Τι είναι και πώς μια διπλού συμπλέκτη έργα μοτοσικλέτα

Τι είναι και πώς μια διπλού συμπλέκτη έργα μοτοσικλέτα

Χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων για σκούτερ, μέχρι πρόσφατα υπήρχαν πολλές περισσότερες επιλογές στον κόσμο της μοτοσικλέτας ... Αλλά τελικά έφτασε αλλαγές διπλού συμπλέκτη. Τι είναι αυτά; Πώς λειτουργούν;

συστήματα διπλό συμπλέκτη Είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη στηνΟ κόσμος της αυτοκίνησης, αλλά έχουν πάρει χρόνια για να φθάσειμοτοσικλέτες από τυπικά παράγοντες: το βάρος, το διάστημα καιτων τιμών.

διχαλωτή σφενδόνη Πήγαμε λίγο τρελοί πριν από λίγα χρόνια, ότανΠαρουσίασε το DCT (Cluth Διπλή Μετάδοση) Το σύστημά σαςδιπλού συμπλέκτη, ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων που λειτουργείΕπίσης σε διαδοχική λειτουργία και το μηχανισμό της είναι σαν ένα κουτίρομποτικές μηχανικό κιβώτιο με λίγο περισσότερη πολυπλοκότητα. Όπως και στηνΤο αποτέλεσμα είναι ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η αλλαγή ενόςεγχειρίδιο.

ο DCT της Honda Είναι πολύ σαν ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, έχειΟι έξι ταχύτητες και τις εξελίξεις που διοργανώνονται σε δύο άξονες,ένα για τις ακόμα εργαλεία και το άλλο για την περίεργη. Κάθε άξονας έχειένα συμπλέκτη έτσι ώστε η μετάβαση από μια πορεία και ένα άλλο είναιπολύ πιο γρήγορα.

Εντάξει, ας υποθέσουμε ότι τώρα που κυκλοφορούν σε τρίτες συμπλέκτηοι μονές γρανάζια επιλέγεται ότι η ταχύτητα (είναιαπεμπλοκής) και των ακόμη γρανάζια επιλέγεταιδεύτερη ή τέταρτη ανάλογα με την ταχύτητα και την επιτάχυνση.Αν είναι λογικό ότι θα προχωρήσουμε σε μια υψηλότερη ταχύτητα, διότιΔίνουμε φυσικού αερίου και είμαστε κινείται πάνω γύρους, προεπιλέξει ηΤέταρτον, αν αντί να έχουμε την κοπή του φυσικού αερίου και τη μείωση τουαριθμό περιστροφών, προ-επιλέγει το δεύτερο. Έτσι μειώνεταιη στιγμή που ο μοχλός ταχυτήτων γίνεται. Επιπλέον, ηέχω δύο συμπλέκτες, ενώ αρχίζει κανείς να συμμετάσχει ηένα άλλο αποδέσμευση να αποφευχθεί η απώλεια της ώσης ενώκάνετε την αλλαγή. Δηλαδή, αν θα αλλάξει σε μια υψηλότερη ταχύτητα είναιΠαράγει αλλαγή, αλλά παρατηρείται μόνο σε επαναστάσειςμηχανή κρατά τραβώντας το ποδήλατο, χωρίς οι περικοπές εμφανίζονται σε μιαμηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων για να πιάσει και να απελευθερώσει το συμπλέκτη.

[B: https: //youtu.be/N35c9ksEKUo]

DCT έχει αυτόματη λειτουργία αλλαγής, αλλά καιΜπορούν να κάνουν τις αλλαγές με το χέρι (χωρίς συμπλέκτη, έτσιδιαδοχική) και το συμπέρασμα είναι σαφές: Ταχύτερη με την αλλαγή τουμέχρι (σχεδόν αμέσως), βελτιωμένη απόδοση και ευκολίαοδήγηση.

Νέο Honda Africa Twin CRF1000L (7)

 • Στα τέλη του 2015, η Honda θα πουλήσει το νέο Africa Twin

  Το νέο Honda Africa Twin έχει το αναμενόμενο, αλλά έρχεται στο τέλος του έτους

 • Το DCT αλλαγή θα είναι διαθέσιμο ως επιλογή για τη νέα Africa Twin

  Μεταξύ άλλων, το νέο Twin Afrinca μπορεί να έχουν αλλάξει DCT

 • Αφρική -twin

  New Africa Twin σε δράση

 • african-twin Κινητήρας-

  1000cc κινητήρα δικύλινδρος

 • twin-μονοπάτι-Αφρικής

  Ένα πραγματικό μονοπάτι, επίσης APRA χρήση εκτός δρόμου

 • μονοπάτι-Αφρικής-twin-κόκκινο

  Africa Twin 2015 κόκκινο

 • african-μονοπάτι-twin-άσπρο

  Africa Twin 2015 σε λευκό χρώμα

Χρυσή μάρκα πτέρυγα έχει πολλά μοντέλα στην αγοράμε αυτό το είδος της αλλαγής (όπως NM4 Vultus) και να δει το αποτέλεσμα,Φαίνεται να επεκταθεί, για παράδειγμα, με το νέο Africa Twin2016. Για να δείτε εάν υπάρχουν περισσότερες μάρκες ζωντανεύουν με αυτό το ρυθμόγιατί είναι πολύ χρήσιμο για πολλούς οδηγούς.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: