Η τιμή 10 καλύτερα αυτοκίνητα το 2017

Εδώ είναι μια επιλογή από τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της αξίας του 2017. Όπως μπορείτε να δείτε, αντιμετωπίζουν αυτό το πρόσφατα ξεκίνησε χρόνο υπάρχουν τέτοιες ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως το i30 της Hyundai ανανεωμένο ή την επιτυχή Seat Leon. Τολμάτε να τα ξέρουν όλα;

Μην χάσετε:«Δέκα αυτοκίνηταο οποίος έφτασε το χρόνο του Συντάγματος

αυτά είναι το top 10 αυτοκίνητα σε σχέση2017 αξίας. Αν ενδιαφέρεστε για την αλλαγήόχημα αντιμετωπίζουν φέτος και κοιτάτε τι αυτοκίνητο να αγοράσει, σίγουρα μεταξύ σαςαπαιτήσεις είναι να αποκτήσει μία εξαιρετική σχέσηαξίας. Αν θέλετε να πετύχετε σε αυτό το πλαίσιο, να δώσουν προσοχήυποψηφίους που έχουν κάτω και από το θεωρείοπου συνοδεύει αυτές τις γραμμές όπου μπορείτε να βρείτε πραγματικές επιλογέςνα εξετάσει και να προσαρμοστούν στις διαφορετικές ανάγκες τωνκάθε αγοραστή.

5 δημοφιλή κλασικά αυτοκίνητα θα αυξηθεί σε τιμή

Θέλαμε να κάνουμε ένα σκούπισμα μεδιαφορετικά τμήματα του αυτοκινήτου για να προσπαθήσουμε να βρούμεαστικές επιλογές, τα SUV, συμπαγές, και ακόμη και μερικά SUVμικρό σπορ αυτοκίνητο, γιατί όπως θα δείτε παρακάτω, η ποιότητα και ηδιασκέδαση δεν χρειάζεται να είναι σε αντίθεση με την τιμή. ο αυτοκίνητακαλή αξία για τα χρήματα το 2017 αποδεικνύουν καιΕπίσης καθιστά σαφές ότι είναι δυνατή η πρόσβαση σε μεγάλα και ενδιαφέρονταπροϊόντα για το σωστό ποσό. Μια τελευταία σημείωση σχετικά μεΑυτό αφορά: Παρακαλώ σημειώστε ότι όλες οι τιμέςμοντέλα αυτοκινήτων που συνοδεύει την κατάταξη δεν έχουν εκπτώσεις ήπροσφορές.

1. Peugeot 108

καρπόςμια εταιρική σχέση μεταξύ της PSA και Toyota, το Peugeot 108Θα χτυπήσει την αγορά το 2014. Αυτό είναι ένα τμήμα ενός μοντέλου πουΠροσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για να κινηθεί γύρω από τα αστικά κέντραχωρίς να θυσιάζει τη μοναδικότητα των διαφορετικών επιλογώνΠροσαρμογή με αυτόν το λογαριασμό. μηχανέςΜικρό και αποτελεσματικό είναι το άλλο μεγάλο στοίχημα για την Peugeotμικρά urbanite.

Κινητήρες: 69 - 82 hp

Porter: 227 λίτρα

Τιμή: από 11.400 ευρώ

2. i20

σειράγια την κορεατική Hyundai i20 και ανακαινισμένο. είναιείναι η πρώτη επιλογή του τμήματος Β που φέρει αυτό τοκατάταξη. προσιτή τιμή του είναι η υψηλότερη των στοιχημάτων και πρεμιέρες σαςη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, η οποία πρόσφαταΈχουμε δει αντανακλάται στην HyundaiTucson. Διατίθεται σε τρία διαφορετικά στυλ αμαξώματος και τα χαρακτηριστικάεπίπεδα εξοπλισμού διαχωριζόμενες εξοπλισμό. Όλα ένα συννα εξετάσει.

Κινητήρες: 75-120 hp

Porter: 301 έως 336 λίτρα

Τιμή: από 15.150 ευρώ

3. Skoda Fabia

κατευθείαναπό τα έγκατα του ομίλου Volkswagen Skoda Fabia έρχεται το ένατης νεολαίας και των αστικών μοντέλο που εστιάζει στην τιμή και την υψηλότερηπλεονέκτημα. Το βρήκαμε σε δύο διαφορετικά σώματα πέντεCombi-πόρτα και βαγόνι, περιμένοντας την άφιξη της παραλλαγήςRS, και έχει ατμοσφαιρική τρικύλινδρο turbo κινητήρα και έτσιως ένα αποτελεσματικό diesel TDI με 105 hp.

Κινητήρες: 60-110 HP

Porter: 330-530 λίτρα (FabiaCombi)

Τιμή: από 13.120 ευρώ

4. Mazda2

τώραέχουμε επικεντρωθεί ακόμη περισσότερο στην πτυχή της ποιότητας με το Mazda2. το συμπαγέςΒ τμήμα της ιαπωνική εταιρεία δείχνει μια εξωτερική σχεδίασηελκυστικό και avant-garde αφήνοντας τις παραδοσιακές γραμμές. έναμόνο πεντάθυρο σώματος και την τεχνολογία SkyActiveβενζινοκινητήρες είναι η κύρια αξίωση. Η κατανάλωση είναιένα από τα υψηλά σημεία της.

Κινητήρες: 75 - 115 hp

Porter: 280 λίτρα

Τιμή: από 13.250 ευρώ

5. Seat Leon

Seat LeonπωλητήςΙσπανική εταιρεία δεν μπορεί να χάσει σε μια κατάταξη των οχημάτωνδιαφοροποιούνται με βάση την αξία. Το νέο SeatLeon παρουσιάστηκε πρόσφατα στη Βαρκελώνη και ενσωματώνειπερισσότερη τεχνολογία και είναι πρωτοπόρος όσον αφορά την συνδεσιμότητα μεinfotainment σύστημα με οθόνη αφήςΚληρονόμησε από τον μεγαλύτερο αδελφό, την έδρα τουAteca. Είναι εφοδιασμένο με σώματα 3 και 5 πόρτες και έναεξοικειωμένοι. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη των ενδιαφέρουσες παραλλαγές Cupra, με300 hp και η δυνατότητα τοποθέτησης κίνηση στους τέσσερις τροχούς,Είναι αλήθεια σπορ.

Κινητήρες: 110-300 hp

Porter: 380-587 λίτρα

Τιμή: από 18.080 ευρώ

6. Hyundai i30

Hyundai i30

Με πρόσφατη και ολοκληρωμένη ανακαίνιση του, τοHyundai i30 είναι ένα από τα στοιχήματα περισσότεραΕνδιαφέρουσες C-segment συμπαγές αυτοκίνητο, το best-sellerστην Ισπανία. Είναι ένα στερεό προϊόν το οποίο πείθειεμφάνιση, την ποιότητα και τις επιδόσεις. Έχει σχεδιαστεί, αναπτυχθείκαι δοκιμαστεί στην Ευρώπη, το οποίο κατασκευάζεται επίσης. κατανάλωση καιεκπομπές CO2 ξεκινούν από 3,4 l / 100km και 89g / km, στοιχείαότι είναι από τα καλύτερα στην κατηγορία του. Φυσικά, κρατήστενου ότι οι εκδόσεις πρόσβασης, τόσο το πετρέλαιο και τη βενζίνη,Δεν θα αρχίσει να πωλείται μέχρι το δεύτερο trimetre 2017. 

Κινητήρες: 95-140 hp

Porter: 395 λίτρα

Τιμή: από 20.500 ευρώ

7. Kia Cee'd

άλλοςπου υποβάλλονται σε αναμορφωμένο μέσο του κύκλου. Οι μετοχές cee'd Kiaπλατφόρμα με Hyundai i30 και τώρα κάνει το ντεμπούτο υψηλότερο επίπεδοεξοπλισμού, μηχανικό ευρώ6 και μια ενδιαφέρουσα επιλογήτρικύλινδρο βενζίνης turbo 100 hp η οποία είναι όλα μια πρωτοποριακήόσον αφορά την κατανάλωση ανησυχεί. Όπως και το i30, έχουμε τρειςδιαφορετικούς φορείς και παραλλαγή υψηλής απόδοσης 204CV. Kia προώθησης εκπτώσεις θα είναι το κλειδί για σαςμεταγγίζεται το cee'd.

Κινητήρες: 90-204 hp

Porter: 380 έως 528 λίτρα

Τιμή: από 17.600 ευρώ.

8. Seat Toledo

είναιαλήθεια που διήρκεσε τρία χρόνια στην αγορά, αλλά η Seat ToledoΠρόκειται για ένα μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του. Συνδυάζει εσωτερική ευελιξία,ένα τεράστιο κορμό και εντυπωσιακή τιμή είναι ανίκητηάμεση. Αν η δική σας είναι μικρομεσαίο sedan, το Τολέδο είναι σαςατού, ένα αυτοκίνητο για τους γονείς που αρνούνται το SUVκαι μίνι βαν, αλλά την ίδια στιγμή που θέλουν ένα αυτοκίνητοικανή στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Κινητήρες: 90-125 hp

Porter: 550 λίτρα

Τιμή: από 16.860 ευρώ

9. Juke

έναςαπό τα καλύτερα της αγοράς Β-SUV. Από το Nissan Juke χτυπήσει την αγοράΠριν από μερικά χρόνια, ο σχεδιασμός του έχει παραμείνει φρέσκο ​​και τολμηρό και έχειπροσφορά της Nissan ήταν για ένα τμήμα που, μέχρι τότε, δενΔεν είχε μερίδιο αγοράς. Έχει εκδόσειςαποτελεσματική ντίζελ και turbo βενζίνης και επιλογέςμια παραλλαγή που υπογράφεται από Nismo. Τι άλλο θα σας θέσω ένα crossoverCompact;

Κινητήρες: 90 - 218 hp

Porter: από 354 λίτρα

Τιμή: από 16.700 ευρώ

10. Mazda MX-5

καιΈρχεται η σειρά των σπορ που υποσχέθηκα στην αρχή. Είσαιενθουσιώδης συναισθήματα, αλλά δεν θέλουν να πληρώσουν ένα τίμημαυπέρμετρα γι 'αυτούς; Το Mazda MX-5 είναικαλύτερη επιλογή. Η τέταρτη γενιά του δημοφιλούς roadster εμφανίζονταιμε τον ίδιο DNA για πάντα. Ένα ελαφρύ βάρος, τις διαστάσειςσυμπαγής, ατμοσφαιρικοί κινητήρες βενζίνης που συνδέεται με ένα κουτίμηχανικό κιβώτιο και κίνηση στους πίσω τροχούς. Όπως και αν αυτό δεν ήταναρκετά, βρήκαμε την τιμή. απαιτούν αντιπάλουςένα διπλό χρηματικό ποσό για την απόκτησή τους. και τώραΜπορείτε επίσης να επιλέξετε ανασυρόμενη παραλλαγή hardtop, ηνέο Mazda MX-5 RF.

Κινητήρες: 131-160 hp

Boot: 130 λίτρα

Τιμή: από 25.000 ευρώ