5 αρετές και Citroen Berlingo 2017 προεπιλογή

Εδώ είναι πέντε αρετές και τα ελαττώματα της Citroën Berlingo 2017 Citroen van που είναι κατάλληλο τόσο ως όχημα εργασίας για τη μεταφορά των επιβατών στην έκδοση της Πολυχώρος. κύρια χαρακτηριστικά του είναι ανταγωνιστική τιμή πώλησης, ευελιξία ή έως και επτά θέσεις του, αν και υπάρχουν ορισμένες πτυχές που θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

Ενδιαφέρον για: CitroënDS3 Ines της Fressange, μόνο 200 μονάδες

Στην γκαλερίεικόνες μπορείτε να δείτε παραπάνω παρουσιάζουμε πέντεαρετές και Citroen Berlingo 2017 προεπιλογή, αν είστεσκεφτόμαστε τι αυτοκίνητο για να αγοράσει και van CitroënΕίναι μεταξύ των υποψηφίων σας. Επειδή είναι ένα όχημα πολύενδιαφέρουσα, αν ψάχνετε για ένα ευέλικτο, οικονομικό μοντέλο, μευψηλή ικανότητα φορτίου, το οποίο μπορεί να μεταφέρει έως και επτάεπιβάτες και μπορεί να ενσωματώσει κάποιο άλλο στοιχείο της άνεσηςνα βελτιώσει την άνεση σας επί του σκάφους. Αυτό προσφέρει όλα αυτά και πολλά άλλα,αν και υπάρχουν ορισμένες πτυχές που θα μπορούσαν να βελτιωθούν.

ο Citroen Berlingo Πολυχώρος 2017 ότισήμερα πωλεί Citroen εισήχθη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της ΓενεύηςΤο 2015, οπότε είχε ήδη επιτευχθεί το εμπορικό σήμαδεν πωλούν λιγότερο από 2,9 εκατομμύρια μονάδες από το Berlingo τηςεισαγωγή το 1996. Λίγο αργότερα,μοντέλο γιόρτασε την 20η επέτειό της, δύο δεκαετίες στο οποίο έχεικατάφερε να γίνει ένα κανονικό στους δρόμους μας, χάρη στηνλαμπρή ικανότητά του να ανταποκριθεί στις ανάγκες της εργασίας καιαναψυχής.

Πόσο δροσερός Citroen Concept SpaceTourer 4x4 Ë

Επειδή οι εξωτερικές διαστάσεις του (4,38 μέτραμακρύ, 1,81 πλάτος και 1,8 ύψος) επιτρέπει την BerlingoΠολυχώρος Προσφέρετε ένα εσωτερικό παρά πολύ ικανή, γιατίσυν μια περιοχή φόρτωσης με 500 έως 3.000 λίτραικανότητας, προσφέρει τη δυνατότητα εξοπλισμού έως και επτάκαθίσματα, καθιστώντας το ένα ιδανικό όχημα για familesπολλά ή αν ταξιδεύουν συνήθως με καρέκλεςτα παιδιά. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε την ευελιξία του, δεδομένου ότι έχειμε την αφθονία των τρυπών για να κάνει τα αντικείμενα, αλλά και ναπρόσβαση στο χώρο αποσκευών μέσα από το παράθυρο χωρίς να σηκώσετεολόκληρο πόρτα? η δυνατότητα παροχής του με στοιχεία όπωςτο σύστημα Grip ελέγχου, το Active Brake Πόλη ή κάμερα οπισθοπορείας ...

Πρόσφατα, μόλις πριν από δύο εβδομάδες,η γαλλική εταιρεία ενημέρωσε το εύρος Citroen Berlingo2017 με την εισαγωγή του νέου Citroën Berlingo Πολυχώρος-Ε2017. ένα όχημα που συνδυάζει σε μια ενιαία αντίληψη κεράσματαπλεονεκτήματα ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου μεvan, προσφέροντας μέγιστη εμβέλεια 170 km μεταξύ των φορτίσεωνχάρη σε 22,5 kWh χωρητικότητα της μπαταρίας του. Έτσι,Έχει μια σειρά με ντίζελ, βενζίνη και 100%ηλεκτρικός με την οποία μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ενόςμεγάλο μέρος των χρηστών.

Η Citroën Berlingo τελικά 20 (10)

 • Citroen Berlingo-20-χρόνο-

  Η Citroën Berlingo είναι 20 ετών. (Φωτογραφίες: κατασκευαστή).

 • Citroen Berlingo-20-χρόνια-από το εργοστάσιο Vigo

  AUTOBILD.ES γιόρτασε την επέτειο αυτή με τη Citroen στο Βίγκο, όπου κατασκευάζεται το μοντέλο.

 • Citroen Berlingo-20-year-Prime-Berlingo-1996

  Το Berlingo γεννήθηκε το 1996 ως εργαλείο εργασίας και ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου.

 • Citroen-2CV-AZU-C-15

  Ήταν μια νέα ιδέα, γιατί πήγε πολύ πέρα ​​από τον τουρισμό «με το κουτί», όπως ήταν το AZU και C-15 ...

 • Citroen-Acadiane

  ...ή αυτο Citroën Acadiane, Dyane παράγωγο 6.

 • Citroen Berlingo-20-χρόνο-

  Το Berlingo έχει Βασιζόμαστε σε διαδοχικές αναθεωρήσεις του σχεδιασμού, την ασφάλεια και την άνεση.

 • Citroen Berlingo-20-year-Prime-Berlingo-1996
 • Citroen Berlingo-20-Anniversary-

  Το τελευταίο είναι η ειδική έκδοση 20η επέτειος.

 • Citroen Berlingo-Επέτειος-20-rear-

  εμφάνιση και τις ιδιότητές του προσεγγίσουν το SUV έννοια χωρίς να χάσει τις αξίες της και την ευελιξία της.

 • Citroen Berlingo-20-επέτειο-inside-

  Στο εσωτερικό, είναι ισχυρότερη από ποτέ και η τεχνολογία συνδεσιμότητας.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: