 χιλιόμετρα

 • μεγαλύτερη αυτονομία Hyundai Ηλεκτρικός Ηλεκτρικός Ioniq

  5. Ηλεκτρικό Hyundai Ioniq - 280 χιλιόμετρα

 • BMW i3 ηλεκτρικό μεγαλύτερη αυτονομία

  4. BMW i3 - 300 χιλιόμετρα

 • ηλεκτρικό μεγαλύτερη αυτονομία Renault ZOE

  3. Renault ZOE - 400 χιλιόμετρα

 • μεγαλύτερη αυτονομία ηλεκτρικό P100D Tesla Model X

  2. Tesla Model X P100D - 542 χιλιόμετρα

 • ηλεκτρική μεγαλύτερη αυτονομία Tesla Model S P100D

  1. Tesla Model S P100D - 613 χιλιόμετρα

ιδιότροπο αυτονομία

Χωρίς να το καταλάβει, ανέφερα απλά το πλήκτρο που θαπολλοί δυνητικοί πελάτες αγοράζουν την Ζωή ηλεκτρικό αυτοκίνητο ή όχι,αυτονομία. Διότι κάλλιστα να πούμε ότι τα στοιχεία που μας δίνονταιRenault για πραγματική αυτονομία (300 km) Είναι σίγουραστόχος. Η πρώτη ημέρα των δοκιμών, όπου δεν «μύριζε» τοαυτοκινητόδρομο, η μονάδα μας ολοκλήρωσε συνολικά 160 χιλιόμετρα ταξιδιούκαι κατά την άφιξή η μπαταρία θα μπορούσε να εξακολουθούν να προσφέρουν 134χιλιόμετρα. Ρίχνοντας μια γρήγορη ποσού έχουμε 294 χιλιόμετρααυτονομία, γι 'αυτό δεν περπάτησε μακριά από ό, τι είπεRenault. 

Ναι, αυτές οι καταναλώσεις έγιναν σε δρόμους γεμάτοκαμπύλες, με κλίσεις που επέτρεψε την μπαταρία να ανακτήσει κάποιατο φορτίο και τις ταχύτητες της, που μόλις και μετά βίας ξεπέρασε το 90km / h. Την επόμενη μέρα, όταν μπαίνουμε αυτοκινητόδρομο, ηφιλμ άλλαξε ριζικά. Μετά από 140 χιλιόμετρα μακριά, στη μπαταρίαέμεινε στα 93 χιλιόμετρα που απομένουν αυτονομία. Δηλαδή, τουλάχιστονχιλιόμετρα από την προηγούμενη ημέρα, αλλά μεγαλύτερη ταχύτητα, είχαμελιώσει σχεδόν 50 χιλιομέτρων θα εντατικούς ρυθμούς. 

συμπέρασμα

Μετά τη δοκιμή του Zoe σε δύο τομείς εντελώςδιαφορετικά, μπορούμε να πούμε ότι πρέπει να δοθεί κατανόηση της χρήσηςΑυτό -urbano αυτοκινήτων και υπολογίζονται τις εξόδους αυτοκινητόδρομων αριθμό300 χιλιόμετρα αυτονομίας είναι αποδεκτή. 400Σε αντάλλαγμα, είναι αδύνατο σχεδόν αποστολής. Θα πρέπει να πάμε πολύ λεπτήμε το γκάζι και ακόμα και να πάει λίγο πιο κάτω από το όριοεπιταχύνει, και ακόμα θα κόστιζε. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εξέλιξηΖωή επίπεδο απόδοσης και σχεδιασμού είναι ένα γεγονός όπωςτην ίδια την πραγματικότητα, και ίσως αυτές οι αλλαγές θα κρατήσει σαςθέση αναφοράς στην αγορά οχημάτωνηλεκτρικό. 

Renault ZOE Z.E. δοκιμής 40 κοντά στη Μαδρίτη (απόAlfredo Rueda)

Η Renault μας προετοίμασε μια διαδρομή που μας πήρε από Μαδρίτη προςTorres de la Alameda (κεντρική έδρα των ανταλλακτικών για όλουςΙσπανία) και από εκεί στο Aranjuez, με άμεση επιστροφή στη Μαδρίτη. οΣυνολική απόσταση: περίπου 160 km.

