Πέντε αμφίβια οχήματα για να πετύχει αυτό το καλοκαίρι

Πέντε αμφίβια οχήματα για να πετύχει αυτό το καλοκαίρι

Με οποιοδήποτε από αυτά τα παράξενα και αστεία gadgets μπορείτε να περάσετε, στο στυλ του Τζέιμς Μποντ, με άσφαλτο πιο κρυστάλλινα νερά σε δευτερόλεπτα καυτό για να κάνετε μια βουτιά. Μην χάσετε τις πέντε αμφίβια οχήματα για να πετύχει αυτό το καλοκαίρι.

Αν θέλετε να αφήσετε όλους άφωνουςΘα σας συνιστούσαμε να πάρει την ειδοποίηση του πέντε αμφίβια οχήματαόσοι πετύχουν αυτό το καλοκαίρι. Δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο ένα αυτοκίνητοΤα συμβατικά στην άσφαλτο, ούτε τόσο γρήγορα και ευέλικτο ωςμια βάρκα στο νερό, όχι όμως παραμένει πολύ πάνω απόειδικά στην περίπτωση του μοντέλου που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Έτοιμος ναβουτιά;

1. WhaterCar Panther

Η WhaterCar Panther βρίσκεται στην κορυφή της λίσταςο αμφίβια να πετύχει το καλοκαίρι για κάποιο λόγο πολύαπλή: είναι ο πιο γρήγορος και διαχειρίσιμη μέσα στο νερό, όταν είναι σε θέση ναταχύτητες μέχρι 70 km / h. Από τη γη τους οφέληΔεν εντυπωσιάσει πολύ, αλλά και πάλι, κινητήρα του Honda 300 hp leΜπορεί να φτάσει τους 130 km / h.

2. Gibbs Humdinga

ο Gibbs Humdinga Παρουσιάζει έναπιο βιομηχανική προσέγγιση, αλλά δεν είναι πλέοναστεία, όπως αποδεικνύεται από περίπου 60 χλμ / h, η οποία είναι ικανή ναφθάνοντας πάνω από το νερό. Επιπλέον, είναι ακόμη πιο γρήγορα μέσα σεPanther άσφαλτο γιατί κινητήρα βενζίνης 350 ίππων V8 τη θέλησή τηςΜπορεί να φτάσει έως και 160 km / h.

3. CAMI Terra Wind

Η άλλη ημέρα παρουσιάζουμε μια επιλογή απότα καλύτερα αμερικανικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, αλλάγνωρίζοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της CAMI Terraάνεμος, αποφασίσαμε να μην το συμπεριλάβει στη λίστα. Αυτός ο πολύτιμος λίθος είναιαποτιμάται σε περισσότερα από 800.000 ευρώ και είναι σε θέση να προχωρήσουμενερό και άσφαλτο με ταχύτητες έως 10 και 135 χλμ / ώρα,αντίστοιχα.

4. Gibbs Quadski

Ένα μίγμα από jetski και ένα quad, ότιΠροτείνεται από τον Gibbs Quadski. Αυτό το μοντέλο είναι η επιλογήπιο προσιτή λίστα πέντε αμφίβια οχήματαόσοι πετύχουν αυτό το καλοκαίρι, με τιμή εκκίνησης περίπου30.000 ευρώ. Φτάνει ταχύτητες έως και 70 χλμ/ώρα τόσο για τονερό και στην ξηρά.

5. Amphicruiser

ο Amphicruiser Είναι το μόνο μοντέλοπου κατασκευάζονται στην Ευρώπη από τη λίστα, και βασίζεται στο Toyota LandCruiser. Για να μετακινηθείτε μέσα στο νερό χρησιμοποιεί μια μικρή τουρμπίνα με ένα100 ίππων που σας επιτρέπει να φτάσετε ταχύτητεςμέχρι 13 χλμ / ώρα, ενώ για τα ταξίδια στην ξηρά ήάσφαλτο, χρησιμοποιεί εξακύλινδρο κινητήρα γνωστό σε απευθείας σύνδεση και4.2 λίτρα μετατόπισης χρησιμοποιώντας τα μοντέλα και camperosΟι τυχοδιώκτες της ιαπωνικής εταιρείας. 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

- HobbycarΑμφίβια: ένα αμφίβιο αυτοκίνητο που περιηγείται

- IvecoSealand και Iveco RAVx6, δύο αμφίβια οχήματα

- λιμουζίναΠροσφορά 33, η πρώτη αμφίβια κόσμο λιμουζίνα

- εφευρέσεις Πέντε εξοικονόμησηζωές

- το οκτώπιο τρελά αυτοκίνητα που έχουν ταξιδέψει

- Περισσότερα αυτοκίνητα geeksκόσμος

- τα πέντετρεις πιο ισχυρό ρόδες αυτοκινήτου

- έξισυμβουλές για να κάνουν το αυτοκίνητό σας να πάει μακρύτερα χρόνια

- οπέντε μεγάλα λάθη κατά την αγορά ενός νέου αυτοκινήτου

- πέντεαυτοκίνητα που ντροπιάσει ακόμα και τα δικά τους εμπορικά σήματα

- οκτώλαθών, που δείχνουν ότι δεν είναι καλός οδηγός

- πέντεσπορ, αν μισείτε την οδήγηση

- πέντεαυτοκίνητα για να ξεπεραστεί η κρίση των 40

- Το 10 γρηγορότερο SUVαγορά

- 10 SUV περισσότεραιδιότητες εκτός δρόμου

- 10 SUVλιγότερα προσόντα offroad

- τα πέντεκαλύτερα σπορ που κατασκευάζονται στην Ισπανία

- Top Fiveαυτοκίνητα για να πάει σε όλο τον κόσμο

- Οι cochazos περισσότεραhorteras: ροζ είναι της μόδας;

- Τα δέκα καλύτερα αυτοκίνηταοικογένεια

- Οι εννέα δρόμοι περισσότεραΕπικίνδυνες World


Понравилась статья? Поделись с друзьями: