5 αυτοκίνητα που ταιριάζουν τρία παιδικά καθίσματα

Εδώ είναι πέντε αυτοκίνητα, όπου τα τρία παιδικά καθίσματα ταιριάζουν. Αν δεν έχετε δοκιμάσει, ίσως νομίζετε ότι είναι εύκολο, αλλά τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την πραγματικότητα. Στις περισσότερες περιπτώσεις ή δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την εγκατάσταση τρεις έδρες, ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην άγκυρα Isofix ή ακόμα, δεν μπορείτε να στερεώσετε τη ζώνη ασφαλείας.

Ενδιαφέρον για: ΑυτοκίνηταΗ αστυνομία με παιδικά καθίσματα;

Αν ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει εγκριθεί γιαμεταφέρει πέντε επιβάτες (ή περισσότερα), γιατί το ίδιο όχημαδεν θα είναι σε θέση να μεταφέρουν τα τρία συστήματα συγκράτησης για παιδιά (CRS) σετο πίσω; Αν έχετε αυτή την ερώτηση, το πιο πιθανό είναι ότιδεν έχετε δοκιμάσει την τοποθέτηση τρεις καρέκλεςτο αυτοκίνητο Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι φυσικά αδύνατον!Μερικές φορές, λόγω της έλλειψης χώρου και άλλες, από την αδυναμία τωνφθάσουν στην άγκυρα Isofix ή στερεώστε τη ζώνη ασφαλείας.Όλως περιέργως, βρείτε ένα αυτοκίνητο με το δωμάτιο για τρειςκαρέκλες για τα παιδιά δεν είναι ένα έργοαπλή.

Και είναι ότι τα μοντέλα έχουν το χώροεπαρκή και κατάλληλα καθίσματα για το έργο αυτό είναι έναμειονότητας στην αγορά, έτσι ώστε να παρουσιάσει μια κατάταξη όπου θα βρείτε πέντε αυτοκίνητανα μεταφέρουν τα τρία παιδικά καθίσματα, κάτι που θα προκύψουν απόιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις μεγάλες οικογένειες που αναζητούντι αυτοκίνητο για να αγοράσει. Αν αυτή είναι η σαςπερίπτωση θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό το άρθρο ακόματι πρέπει να ξέρετε για βοήθειααυτοκίνητο αγοράζουν μεγάλες οικογένειες.

Πόσο καιρό θα πρέπει να οδηγούν σε κάθισμα του αυτοκινήτου του;

Υπάρχουν λίγοι γονείς που,ψάχνει για ένα αυτοκίνητο μπορεί να φιλοξενήσει τρεις καρέκλες Παιδιά,έχουν καταλήξει να απογοητευόμαστε δεν είναι σε θέση να βρει ένα μοντέλοανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Ένα μάτι μπορεί να φαίνεται αρκετάευρύχωρο, αλλά όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα συστήματα συγκράτησηςΤα παιδιά, είτε πρόκειται για ζυγοστάθμισης (όπως η Ομάδα0/0 +) ή προς την κατεύθυνση του αυτοκινήτου, καθώς Ομάδα1 ή Ομάδα2/3, αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Στην γκαλερίεικόνες που έχουμε δημιουργήσει για την περίσταση βρείτε αυτάμοντέλα αυτοκινήτων στα οποία υπάρχουν τρεις καρέκλες εσείςθα σώσει πολλούς πονοκεφάλους. Για τις επιλογέςπαρουσιάζουμε για να ταιριάζουν σε μια ποικιλία των προϋπολογισμών,Έχουμε συμπεριλάβει αυτοκίνηταΦτηνές και πιο ακριβά μοντέλα, αλλά καιπρακτική.

Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016 (5)

 • Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016

  Chicco Κάθισμα Up

 • Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016

  Kidembrace Φιλίας

 • Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016

  Kiwy SF01

 • Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016

  Περισσότερα Zity Fix

 • Πέντε Χειρότερη καρέκλες 2016

  Nania Revo


Понравилась статья? Поделись с друзьями: