Πώς και πού να δείτε το 2017 Ινδιανάπολη 500;

Πώς και πού να δείτε το 2017 Ινδιανάπολη 500;

Μάθετε πώς και πού να δείτε το 2017 Indianapolis 500, φυλή ότι ο Fernando Alonso θα είναι ένας από τους μετά την ανακοίνωση την επιθυμία του να γίνει τα αστέρια Triple Crown. δεύτερο βήμα του μετά την κατάκτηση του Grand Prix του Μονακό F1 είναι να κερδίσει στο θρυλικό Οβάλ Ιντιάνα. Σας δίνουμε τα κλειδιά για να απολαύσετε ένα από τα πιο παρακολουθείται στενά τα γεγονότα της χρονιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η ανακοίνωση της Fernando Alonso που θα συμμετάσχουν στην2017 Indianapolis 500 Έχει κάνει ενδιαφέρονΙσπανικό κοινό - και παγκόσμιες - το μυθικό αγώνα εκείαυξηθεί εκθετικά. Αν αναρωτιέστε πώς και πού να δείτετο 2017 Indianapolis 500, Έχετε βρει τον τόποΙδανική λύση για την απάντηση.

VIDEO: Alonso και την περιπέτεια των 500sIndianapolis

Από το 2016, Movistar Έχει δικαιώματαη τηλεόραση IndyCar αποκλειστικά σε μαςτης χώρας. Η ισπανική χειριστή αγόρασε τα δικαιώματα για τα τρίαεπόμενα χρόνια, μη γνωρίζοντας φυσικά ότι αυτή τη σεζόνFernando Alonso Θα υπάρξουν τρέξιμο. το κανάλιΣυνήθως ο αγώνας, Movistar Sports 1 μέροςσπορ πακέτο είναι στον αριθμό κλήσης 55.πρόσβασης θα πρέπει να έχει προσληφθεί Movistar τηλεόραση καιSport πακέτο. Ωστόσο, δεδομένης της σημασίας του αγώνακαι η συμμετοχή του Alonso, Movistar θα εκδώσει μέσω τηςκανάλι Zero, διαθέσιμη σε όλους τους συνδρομητές της, χωρίς ναΠρέπει επιπλέον πακέτο.

την καριέρα του Alonso στην Indianapolis 500 είναιθα δείτε στην Ισπανία, ναι, αλλά πρέπει να πληρώσουν για αυτό. οεναλλακτική λύση για να ακολουθήσει εάν δεν είναι διαθέσιμα θα πιστωθεί στο MovistarInternet, είτε μέσω video streaming ή ηεπίσημους λογαριασμούς Twitter, οι οποίες είναι υπεύθυνες για τη μετάδοση τουκαλύτερο δυνατό τρόπο το τι συμβαίνει στον αγώνα, ακόμη και μεβίντεο.

Εκτός από τον αγώνα, Movistar, επίσης, την έκδοση τουταξινόμηση των Indianapolis 500, απέναντιMovistar αθλητικό κανάλι 2. Το Σάββατο θα συνδεθούν στο 23: 00hΤην Κυριακή θα κάνει το ίδιο στο 21: 50 ώρες. Raúl Benito, αφηγητήςσυνήθως, και ο οδηγός Roldán Rodríguez θα συζητήσει αυτό το σημαντικόδοκιμή. Benito επανάληψη ως προς τη φυλή σχολιαστής μαζίCristóbal Rosaleny και Toni Cuquerella. Στο κύκλωμα θα είναι NaomiMiguel και ο José Antonio Ponseti.

Όταν το 2017 Ινδιανάπολη 500;

ο 2017 Indianapolis 500 Θα ξεκινήσει 28Μαΐου 18: 20h το απόγευμα, μόλις δύο ώρες μετάολοκλήρωση Μονακό Grand Prix της Formula 1. Αν δεν είστε σίγουροι για το ανμπορείτε να δείτε αυτό αγώνα, για πρώτη φορά, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι είναιτης 101η έκδοση του θρυλικού εκδήλωση στην οποία μεγάλαοι οδηγοί έχουν κερδίσει ... και Fernando Alonso Θα μπορούσε να είναι ηεπόμενο. Θα είναι 200 ​​γύρους, μετά από μια μακρά καριέρα πουνικητής τεθεί σε μια κλειστή λέσχη που λίγοι έχουν τηντυχερός για να είναι.

Άλλες επιλογές για τον αγώνα

συνδρομητές Movistar + με κάθε πακέτο που αγοράζονται,μπορείτε να δείτε το Indianapolis 500 σεYomvi ζωντανά μέσω αυτού του συνδέσμου,συντονίζουν στο κανάλι μηδέν. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο σήμαθα χρειαστείτε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, αλλά και να έχουνεγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα Silverlight της Microsoft.

Μια άλλη επιλογή για πολλούς θα δείτε το IndyCar σεμε την κίνηση. Γι 'αυτό οι πελάτες φορέα μόνοΘα πρέπει να κατεβάσετε την εφαρμογή που αντιστοιχεί στοAndroid ή IOS συσκευές, σύμφωνα με τοπερίπτωση.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση είναι το διαδίκτυοESPN, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα να εγγραφείτε στην υπηρεσία σαςζωντανή μετάδοση συνεχούς ροής για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση σε απευθείας σύνδεσηη τιμή των 6,99 ευρώ.

Τέλος, μπορείτε να μπείτε στο επίσημο siteανταγωνισμό για να ελέγξετε τις ώρες του καθενόςπιλότος, μια καλή επιλογή αν θα είναι μακριά από το σπίτι, ότανο αγώνας. Υπάρχει επίσης μια επίσημη αίτηση πολύ άνετα στοότι οι καιροί είναι ζωντανά.

- 5 πράγματα που δεν ξέρετε το Indianapolis 500

- Oriol Σέρβια, δύο δεκαετίες βάζοντας ισπανική προφορά για να Indy500

- Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ F1 και Indycar;

- Παρακολούθησε το Indianapolis 500 ... 2012

Βίντεο: Τι πρέπει να ξέρετε για να κατανοήσουν τον αγώνα 

προπονήσεις

Alonso Είναι ήδη επικεντρώνεται στην προετοιμασία γιαΑγώνας ταξίδεψε απευθείας από το ιδιωτικό τζετ από την Ισπανία για ναIndianapolis μετά το Grand Prix η οποία πραγματοποιήθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο στο σχέδιοMontmeló. Λίγες ώρες αργότερα, η ισπανική πήρε στην πίστα γιασυμμετέχουν στην πρώτη συλλογική δοκιμή και τις αισθήσεις τουςθα μπορούσε να είναι καλύτερη, δεδομένου ότι Οδήγησε το γύρο της εκπαίδευσης νέων οδηγών δενανταγωνίζονται στην πλήρη σεζόν IndyCar. Όταν όλαπήρε στην πίστα, ο Alonso έπεσε στο δεκάτου ενάτου θέση, αλλάπολύ σημαντικό είναι ότι συνεχίζει να συσσωρεύονται εμπειρίαοβάλ. Σέρβια ήταν ενδέκατη.

Τη δεύτερη ημέρα της συλλογικής δοκιμής, Fernando συνέχισε τουμάθηση, αυτή τη φορά επικεντρώνεται στη συλλογή όλη εμπειρίαδυνατόν κυλιόμενο ομάδα. Ήταν εικοστή τέταρτη, έξι θέσειςπίσω από τα Σέρβια, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό, γιατί θα μπορούσε να ολοκληρώσει117 στροφές που χρησιμεύουν για να συνεχιστεί η βελτίωση σταδιακά. έφυγεμια μεγάλη εικόνα, θεαματικό προσπέρασμα δύο οδηγοί δεν χρειάζεταιχάσουν.

Την τρίτη ημέρα της πρακτικής, Alonso βρήκε μια ιδέαδύσκολο θυελλώδεις. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τοΙσπανικά βγει γυρίσματα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι σημαντικόγνωρίζουν όλες τις καταστάσεις για να μάθουν από αυτά. τότε39 γύρους, Alonso ολοκλήρωσε τον έλεγχο στην τέταρτη θέση, μια μεγάληαποτέλεσμα πριν από την οποία πρέπει να πω ότι δεν είναι αρκετά πραγματική, δεδομένου ότιδεν είναι όλοι οι πιλότοι ήταν να μην πισινό του κινδύνου. οσυναισθήματα παραμένουν εξαιρετικά θετική.

VIDEO: Αν Alonso κάνει αυτό, κερδίζει!

Η τέταρτη μέρα ήταν ίσως το πιο θετικόπαίξει μέχρι τώρα. Alonso ολοκλήρωσε σχεδόν εκατό γύρουςπολλές φορές τροχαίο στην κυκλοφορία και κάνοντας διάφορεςπροσπέραση. Το απόγευμα ήταν πολύ έντονη για τον Ισπανό, ο οποίοςΟ μεγιστοποιείται το χρόνο διαδρομής του πριν από την πιθανότητα βροχήςΤην Παρασκευή. Επανέλαβε την τέταρτη θέση με Σέρβια όγδοη.

Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και την Παρασκευή έβρεχε, αλλά αυτό δενAlonso completase εμπόδισε έναν καλό αριθμό των γύρων και τελείωσε,για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στην τέταρτη θέση. Ένας πολύ καλός τρόποςγια να φτάσει το πρώτο μέρος της πληρούν το Σάββατο.

VIDEO: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Φερνάντο Αλόνσο για Indy 500 

ταξινόμηση

Fernando Alonso έχει σκοράρει έβδομη στην πρώτο μέρος της ειδικής για τα 500sIndianapolis, εξασφαλίζοντας έτσι μια θέση στον αγώνα για τηντην pole position με τους εννέα καλύτερους οδηγούς. το καλύτεροΤου Σαββάτου Ed Carpenter ακολούθησε Takuma Sato καιScott Dixon. Oriol Σέρβια Ήταν οφείλεται εγκατασταθούν γιαvigesimocuarta θέση. Oriol πρωί μάχη για μια θέση μεταξύ τωνη δέκατη και η τριακοστή τρίτη.

Στον τελικό γύρο, Fernando Alonso Κατάφερε μια αξιόλογη πέμπτη θέση, ενώ Σέρβια επιτευχθείδωδέκατη θέση για το Indianapolis 500. ScottDixon θα ξεκινήσει από την pole επόμενη εβδομάδα.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: