Fiat Panda 2018: αλιεύονται δοκιμών στη Γερμανία

Fiat Panda 2018: αλιεύονται δοκιμών στη Γερμανία

Μια μονάδα ανάπτυξης της Fiat Panda 2018 έχει αλιευθεί από τους φωτογράφους κατασκόπων ενώ υποβάλλονται σε μια περίοδο δοκιμής για γερμανικούς δρόμους. Το οικονομικό μοντέλο της Fiat υποβάλλονται σε ανακαίνιση που θα επηρεάσει κυρίως την αισθητική και τον εξοπλισμό. Αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά πριν από το τέλος του 2017.

Πακέτα: «Για πάνταΝέοι «αφιέρωμα για τα 60 χρόνια του Fiat 500

το μέλλον Fiat Panda 2018 έχειΟ κυνηγημένος, ενώ υποβάλλονται σε συνεδρία δοκιμής για δρόμουςΓερμανικά. Αυτό το μοντέλο δεν είναι μια εντελώς νέα γενιά, αλλάη οποία είναι μια ενημερωμένη έκδοση του FiatΤρέχουσα Panda, ένα όχημα που εισήχθη στην αγοράΤο 2012 και το Σεπτέμβριο του 2016 έλαβε το φωςαλλαγές που επηρεάζουν κυρίως το χώρο των επιβατών, το φάσμα τωνέλικες και το σώμα χρώματα. Μπορείτε να δείτε τοφωτογραφίες κατάσκοπος του πρωτοτύπου ανάπτυξης με την επίσκεψη αυτήσύνδεσμο.

Όπως μπορείτε να δείτε, η νέο Panda2018 θέτει πριν από το φακό του φωτογράφου που κρύβονται κάτω από έναελαφρύ παλτό καμουφλάζ με την οποία οι εργαζόμενοι της Fiatαναπτυξιακό έργο στην προσπάθεια να κρύψει την είδηση ​​ότιενσωματώνουν. Δεν είναι πολύ παχύ, ότι και χάρη στοπληροφορίες που ανταλλάσσονται από τους συναδέλφους μας Motor.es,μπορούμε να πάρει μπροστά η οποία θα είναι μια «ανακαίνιση» θα επηρεάσεικατά κύριο λόγο την εμφάνισή τους και τον εξοπλισμό τους, χωρίς ναΟι σημαντικότερες εξελίξεις, διότι είναι εμπορικά λειτουργίαςκαλά.

VIDEO: Fiat Panda Cross, πόσο αγαπάτε την ύπαιθρο!

Έτσι, αναμένεται ότι η ενημέρωση, ηFiat Panda για την απελευθέρωση νέων προβολέων και των πιλότωνμετά την οποία φαίνονται με εμπρός και πίσω προφυλακτήρεςή να προσθέσετε ένα διαφορετικό φώτα ημέραςΗ τεχνολογία LED αντί των συμβατικών έχετε τώρα.Και με αυτό το λίφτινγκ θα προσθέσει νέα χρώματα για τοαμάξωμα, όπως έκαναν το Σεπτέμβριο, με την προσφοράελαστικά με διαφορετικά πρότυπα. Όλες αυτές οι αλλαγέςθα επηρεάσει την πλήρη γκάμα των Panda, συμπεριλαμβανομένης της Panda Cross και Panda 4x4.

Όσο για το εσωτερικό, δεν αναμένουν μεγάληεκπλήξεις, αλλά θα διαθέτουν πιο τεχνολογικό εξοπλισμόολοκληρώσει, για παράδειγμα, την τελευταία εξέλιξη του συστήματοςUconnect infotainmentFiat. Σε περίπτωση που δεν αναμένεται καμία αλλαγή στη μηχανική,πιστεύεται ότι θα διατηρήσει την τρέχουσα γκάμα κινητήρων, η οποίααποτελείται από μπλοκ ντίζελ και της βενζίνης καθώς και άλλεςσυμβατό τόσο με υγραέριο και το μεθάνιο. Αναμένεται ότι ηΝέο Fiat Panda χτυπήσει την αγορά εντός του τρέχοντοςχρόνο, γι 'αυτό θα πρέπει να υποβληθεί πριν συμβεί αυτό.

Fiat Panda 1.3 Multijet (8)

 • Fiat Panda τιμή 1.3 Multijet

  Fiat Animes θέλετε, έτσι ώστε να κάνει μια έκπτωση των 1.910 ευρώ και τα τελικά μένει τιμών σε 11.990.

 • Fiat Panda σχεδιασμός 1.3 Multijet

  Η προηγούμενη Fiat Panda, το νέο έχει μια πιο στρογγυλεμένες γωνίες.

 • Fiat Panda κινητήρα 1.3 Multijet

  Diesel 1.3 Multijet κινητήρα 75 hp έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από ό, τι θα περιμένατε την αρχή.

 • Fiat Panda 1.3 Multijet ταμπλό

  Η θέση οδήγησης υπενθυμίζει, ειδικά στο ταχύμετρο, το πρώτο Fiat Panda. Το τιμόνι δεν ρυθμίζεται σε βάθος

 • Fiat Panda 1.3 Multijet μπλε & amp? I

  Η «Γαλάζια σύστημα πολυμέσων&Θα είναι μέρος της «Techno πακέτου«(500 ευρώ), το οποίο περιλαμβάνει και το πρόγραμμα περιήγησης.

 • Fiat Panda 1.3 Multijet ηλιοροφή

  Διπλή ηλιοροφή είναι ακριβά (1.180 ευρώ), αλλά δίνει άπλετο φως στην καμπίνα.

 • Fiat Panda 1.3 Multijet πίσω καθίσματα

  Ο χώρος δεν είναι ο καλύτερος της κατηγορίας με 75 εκατοστά πόδι διαφορά.

 • Fiat Panda κορμό 1.3 Multijet

  Αν θέλετε τα πίσω καθίσματα πτυσσόμενα 60/40% θα πρέπει να πληρώσει 500 ευρώ μπόνους. Η χωρητικότητα είναι επαρκής.

Πηγή: Motor.es