Αφήσαμε την έδρα της Renault στην Avenida de Burgos 89(Μαδρίτη) με ένα εύρος σε αυτοκίνητο 280 χιλιόμετρα και κυκλοφορούνήρεμα, σε κανονικό ρυθμό, θα Torres de la Alameda,που βρίσκεται περίπου 37 χιλιόμετρα μακριά, με εναπομένουσα αυτονομία260 χιλιόμετρα. Εντάξει. Αναγεννητική πέδηση κάνει τις δικές τους καιανακτά ενέργεια και ως εκ τούτου χιλιόμετρα αυτονομίας. 

Το δεύτερο μέρος της περιοδείας γίνεται, επίσης, σε ποσοστό«Νομική», εκμεταλλευόμενοι καταβάσεις για την ανάκτηση ενέργειας και την υποκριτικήμε το γκάζι πολύ απαλά ανηφόρα. Aranjuez, που βρίσκεται60 χιλιόμετρα από Torres, μας καλωσόρισε με 190 χιλιόμετρα αυτονομίας ... καλάπάρα πολύ.

Αλλά από την επιστροφή αποφάσισα πορεύεται λίγο περισσότερο. οR-4, Οδός έπρεπε να πάρω σχεδόν υποχρεωτικάοφείλεται σε μεγάλο βύσμα του A-4 προς Μαδρίτη, επιτρέψτε μου να ελέγξειμπορείτε να περάσετε κυκλοφορούν πισινό. Ένα 10 χιλιόμετρα από τον τερματισμό, έτοιμοκαι πάλι στην έδρα της Renault στη Μαδρίτη, βλέπω με έκπληξη τηναυτονομία και να δούμε ... 50 χιλιομέτρων! Relajo πόδι από το γκάζι και έναρξηΝομίζω ότι αν διατηρήσουμε αυτό το ρυθμό θα πάρει αρκετόανησυχούν ... Στο τέλος, θα εμφανιστεί στην Renault έως 47 χιλιόμετρα αυτονομίας,αλλά φαίνεται ότι το Renault Zoe, ακόμη και με αυτή η μπαταρία δεν είναισχεδιασμένα ή προορίζονται να τρέξει με ρυθμό πολύ γρήγορα. μεάνω των 90 km / h «έρχονται» μπαταρία literlamente και ακόμηπραγματική αυτονομία 300 km μπορεί να τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο.Αχ! και από τον τρόπο ... δεν είχα θέσει τον κλιματισμό σε οποιοδήποτετο χρόνο. Θα πρέπει να σκεφτούμε θερμότερες συνθήκες, αλλάείναι σαφές ότι η διατήρηση ένα χαλαρό ρυθμό, θα πρέπει να είναι σε θέσημε πάνω από 280 km χωρίς προβλήματα, τα οποία δεν είναι τίποτα, αλλάτίποτα λάθος.

Και τελείωσε το Renault Zoe 2017

 • Με μπαταρίες αυτοκινήτων: 
τελικότιμή
Z.E 40 Έναρξη *22.125 ευρώ
40 Z.E ζωή24.625 ευρώ
Z.E 40 εντάσεις26.425 ευρώ
Z.E 40 Bose29.225 ευρώ
 • Με την αγορά μπαταριών:
τελικότιμή
Z.E 40 Έναρξη *29.625 ευρώ
40 Z.E ζωή32.125 ευρώ
Z.E 40 εντάσεις33.925 ευρώ
Z.E 40 Bose36.725 ευρώ

* Φινίρισμα εγγραφή Μπαταρία που χρησιμοποιείται έκδοσηπροηγούμενο (2015) 22 kWh

Μερικά στοιχεία σχετικά με τις μπαταρίες και τη φόρτιση

 • Renault εγγύηση για τις μπαταρίες είναι 8 ετών ή 160.000km (όποιο από τα δύο είναι προγενέστερη)
 • Zoe έχει έναν τύπο βύσματος χαμαιλέοντας με τοείναι δυνατόν να γίνει μια γρήγορη φόρτιση 120 km σε 30πρακτικά
 • Η Renault θα ξεκινήσει στα συστήματα Z.E. Ισπανία Ταξίδι και Z.E. Περάστε,η οποία θα επιτρέπει στο χρήστη να αναζητήσει τα σημεία πλησιέστερο φορτίουη κατάσταση του ίδιου

Понравилась статья? Поделись с друзьями: