Δοκιμή Ford Focus 1.5 Duratorq TDCI 120CV τιτανίου

Είναι 120 αρκετά άλογα με 1,5 λίτρα σε έναν diesel; Για τη δοκιμή αυτή διαβάστε προσεκτικά Ford Focus

Ρολόι για αυτή τη δοκιμή Ford Focus TDCI 1.5 120 HP. Παρά το γεγονός ότι το περασμένο έτος Ford Focus έπεσε από τα Top 10 καλύτερες πωλήσεις αυτοκινήτων στη χώρα μας ήταν πάντα ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην αγορά μας, συμφωνημένα στην κορυφή για πολλά χρόνια με αντίπαλο κατ 'εξοχήν, η Renault Megane. Και αν ψάχνετε για ένα μέσου μεγέθους αυτοκινήτων, μηχανών, τις επιδόσεις και τη συντήρηση, το Focus ήταν πάντα μια ασφαλή τιμή. Και τώρα, με το Ford Focus 1.5 TDCi 120 hp, ακόμη περισσότερο.

Η νομοθεσία Euro 6 έχει αναγκάσει τους κατασκευαστές να χρησιμοποιούν το περίφημο «downsizing» σε μηχανικό της, με σκοπό τη μείωση των εκπομπών. Αλλά η αγορά δεν υποστηρίζει ούτε ένα βήμα πίσω στην εξουσία ή τις επιδόσεις και ένα καλό παράδειγμα είναι ο νέος κινητήρας του Focus που αντικαθιστά την προηγούμενη 114 hp 1.6 TDCi. Έχει μειωθεί σε κυβισμό 1.500 cc, αλλά έχουν αυξηθεί έξι άλογα για να φτάσει 120 hp.

Φυσικά, έχει επίσης μειωθεί η κατανάλωση, όχι μόνο με τη μείωση μετατόπιση, αλλά με την εισαγωγή ορισμένων συστημάτων, όπως η αυτόματη εκκίνηση και σβήστε τον κινητήρα. Με όλο αυτό παίρνει εγκρίνει κατανάλωση μικρότερη από τέσσερα λίτρα ανά 100 km, για να είμαστε ακριβείς 3,8? ό, τι στην πραγματικότητα είναι περίπου πέντε λίτρα. Εξαιρετική, ειδικά αν έχετε ελέγξει πώς να περπατήσει.

 

Ford Focus 1.5 TDCi 120 ίππων (10)

 • Ford-Focus-TDCI-τριών τετάρτων μπροστά

  Αν επιλέξετε αυτό το χρώμα «Red Race» για το σώμα σας θα πρέπει να αυξήσει το νομοσχέδιο 230 ευρώ.

 • Ford-Focus-TDCI-τριών τετάρτων πίσω

  Πακέτο «Φωτισμός Sport» παίρνει φιμέ πίσω παράθυρα και φώτα LED, μεταξύ άλλων.

 • Ford-Focus-TDCI κινητήρα

  Εδώ έχετε μια από τις τρέχουσες turbodiesel κινητήρες με καλύτερη σχέση μεταξύ της μετατόπισης, δύναμης και της αγοράς της κατανάλωσης.

 • Ford-Focus-TDCI ταμπλό

  Όλα είναι πολύ καλά τοποθετημένο, με μια πολύ μοντέρνα και προφανή σχεδιασμό. Η ποιότητα των πλαστικών και πιο σωστές ρυθμίσεις.

 • Ford-Focus-TDCI-ερεισίνωτο

  Πίσω από αυτό λείπει λίγο χώρο για το κεφάλι και τους ώμους.

 • Ford-Focus-TDCI-κορμού

  Ο κορμός είναι λιγότερο από 400 λίτρα χωρητικότητα, αλλά είναι πολύ κερδοφόρα. Πτυσσόμενα τα καθίσματα δεν είναι εύκολο.

 • Ford-Focus-TDCI σύστημα προστασίας πόρτες

  πόρτες σύστημα προστασίας: όταν τα ανοίξετε, να πάρει αυτή την ασπίδα που κρύβει κάτω από το κλείσιμο. Κοστίζει 150 ευρώ.

 • Ford-Focus-TDCI οθόνης, συνδεσιμότητα

  Ράδιο CD + SYNC έχουν 2 οθόνη αφής 450 ευρώ έξτρα.

 • Ford-Focus-TDCI-συνδέσεις

  Μπορείτε να εισάγετε ένα στυλό-drive ή κάρτα SD.

 • TDCI-κουμπιά Ford-Focus-

  Τα κουμπιά στα αριστερά έχετε το θερμαινόμενο τιμόνι (150 ευρώ).

Και είναι ότι η Ford Focus 1.5 TDCi 120 hp Δείχνει μια ακατάλληλη ορμή των επιταχύνσεων μετατόπισης και της δύναμης, γραμμική του, χωρίς ένα turbo να κλωτσήσει σε δράση? και ιδιαίτερα σε ανακτήσεις στις μεγάλες πορείες και μέχρι 4.000 στροφές ανά λεπτό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι στην έκτη στα 120 χλμ / ώρα, circularás στις 2.200 rpm, οποιαδήποτε προσπέραση κάτω από αυτήν την ταχύτητα σε μια μικρότερη ταχύτητα θα είναι ένα αεράκι.

Επιπλέον, το επίπεδο των δονήσεων και του ήχου είναι πολύ περιεχόμενο, έτσι που ταξιδεύουν μαζί του είναι πολύ ωραία. Αληθινή απορρόφηση των κραδασμών θα μπορούσε να είναι πιο ήπια, αλλά ο συμβιβασμός ανάμεσα στην άνεση επί του σκάφους και ταλαντεύεται συγκράτηση επίσης φαινόταν πολύ ισορροπημένη και κατάλληλη. πλαίσιο της καταφέρνει να συνδυάζει το δυναμισμό και την άνεση και την επικοινωνιακή του τιμονιού είναι εκπληκτικά ακριβής. Θα συνδέσει σε πολύ γρήγορο και ευέλικτο και ακριβή στην πιο αργή στροφές και κλειστές στροφές.

Όλα αυτά συνδέονται με ένα cΑΜΒΙΟ εξατάχυτο και καλή αφή, με μικρές αποστάσεις και ακριβές εισαγωγές, η οποία προσθέτει στην μεγάλη οδηγική εμπειρία που μεταφέρει συνολική αυτή έκδοση turbodiesel.

Μέσα σε τίποτα δεν αλλάζει σε σχέση με άλλες εκδόσεις και το μόνο σημείο θα βελτιώσει το πλάτος για τους πίσω επιβάτες και δύναμη αναδίπλωση των καθισμάτων με μία μόνο κίνηση.

Με την ευκαιρία, προσοχή στην τιμή, γιατί αν θα δείτε στο φύλλο δεδομένων είναι η επίσημη, μπορείτε να βρείτε έκπτωση Ford περίπου 6.000 ευρώ, ώστε να μπορείτε να έχετε αυτό το TDCi 120 ίππων άκρη του εξοπλισμού για περίπου 20.000 ευρώ . Ο τελευταίος λόγος να συστήσει ότι οι αξίες και την προσπάθειά σας πριν από την επιλογή κάθε άλλο συμπαγές ... 

Και αν αναρωτιέστε ... παρακολουθήστε συστάσεων αυτοκίνητό μας

συμπέρασμα

καλύτερος

δυναμικά συστήματα απόδοση και συνδεσιμότητα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

χειρότερες

Πλάτος για τους πίσω επιβάτες και δύναμη αναδίπλωση των καθισμάτων με μία μόνο κίνηση.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: