Διαφορές μεταξύ ενός υβριδικού και plug-in υβριδικό αυτοκίνητο

Διαφορές μεταξύ ενός υβριδικού και plug-in υβριδικό αυτοκίνητο

Ξέρετε τι διαφορές ανάμεσα σε ένα plug-in υβριδικών και υβριδικών αυτοκινήτων; Περίπου δύο είδη συστημάτων πρόωσης είναι πολύ παρόμοια, η κύρια διαφορά έγκειται στην ενεργειακή χωρητικότητα των συσσωρευτών και της ισχύος ηλεκτρικούς κινητήρες τους, το οποίο καθορίζει τόσο την αυτονομία και την ταχύτητα τους σε ηλεκτρική λειτουργία και η διαδικασία για την επαναφόρτιση. Σε αυτό το άρθρο θα σας πω όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε.

Ενδιαφέρον για: Πέντε αυτοκίνηταυβρίδιο που έρχονται το 2017

Ξέρετε ποια είναι η διαφορές μεταξύ τωνυβριδικά και plug-in υβριδικό αυτοκίνητο? Σε αυτό το άρθροΈχουμε εξηγήσει όλα αυτά που ξέρετε για να κατανοήσουν πώς λειτουργούναυτά τα δύο συστήματα πρόωσης και καταλαβαίνουν καλά τι τοχαρακτηριστικά και των δύο. Και είναι σημαντικό γιατίλίστεςτων πωλήσεων δείχνουν ότι αυτή η κατηγορία των αυτοκινήτων ποτέΑυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς. Και η τάση αυτή δεν θα αλλάξει, τωνΕίναι γεγονός, αναμένεται ότι τα επόμενα χρόνια οι εγγραφές τουςαυξηθεί σημαντικά, ως αποτέλεσμα της σκλήρυνσηςκανονισμοίαντιρρύπανσης.

Επειδή κάνοντας αυστηρότερα όριακινητήρες εκπομπώνντίζελ (η οποία είναι αυτοί που μονοπωλούν οι περισσότερες πωλήσειςΣήμερα) κάθε φορά που θα είναι πιο δύσκολο να ικανοποιηθούννομιμότητα και αυτό θα προκαλέσειη οποία είναι σημαντικά πιο ακριβά, ειδικά για την αντιστάθμισητο υψηλό κόστος της ανάπτυξης των τεχνολογιών που απαιτούνται για τηνμείωση της ρύπανσης. Έτσι, τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικόγνωρίζω τι υβρίδια και υβρίδια διαφέρουνσυνδεόμενο, γιατί αργά από ό, τι φαντάζεστε θα μπορούσατε να καταλήξετεplanteándote αγοράζοντας ένα από αυτά τα οχήματα.

VIDEO: Ψάχνετε υβριδικό μεταχειρισμένο αυτοκίνητο; Κοιτάξτε αυτό ...

και οι δύο υβριδικά αυτοκίνητα σανυβριδικό plug Πρόκειται για οχήματα που έχουνμηχανήεσωτερικής καύσης (η οποία μπορεί να είναι ντίζελ ή βενζίνη, αν καιΤο τελευταίο είναι το πιο κοινό) και έναν ή περισσότερους κινητήρεςηλεκτρικά, συν το αντίστοιχο τροφοδοσίας μπαταρίας.Αυτός είναι ο γενικός ορισμός, αλλά όταν έχουμε να σκάψει μια μικρήπερισσότερο είναι όταν οι διαφορές αρχίζουν να εμφανίζονται.

σε ένα υβριδικό όχημα η συμβατικήεκτελούν εργασίες τις περισσότερες φορές είναι η μηχανήστοιχείο καύσεως και μερικές φορές ανάλογα με το φορτίο της μπαταρίας,μπορεί να υποστηριχθεί από την ηλεκτροκίνηση. Δεδομένου ότι η μηχανήπιο αποτελεσματική ηλεκτρική ενέργεια μιλάμε και με τη μόχλευσηενέργεια που χάνεται κατά την επιβράδυνση για την επαναφόρτιση της μπαταρίας, είναιτα οχήματα που είναι σε θέση να επιτύχει σημαντική εξοικονόμησητο κόστος των καυσίμων σε σύγκριση με την παραδοσιακή του τουρισμού,ιδιαίτερα στις αστικές περιοχές. Σε υψηλές ταχύτητες των αποταμιεύσεωνΘα εξαφανιστεί, μεταξύ άλλων, γιατί οι μπαταρίες τους δεν είναιαρκετά μεγάλη για να παρέχει υποστήριξη γιαμεγάλες χρονικές περιόδους.

Toyota Prius vs Hyundai Ioniq (11)

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

 • Prius

  Hyundai Ioniq

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Hyundai κορμό Ioniq

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Από την οδήγηση Hyundai Ioniq

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Hyundai Motor Ioniq

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Toyota Prius

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Πλάγια όψη του Toyota Prius

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Toyota Prius κορμό

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  Από την οδήγηση Prius

 • Toyota Prius vs Hyundai Ioniq

  κινητήρα Toyota Prius

Μερικά υβρίδια, όπως η Toyota,Είναι σε θέση να τρέξει στο 100% ηλεκτρική λειτουργία για μερικάχιλιόμετρα. Αλλά αυτό πρέπει να είναι μια σειρά από προϋποθέσεις,όπως η μπαταρία έχει φορτιστεί επαρκώς, δεναπαιτούμε πολύ την ικανότητα επιτάχυνσης ή δεν θέλετευπερβαίνει το όριο ταχύτητας για την οποία μπορεί να λειτουργήσει σεηλεκτρική λειτουργία. Επειδή σε αντίθεση με plug-in υβριδικών οχημάτων,σε ένα κανονικό υβριδικό όχημα δεν μπορείτε να φορτίσετε την μπαταρίατη σύνδεση με το ηλεκτρικό δίκτυο, πάντα θα εξαρτηθούν από τοανάκτηση ενέργειας κατά το φρενάρισμα ή την ίδια μηχανήκαύσης (που συνδέεται με δύναμη, καθιστά αυτή την πράξη σαν έναγεννήτρια για την παραγωγή ενέργειας).

ο plug-in υβριδικό όχημα ήPHEV (Για «Plug-in Hybrid Electric Vehicle) είναι χωρίς διακριτικά τηςΥβριδικά αυτοκίνητα στηνακόλουθες πτυχές. Για αρχή, έχουν περισσότερα ηλεκτροκινητήρεςδυνατός, έτσι ώστε αυτά όχι μόνο παρέχουν μεγαλύτερη χωρητικότηταΕπιτάχυνση επίσης θα τους επιτρέψουν να φθάσουν ταχύτητες πολύυψηλότερη. Σε αυτό πρέπει να προστεθεί το γεγονός ότι κατέχουν μπαταρίαμε μεγαλύτερη χωρητικότητα, ώστε να μπορούν να ταξιδεύουν πολλά περισσότεραχιλιόμετρα σε ηλεκτρική λειτουργία και αμόλυντος. Αλλά φυσικά, όπως είναιμεγαλύτερα τροφοδοτικά, αυτά δεν μπορούν ναφορτίο χρησιμοποιώντας μόνο τον κινητήρα εσωτερικής καύσης ή ενέργειαςανακτάται κατά την πέδηση (αυτό μπορεί να γίνει, αλλά δεν είναι το πιοαποδοτική), γι 'αυτό είναι απαραίτητη η σύνδεση με το δίκτυο.

Mitsubishi Outlander PHEV 2017 (9)

 • Mitsubishi Outlander PHEV 2017

  Έξω, οι αλλαγές είναι καθαρά καλλυντικών

 • Mitsubishi Outlander PHEV 2017

  Η Mitsubishi Outlander προσφέρει τώρα ένα κουμπί για τη διαχείριση ηλεκτρική λειτουργία

 • Mitsubishi Outlander 2016
 • 2016 θέσεις Mitsubishi Outlander
 • Mitsubishi Outlander 2016 Προφίλ
 • Mitsubishi Outlander 2016 ταμπλό
 • Mitsubishi Outlander τρεις πίσω τρίμηνα του 2016
 • Mitsubishi Outlander 2016 μπροστά
 • Mitsubishi Outlander 2016 τρία τέταρτα

Μια πτυχή που πρέπει να ληφθούν υπόψη, ανΕίστε σε ποιο αυτοκίνητο να αγοράσει και τις αμφιβολίες ανάμεσα σε ένα υβριδικό ήplug-in υβριδικών είναι η αναφορά στο την κατανάλωση καυσίμου.Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, μια παραδοσιακά υβριδικά δενΠρέπει εξωτερικές πηγές να φορτίσετε τις μπαταρίες τους, έτσι ώστε ηαναγνωρισμένα στοιχεία για την κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής είναι πιο ακριβή. σεένα plug-in, ωστόσο, ο αριθμός των δημοσίων δαπανών (πουσυνήθως συνήθως μια πολύ εντυπωσιακό, όπως 1,7 l / 100kmανακοινώνει το Mitsubishi OutlanderPHEV) δεν λαμβάνει υπόψη την ενέργεια που προηγουμένως σαςεισάγεται εντός της μπαταρίας.

Επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Για την επίτευξη αυτού του μέσου όρου τόσο χαμηλά (καιόχι μόνο Mitsubishi πω ότι από οποιοδήποτε άλλο υβριδικόPlug: BMW 330E, Volkswagen Golf GTE, Volvo XC90 Τ8 Twin κινητήρα ...)Πρέπει να έχετε τις μπαταρίες χρεώνονται 100%. Και δεδομένου ότι ηαυτονομίας στο ηλεκτρικό πρόγραμμα είναι περιορισμένη και δεν είναι σε θέση ναφόρτωση ανακάμψει πλήρως, χωρίς βοήθεια από εξωτερικές πηγές,γεγονός ότι Θα ήταν ισχύει μόνο για τα πρώτα 100 χιλιόμετραπεριηγήσεις. Από εκείνο το σημείο όλοι, χωρίς εξαίρεση,αυξήσουν την κατανάλωσή τους σημαντικά.

Τα πέντε καλύτερα υβριδικά αυτοκίνητα (5)

 • BMW 330E IPerformance

  Η BMW 330E IPerformance είναι το στοίχημα της BMW στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων μέσο όρο sedan. Έχει 184 hp.

 • Hyundai Ioniq

  Η Hyundai Ioniq είναι ο αντίπαλος που οι Κορεάτες έχουν ετοιμάσει για το Toyota Prius. Η Ioniq έχει μια ευέλικτη συμπεριφορά.

 • Kia Niro

  Μια άλλη Κορέας υβριδικό αυτοκίνητο που είναι πολύ επιτυχημένη. Η Kia Niro ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό με την εμφάνισή τους «crossover».

 • Toyota Prius

  Το Toyota Prius δεν θα μπορούσε να λείπει σε αυτή τη λίστα. Είναι συμπαγές υβριδικό αυτοκίνητο εφευρέθηκε αυτό το τμήμα των φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων.

 • Volvo XC90 Τ8 Twin κινητήρα

  Το Volvo XC90 Τ8 Twin Engine είναι ένα υβριδικό αυτοκίνητο σε μορφή SUV με ένα συνδυασμένο εξόδου 407 hp. Βίαιη!

Ποιο είναι το νόημα τότε αυτοκίνητουβριδικό plug? Για ένα μεγάλο μέρος επειδή οι περισσότεροιοδηγοί ταξιδεύει σπάνια άνω των 100 χιλιομέτρων στο δρόμοεφημερίδες, έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία νύχτα ήκατά τη διάρκεια του χρόνου, όταν το όχημα είναι σταματημένο φόρτισης ημπαταρίας. Στην περίπτωση αυτή είναι σχεδόν εξίσου αποτελεσματικές με κανονική ηλεκτρικά αυτοκίνητα, σαν νακαθημερινό παράδειγμα Ταξιδεύετε περίπου 40 χλμ με μια BMW 530e IPerformance ήAudi Q7 3.0 TDI e-tron θα μπορούσεολοκληρώσει το μάθημα χωρίς να ξοδέψετε μια σταγόνα καυσίμου. καιΣαββατοκύριακο, αν θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι στην παραλία,μπορείτε να το κάνετε χωρίς προβλήματα, διότι όταν το φορτίο έχει εξαντληθεί καιΣε αντίθεση με ένα αμιγώς ηλεκτρικό, έχετε στη διάθεσή σας μια μηχανήκαύσης που θα σας επιτρέψει να συνεχιστεί η πορεία, είναι λιγότεροαποτελεσματικό, χωρίς να χρειάζεται να σταματήσει.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: