Σχέδιο MOVEA 2017: sold out σε μόλις 24 ώρες!

Αυτό είναι το σχέδιο MOVEA 2017

Η δημόσια ενίσχυση για την αγορά των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν διήρκεσε μια ανάσα? τώρα μόνο να ελπίζουμε ότι κάποια από τα αιτήματα δεν μπορούν να αναλάβουν το μερίδιο του.

αλλαγή Holder σε λιγότερο από 48 ώρες. Αν χθες πήραμε το γεγονός ότι το σχέδιο ενίσχυσης για την αγορά αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης καυσίμου άρχισε να τρέχει? Σήμερα έχουμε κολλήσει την αφίσα MOVEA 2017 Σχέδιο εξαντληθεί.

Ήταν τελευταίες 24 Ιουνίου, όταν το Υπουργικό Συμβούλιο ανακοίνωσε ότι είχε δώσει το πράσινο φως για να Πρόγραμμα ενίσχυσης για την αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, κυψελών καυσίμου, το υγραέριο ... Αλλά ήταν μια ενεργοποίηση ficiticia επειδή οι έμποροι έπρεπε να περιμένουμε για το web η οποία είναι υπεύθυνη για την καταγραφή στοιχείων των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που πληρούν τις προϋποθέσεις για να απολαύσετε τις ενισχύσεις που λειτουργούσαν, κάτι που δεν συνέβη μέχρι το Πέμπτη, 3, Αυγ.

Για τους εμπόρους καθυστέρηση ενεργοποίησης διαχείριση ιστοσελίδων Movea μετατραπεί η καταγραφή των αυτοκινήτων που πωλούνται σε έναν αγώνα δρόμου απόστασης έχει τελειώσει πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο: σε λιγότερο από 24 ώρες, η Tragsa (εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση της καταχώρησης web) ανακοινώνει χρήμα έχει εξαντληθεί.

Τι θα συμβεί τώρα; Για το ότι οι έμποροι μπορούν να συνεχίσουν να αναγράφεται οχήματα, αλλά θα εισέλθει σε μια προσωρινή πίνακα επιτυχόντων και θα λάβετε τα χρήματα μόνο αν εγγραφείτε ακυρώσεις λόγω οποιοδήποτε από τα προηγουμένως εγγραφεί μοντέλα δεν πληρούν τις απαιτήσεις.

Τι είναι MOVEA σχέδιο;

Το σχέδιο Movea είναι ένα πακέτο των εκπτώσεων που ισχύουν για την αγορά των ηλεκτρικών, υβριδικών, plug-in υβριδικά αυτοκίνητα, υδρογόνο, φυσικό αέριο ... και θα πρέπει να είναι ενεργός από την 1η Ιανουαρίου, αλλά, μέχρι στιγμής, ο οποίος έχει αγοράσει ένα βύσμα έπρεπε να συμβιβαστεί με τις εκπτώσεις που κάνουν οι κατασκευαστές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση από την κυβέρνηση, το νέο σχέδιο Movea έχει προϋπολογισμό 14.260.000 (Λιγότερο από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, όταν το ποσό που θα διανεμηθεί ήταν 16 εκατομμύρια ευρώ) και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Οκτωβρίου και έως ότου ο προϋπολογισμός εξαντληθεί. 

Έτσι είναι το σχέδιο MOVEA 2017: 500 + 1.000 ευρώ έκπτωση για τα επιβατικά αυτοκίνητα

Η Movea Movea 2017 ή σχέδιο 2 έχει προϋπολογισμό 14.260.000 ευρώ που επιμερίζεται μεταξύ ο καθένας που αγοράζει ένα αποτελεσματικό όχημα. Το ποσό εκπτώσεως όχημα εξαρτώμενα και εύρη μεταξύ 500 ευρώ που πρέπει να αφαιρεθεί για τα επιβατικά αυτοκίνητα σε 18.000 ευρώ για τα λεωφορεία αγοράς ade και φορτηγά.

Στο μεταξύ είναι τα λεωφορεία και τα φορτηγά για τη βοήθεια που ορίζεται σε 5.000 ευρώ και μοτοσικλέτες θα απολαμβάνουν έκπτωση που κυμαίνεται μεταξύ 1.200 και 1.500 ευρώ.

 

Συνεπώς βρίσκονται εκτός των οχημάτων καθεστώς ενίσχυσης καύσης (τροφοδοτείται από πετρέλαιο ντίζελ ή βενζίνη), το οποίο ήταν ότι, ενώ σε ισχύ Ο ανταμείβεται το σχέδιο Pive.

Στην περίπτωση των αυτοκινήτων, τα 500 ευρώ της βοήθειας που προσφέρεται από την κυβέρνηση, ιδρύματα που επιθυμούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα Movea 2017 θα πρέπει να προσφέρει στους πελάτες της μια επιπλέον έκπτωση 1.000 ευρώ και αν είναι ηλεκτρικό αυτοκίνητο δ eun πρέπει να παρέχει στον αγοραστή με την εγκατάσταση ενός σημείου φόρτισης.

Μιλώντας για αυτό. ο ποσά για την εγκατάσταση των σημείων φόρτισης 40% θα είναι για εκείνους που πηγαίνουν σε δημόσιους χώρους, με ανώτατο όριο τα 1.000 ευρώ για συμβατικούς σταθμούς φόρτισης, 2.000 ευρώ για όσους από ημι-ταχείας recaraga και 15.000 ευρώ για γρήγορη φόρτωση.

Ποια οχήματα μπορούν να λάβουν βοήθεια;

Σε ό, τι φανταζόμαστε δεν είναι η αλλαγή στα αυτοκίνητα που έχουν εκπτώσεις, μια λίστα που παραμένει είναι αν περιλαμβάνει:

- (Πρίζα αγνά και υβριδικά) ηλεκτρικά οχήματα

- το υγροποιημένο αέριο (LPG / Autogas)

- το συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG) και υγροποιημένο (LNG)

- ηλεκτρικά ποδήλατα

- πεντάλ ποδήλατα επικουρείται από έναν ηλεκτρικό κινητήρα.

φορτία εγκατάστασης βοήθειας, θα δοθεί επίσης ένα από τα κύρια εμπόδια στην εφαρμογή της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας.

Ορισμένα νέα χαρακτηριστικά του 2017 Σχέδιο Movea

Εκτός από τη μείωση του ποσού, το νέο σχέδιο Movea φέρνει κάποιες αλλαγές από τις προηγούμενες εκδόσεις:

- Εξαλείφει το καθεστώς minimis Επέβαλε το ανώτατο όριο των εργασιών στην εταιρεία? αλλά τώρα Δεν επιτρέπεται να προσθέσετε υποστήριξη Movea άλλες περιφερειακές ή τοπικές επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, εκτός εάν η εγκατάσταση σημείων φόρτισης.

- δίνει μέγιστη περίοδο 10 ημερών για να τεκμηριώσουν την κράτηση του οχήματος? το προηγούμενο σχέδιο να περάσουν μέχρι και 150 μέρες έμειναν.

- Τώρα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενίσχυση ηλεκτρικά οχήματα έως εννέα μηνών από την πρώτη εγγραφή, αντί των έξι τελευταίων ετών. Αυτό ισχύει για οχήματα που ανήκουν σε μια αντιπροσωπεία, POS, παραγωγός ή εισαγωγέας που έχει αποκτήσει μια νέα

- Ενσωματώνει ένα επιχορήγηση των 1.000 ευρώ για δημόσια σημεία επαναφόρτισης 7-15 kW εξουσίας, που προστίθενται σε επιδοτήσεις για γρήγορη φόρτωση και ημι-ταχείας

Απευθύνει έκκληση για μια Σχέδιο Pive 2017

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του υπολοίπου των εμπορικών πωλήσεων της το 2016, ο διευθύνων σύμβουλος της Hyundai στην Ισπανία, Polo Satrustegui, έδωσε τη θέση της σε ό, τι νομίζουν ότι όλοι οι παραγωγοί που πωλούν αυτοκίνητα στη χώρα μας είναι απαραίτητη Pive 9 ή παρόμοιο σχέδιο.

Μακριά από επικαλούμενη στοιχεία που δείχνουν πως τα καθεστώτα κρατικών ενισχύσεων για την αγορά είναι μια σημαντική οικονομική ώθηση στον τομέα, Satrustegui υποστήριξε το ήμισυ τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν έχουν εκπληρωθεί το αίτημά της με βάση την προχωρημένη ηλικία του ισπανικού στόλου (πάνω δ ela 10 ετών) και αυτό οδηγεί σε μία διπλή απειλή:

- για ασφάλεια. "Ένα παλιό αυτοκίνητο έχει δυόμισι φορές πιο πιθανό να έχουν ένα ατύχημα από ένα νέο", Υπενθύμισε ο διευθύνων σύμβουλος της Hyundai στην Ισπανία.

- για περιβάλλον. "Θέλουμε να αγωνιστούμε εκπομπές και δεν θεωρούμε ότι το σημερινό μοντέλο, σύμφωνα με τους κανόνες ευρώ 6. εκπέμπει 90% λιγότερο από ό, τι οποιοδήποτε αυτοκίνητο πριν από 10 χρόνια"Λέει Satrustegui.

Για τον διευθυντή της Hyundai στην Ισπανία, την έναρξη μιας νέας έκδοσης του σχεδίου Pive (θα Pive 9) δεν θα πρέπει να είναι σε αντίθεση με το πρόγραμμα ενισχύσεων για την αγορά αυτοκινήτων υψηλής απόδοσης καυσίμου (το σχέδιο MOVEA που θα έπρεπε να τεθεί σε ισχύ τον Ιανουάριο ): "ενίσχυση είναι επίσης απαραίτητη εάν θέλετε να αυξήσει τις πωλήσεις αυτοκινήτων εναλλακτικών τεχνολογιών όπως τα υβριδικά και ηλεκτρικά. Αν και έχουν υπάρξει Movea σχέδιο, έχουν εύλογα πωλούνται από τη στιγμή που είναι πάνω, έχουν πέσει κατακόρυφα".

Θα ή δεν θα υπάρχει εκεί Pive Σχέδιο 2017;

Αν και δεν μπορεί να δώσει μια κατηγορηματική απάντηση, η παθητικότητα της κυβέρνησης μακριά από την προοπτική μιας Pive βραχυπρόθεσμα ή μεσοπρόθεσμα. Ένα σχεδόν εξαντληθεί η Pive 8, ο τότε υπουργός Βιομηχανίας, Juan Manuel Soria, είπε περισσότερα από 170 εκατομμύρια ευρώ όργανο θα είναι η τελευταία και ότι από την εποχή εκείνη, οι προσπάθειες διαχείρισης θα επικεντρωθεί στην ενθάρρυνση της αγοράς των πιο αποδοτικά αυτοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτρικά ανάγνωσης.

Η δύναμη των κατασκευαστών και των πωλητών έκανε την Pive 8 επιμηκύνεται από την πρώτη προθεσμία τον Ιούλιο του 2016, στο τέλος του έτους. Αλλά προφανώς δεν είναι ακατόρθωτο.

Μπορείτε να εκτελέσετε τις Pive 8 σχεδίου, εδώ είναι ένας οδηγός για να πάρει τις εκπτώσεις

Από Autobild.es έχουμε έρθει σε επαφή Anfac. Η ισπανική ένωση κατασκευαστών αυτοκινήτων και φορτηγών είναι το πιο ενεργό στον αγώνα για ένα νέο σχέδιο ενισχύσεων για την αγορά νέων αυτοκινήτων.

πιστεύουν ότι ένα νέο σχέδιο είναι απαραίτητο Pive και όχι μόνο για τις πωλήσεις, αλλά δεν εμπίπτουν "η ανάγκη για τη διάλυση του ισπανικού στόλου και την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας"Λένε.

Από τις επικοινωνίες της υπηρεσίας μας έχουν πει ότι να επωφεληθούν από κάθε συνάντηση ή επίσημη συνάντηση για να ζητήσει ένα Pive Σχέδιο 9 ή, ελλείψει αυτού, ένα σχέδιο των επιδοτήσεων που καλύπτουν ένα μεγαλύτερο αριθμό αυτοκινήτων. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν απαντηθεί.

Οκτώ Pive σχέδια με πολύ καλά αποτελέσματα

Στις αρχές του 2016, οι κατασκευαστές και πωλητές έκανε δηλώσεις και υπολογίζεται ότι, χάρη στο Σχέδιο Pive περίπου 20.000 περισσότερα αυτοκίνητα που πωλούνται. 

Το ποσοστό αυτό είναι υψηλό, αλλά πολύ χαμηλότερη από εκείνη που επιτυγχάνεται με τις προηγούμενες εκδόσεις (το φαγκότο οφείλεται στο γεγονός ότι, θεωρητικά, Pive 8 θα ήταν μόνο τελευταίους επτά μήνες και 12 όπως παραπάνω):

- το 2013 77.572 μονάδες που πωλούνται χάρη στην πιο Pive

- το 2014, 88.990 μονάδες

- το 2015, 50.815 μονάδες χάρη στην Pive 7


Понравилась статья? Поделись с друзьями: