10 φθηνότερα αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε το 2017

Opel Karl

Θέλουμε να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο δυνατό τρόπο με αυτό 10 πιο φτηνών αυτοκινήτων μπορείτε να αγοράσετε το 2017, συνολικά 10 οχήματα που παρουσιάζονται ως μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους επιθυμούν να ρυθμίσετε το μέγιστο προϋπολογισμό για την απόκτηση επιλογή την πρώτη του αυτοκίνητο ή να αντικαταστήσει με το σήμερα.

Μην χάσετε: Αγοράστε ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Γνωρίζουν τι αυτοκίνητο να αγοράσει είναι ένα από τα πιο δύσκολα ζητήματα που έχουμε να λύσουμε κάθε τόσο. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, διότι δεν εξαρτάται μόνο από την ανεξαρτησία μας όσον αφορά την κινητικότητα μέσα στα επόμενα λίγα χρόνια, λάθη μπορεί επίσης να είναι μια μεγάλη τροχοπέδη για την οικονομία των νοικοκυριών. Το λέμε αυτό γιατί η αγορά spot είναι συχνά πολύ δελεαστικό, αλλά όμως ελκυστικό κι αν φαίνεται μια προσφορά, θα είναι δύσκολο να συγκριθούν με 10 φθηνότερα αυτοκίνητα μπορείτε να αγοράσετε το 2017 Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε, ειδικά για την ηρεμία που δίνουν επίσημη εγγυήσεις τους.

VIDEO 10 φθηνά αυτοκίνητα ντίζελ που πωλείται το 2017

είναι Φτηνές αυτοκινήτων το 2017 ότι εκτός ξεχωρίζουν για τις τιμές πώλησης τους είναι περίπου 10.000 ευρώ σε όλες τις περιπτώσεις, γιατί είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν ισορροπημένη σχέση μεταξύ του εξοπλισμού και των τιμών. Μερικά από τα εκλεγέντα, εκτός από την τήρηση της κύριας υποχρεώσεως, η οποία έχει ένα ποσοστό πώλησης σε θέση να προσαρμοστούν σε χαμηλότερη προϋπολογισμούς, σε πολύ καλή θέση στους δείκτες αξιοπιστίας που προσφέρονται από τους οργανισμούς κύρους όπως το γερμανικό TÜV ή εταιρείες ώστε να μπορείτε γνωστή ως Dekra.

Επτά καλά και φθηνά αυτοκίνητα (7)

 • Mitsubishi Space Star Μέτωπο

  Mitsubishi Space Star είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα που ξέρει πώς να προσφέρει την ποιότητα, το χώρο, τον εξοπλισμό και την οικονομία: από 11.000 €.

 • Citroen C-Elysée πλευρά

  Οι Citroen C-Elysée είναι ένα τετράθυρο sedan, μήκους 4,43 μέτρων και με χωρητικότητα φορτίου των 506 l. Από 12.930 ευρώ.

 • Μπροστά Dacia Duster

  Το Dacia Duster είναι ένα από τα πιο οικονομικά στην αγορά SUV. Διαθέτει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και η τιμή εκκίνησης του είναι 10.900 ευρώ.

 • Ford Ka Μέτωπο

  Η Ford Ka είναι ένα αστικό ενδιαφέρον με βάση το εντυπωσιακό Fiat 500, αλλά είναι φθηνότερη: από 8.800 ευρώ.

 • Hyundai i20 μπροστά

  Το νέο i20 της Hyundai προκαλεί μια μικρή επανάσταση στην κατηγορία του χάρη στο καλό φινίρισμα του. Από 9.950 €.

 • πλευρά της Kia Picanto

  Η Kia Picanto έχει ενημερώσει την εικόνα της, αλλά εξακολουθεί να διατηρεί το εσωτερικό του καλά τελειώσει. Από 10.145 ευρώ.

 • Seat Toledo Μέτωπο

  Το Seat Toledo είναι ένα πεντάθυρο hatchback, με τη σωστή τελειώματα αλλά, πάνω απ 'όλα, ένα τεράστιο κορμό των 550 l.

ο 10 φθηνότερα αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε το 2017 Δεν είναι απαραίτητα η φθηνότερη στην αγορά. Έχουμε επιλέξει να προσφέρουν μια επιλογή μεταξύ εκείνων που είναι πιο προσιτές, με εξαίρεση εκείνα που είναι πιο «γυμνά» και εστιάζοντας σε εκείνους που φαίνονται πιο ενδιαφέροντα για τα χαρακτηριστικά τους, έχουν μια δωρεά άνω των αποδεκτά πρότυπα και διατίθεται σε περισσότερες περιπτώσεις, η suficiemente σε θέση να πιλοτήρια. Εκμεταλλευόμενοι τις εκπτώσεις που προσφέρονται από κάθε κατασκευαστή κατά το χρόνο που έγραψε αυτό το άρθρο και αν έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο Pive, αν σας ενδιαφέρει να απαλλαγούμε από το παλιό σας αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε πραγματικά δελεαστικές προσφορές που σε ορισμένες περιπτώσεις υπερβαίνουν στενά 7.000 ευρώ.

Μικρό: 434 μονάδες για το Citroen C1, 477 για την Opel Karl ...Μικρό: 434 μονάδες για το Citroen C1, 477 για την Opel Karl ...

1. Opel Karl

Η Opel Karl, παρουσιάζεται ως ένα από τα Φτηνές πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με άφθονο εξοπλισμό του. Σε αυτό πρέπει να προσθέσουμε ότι είναι επίσης ένα σχετικά πρόσφατο μοντέλο στην αγορά, γι 'αυτό ακόμα δεν είναι πολύ συχνές. Με προωθητικές εκπτώσεις, η σειρά ξεκινά στις 7.990 ευρώ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία, η έκδοση με Επιλεκτική φινίρισμα και κινητήρα 1.0 ECOTEC βενζινοκινητήρα με 75 ίππους, παραμένει σε 8.768 ευρώ. Το αρνητικό είναι κορμός του, με μόνο 215 λίτρα.

Όπως αναφέρθηκε, η εξοπλισμός είναι άφθονα και περιλαμβάνει ένα τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ένα σύστημα ήχου με Bluetooth, USB και βοηθητική είσοδο, βοηθός παραγωγής σε εκκρεμότητα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι καθρέφτες και cruise control. Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθούν τα εμπρός, πλευρικούς και τύπου κουρτίνας αερόσακοι, το ύψος του καθίσματος οδηγού ρυθμιζόμενο, ο υπολογιστής, ο απομακρυσμένος κεντρικό έλεγχο ή την απαιτούμενη αισθητήρας πίεσης σταθερότητα και το κλείσιμο.

Ισχύς: 75 hp

Μέση κατανάλωση: 4,5 l / 100km

Porter: 215 λίτρα

Kia Picanto

2. Mitsubishi Space Star

Είναι ίσως το πιο άγνωστο από τη λίστα φθηνότερα αυτοκίνητα που μπορείτε να αγοράσετε, κάτι άδικο κατά κάποιο τρόπο. Με αυτό το μοντέλο, η Mitsubishi έχει προσπάθησε να προσφέρει όχι μόνο ένα προϊόν με ελκυστική τιμή, επίσης, με πλούσιο εξοπλισμό από τους κύριους ανταγωνιστές της. Mitsubishi Space Star είναι διαθέσιμο με τις προσφορές για τα 10.200 ευρώ με φινίρισμα κίνησης και 1.0 βενζίνης 88 ίππων.

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτού του μοντέλου είναι της πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, έχει πολλά στοιχεία που δεν έχουν τα άλλα υποψηφίους. Αναφερόμαστε σε θέματα όπως η αυτόματο προβολέα, για το αισθητήρα βροχής ή το σύστημα πρόσβασης και εκκίνησης τα χέρια ελεύθερα. Έχει επίσης τροχού και λαβή επιλογέα δερμάτινο σαλόνι, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αυτόματο έλεγχο του κλίματος, τέσσερα ηλεκτρικά παράθυρα, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, σύστημα ήχου με βοηθητικές συνδέσεις και συνδεσιμότητα Bluetooth ή θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέφτες με φώτα LED που αναβοσβήνει ολοκληρωμένη.

Ισχύς: 80 hp

Μέση κατανάλωση: 4.3 l / 100km

Porter: 235 λίτρα

Φτηνές Αυτοκίνητα 2016 Suzuki Celerio

3. Suzuki Celerio

Με μεγάλη 3.6 μέτρα της, η Suzuki Celerio βρίσκεται στα μισά του δρόμου μεταξύ του τέταρτου μοντέλου στη λίστα και το δεύτερο με το πλεονέκτημα σε σχέση με το κάθισμα που έχει ένα σώμα πέντε-πόρτα και καμπίνα πέντε πλατείες. Αν και είναι δυνατό να το αποκτήσει με λιγότερα χρήματα (7.795 ευρώ), Σας συνιστούμε να ολοκληρώσετε την έκδοση GL, η οποία διατίθεται στην τιμή 9.190 ευρώ με εκπτώσεις που εφαρμόζονται. Έχει μια μηχανή 1.0 βενζίνης που παράγει 68 ίππους και η οποία προσφέρει αποδεκτή απόδοση για χρήση σε αστικές περιοχές.

Έχουμε επιλέξει για την GL celerio και όχι επειδή τα βασικά χαρακτηριστικά κλιματισμός, ραδιόφωνο με MP3, USB, CD και συνδεσιμότητα Bluetooth, Εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, ρυθμιζόμενο τιμόνι, το ύψος του καθίσματος οδηγού ρυθμιζόμενο, καθώς και το σύστημα ελέγχου ευστάθειας, δύο εμπρόσθιους αερόσακους και ο αισθητήρας πίεσης ελαστικών.

- Ισχύς: 68 hp

- Μέση κατανάλωση: 4.3 l / 100km

- Porter: 254 λίτρα

4. Fiat Panda

Το Fiat Panda είναι μια τακτική σε αυτά κατάταξη όπου θα επιδιώξει να προσφέρει φθηνό αυτοκίνητο στις καλύτερες τιμές. Το μικρό Fiat προσφέρεται σε τρεις τελειώνει και αρχίζει το Pop 6.590 ευρώ με την τρέχουσα εφαρμοσμένη εκπτώσεις (αλλά ναι, χρηματοδότηση, όπως και σε πολλά άλλα μοντέλα κατάταξης). Κάτω από το καπό ένα βενζινοκινητήρα και 1.2-λίτρων 69 hp με μηχανικό κιβώτιο κρύβει. Ωστόσο, ο βασικός εξοπλισμός είναι το βασικό, όπως η παροχή των αερόσακων, δερμάτινο τιμόνι ή το ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP), ενώ πρέπει να πληρώσει για το γεγονός ότι τόσο βασικό όπως το κεντρικό κλείδωμα ή το ραδιόφωνο επιλογές.

- Ισχύς: 69 hp

- Μέση κατανάλωση: 5,1 l / 100 km

- Porter: 225 λίτρα

5. Skoda Citigo

Citigo Skoda, όπως και η Seat Mii, με το οποίο μοιράζεται την πλατφόρμα και κινητήρες, είναι το μικρότερο μοντέλο της επιχείρησης της Τσεχίας. Το τρίθυρο Citigo Style ξεκινά στις 10.170 ευρώ και, αν και δεν είναι το φθηνότερο, αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον φινίρισμα προσαρμογή των τιμών. Οι επιλογές προσαρμογής επιτρέπουν το παιχνίδι με τον σχεδιασμό, χωρίς την προσθήκη πάρα πολύ επιπλέον κόστος και περιλαμβάνει εξοπλισμό όπως acondiconado αέρα, κεντρικό κλείδωμα ελέγχου πίεσης ελαστικών, ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς ομίχλης και οθόνη ραδιοφώνου χρώμα. Κάτω από το καπό, ο κινητήρας 1.0 MPI 60 hp βενζίνης συνδυάζεται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε σχέσεων.

- Ισχύς: 60 hp

- Μέση κατανάλωση: 4.5 l / 100 km

- 251 λίτρα

6. Dacia Logan

Αν ψάχνετε για περισσότερο χώρο, σας καλούμε να συνεχίσετε να ψάξω στο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ρουμανικής εταιρείας. Το Dacia Logan προσφέρει ένα τρίτο του όγκου στο σώμα και να μοιράζονται τις ίδιες μηχανές όπως το βοηθητικό πρόγραμμα. Στην περίπτωση αυτή, η TCe Ατμόσφαιρα 90GLP Logan ξεκινά στις 10.280 ευρώ και εξοπλίζει ένα turbo τρικύλινδρο 0,9-λίτρων 90 hp που τρέφεται με LPG και βενζίνης. Προσφέρει την ίδια προαιρετική, αλλά αυτή τη φορά ο κλιματισμός είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού. Navigation Pack 435 ευρώ ή 180 ευρώ φώτα ομίχλης είναι τα λίγα στοιχεία που μπορούν να προστεθούν.

- Ισχύς: 90 hp

- Μεσαίο κατανάλωση: 3.5 l / 100 km

- Porter: 510 λίτρα

Φτηνές αυτοκινήτων Dacia Sandero 2016

7. Dacia Ανακαλύψτε

Το Dacia Sandero είναι ένα από τα νέα αυτοκίνητα φθηνότερα αγορά επειδή η τιμή του ξεκινά από 7821 ευρώ Η ατμόσφαιρα έκδοση 1.5 dCi κινητήρα diesel 75 hp, με εφαρμοστούν όλες οι εκπτώσεις. Αν και αυτό το τέλος δεν ενσωματώνει αρκετά ένα στάνταρ εξοπλισμό μεγάλη, θα πρέπει να προσθέσετε τα 423 ευρώ που κοστίζει πρέπει πάντα κλιματισμό, οπότε συνολικά θα παραμείνει στα 10.753 ευρώ.

Μεταξύ των στάνταρ εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων Sandero ατμόσφαιρα, θα πρέπει να αναφέρουμε το ESP, ο εμπρός αερόσακους εμπρόσθιους και πλευρικούς, η κεντρικό κλείδωμα με απομακρυσμένες ή χάλυβα τροχούς 15 ίντσες σε διάμετρο με hubcaps. Μπορείτε να συμπληρώσετε ακόμη και αν αντί να επιλέξουν κλιματισμός, όπως έχουμε πει, κοστίζει 423 ευρώ, αν αποφασίσετε να περιλαμβάνουν ένα από τα δύο πακέτα που περιλαμβάνουν και το στοιχείο της άνεσης. Το πρώτο προσθέτει ένα ραδιόφωνο με όλους τους τύπους σύνδεσης, συμπεριλαμβανομένων των απαιτούμενων Bluetooth για 627,99 ευρώ, ενώ το δεύτερο διαθέτει ένα εύχρηστο πρόγραμμα περιήγησης με οθόνη αφής 7 ιντσών 435 ευρώ.

- Ισχύς: 75 hp

- Μέση κατανάλωση: 3.8 λ / 100χλμ

- Porter: 320 λίτρα

8. Citroen C1

Το πεντάθυρο Citroën C1 με την πόλη Edition ξεκινά στις φινίρισμα 9.600 ευρώ. Παρουσιάζεται ως μια από τις πιο πλήρεις και ενδιαφέρουσες επιλογές εδώ, είτε για την τιμή και για τον εξοπλισμό. Βασικός εξοπλισμός, όπως οθόνη αφής 7ης ιντσών Bluetooth και MirrorLink, ABS, ESP, σύστημα κλιματισμού, περιοριστή ταχύτητας, τιμόνι και ζάντες αλουμινίου δερμάτινο τιμόνι, μεταξύ άλλων, το κάνουν να ξεχωρίζει, ενώ κάτω από το καπό κρύβεται ένας PureTech βενζινοκινητήρα 1.2-λίτρων με 80 hp και μηχανικό κιβώτιο.

- Ισχύς: 80 hp

- Μέση κατανάλωση: 4,3 l / 100 km

- Porter: 196 λίτρα

Φτηνές αυτοκινήτων Seat Mii 2016

9. Seat Mii

Η Seat Mii, εκτός του ότι είναι το μικρότερο μοντέλο που πωλείται από την ισπανική εταιρεία, με 3,56 μέτρα σε μήκος, είναι μικρότερο μεταξύ των 2017 αυτοκίνητα οικονομία προτείνουμε, η οποία συνεπάγεται τον περιορισμό του αριθμού των επιβατών που μεταφέρθηκαν, το οποίο στην προκειμένη περίπτωση είναι τέσσερις. Αλλά αν συνήθως την πλοήγηση στην πόλη και συνήθως δεν κάνουν μεγάλα ταξίδια, μπορεί να είναι μια άριστη επιλογή. Επί του παρόντος Seat Mii Style προσφέρει από 11.480 ευρώ με εφαρμόζονται όλες οι πιθανές εκπτώσεις, ένα αστικό χρησιμοποιώντας ένα μηχανικό 1,0 βενζίνης με 60 hp και είναι εφοδιασμένη με μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Εξοπλισμένο συστατικών, όπως κλιματισμό, κεντρικό κλείδωμα, υπολογιστής ταξιδίου, εμπρόσθιοι και πλευρικοί αερόσακοι και ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας (ESP).

- Ισχύς: 60 hp

- Μέση κατανάλωση: 4,5 l / 100km

- Porter: 251 λίτρα

10. Dacia Duster

Το Dacia Duster είναι αναμφίβολα το πιο επιτυχημένο μοντέλο της ρουμανικής εταιρείας. Ένα SUV προσιτή τιμή ξεκινά από 10.000 ευρώ το φινίρισμα βάσης. Ωστόσο, σας προσκαλούμε να επενδύσει λίγο περισσότερο και θα λάβετε ένα 115 Duster 1.6 4x2 περιβάλλον με παλαιότερες επιλογές εξοπλισμού 12.565 ευρώ. Εξοπλίσει ένα τετρακύλινδρο βενζίνης 1.6 λίτρων με 115 hp και ένα μηχανικό κιβώτιο. Επιπλέον, το σύστημα Start&Σταματήστε, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα, της πίεσης των ελαστικών, MP3, πεσετών ραδιόφωνο ABS και υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης αποτελούν μέρος του αισθητήρα DELE βασικό εξοπλισμό. Προσθήκη κλιματισμού για 705 ευρώ και θα πρέπει να ολοκληρωθεί.

- Ισχύς: 115 hp

- Μέση κατανάλωση: 6,4 l / 100 km

- Porter: 475 λίτρα