Οι «εφαρμογές» πλέον συνιστάται επτά για το αυτοκίνητο

Η χρήση του κινητού οδήγηση απαγορεύεται, αλλά κανείς δεν σταματά να το τοποθετήσετε στο ταμπλό και εξακολουθούν να απολαμβάνουν τις αγαπημένες σας εφαρμογές, με την προϋπόθεση ότι δεν θα αποσπάσει την προσοχή. Εδώ είναι επτά &# 039? Εφαρμογές&# 039? πιο συνιστάται για το αυτοκίνητο.

Υπήρξε μια εποχή που οι οδηγοί δεν βρέθηκε έναςδιεύθυνση, ζητούν, ή να μεταφέρουν τους λογαριασμούς εξόδωντο όχημά σας σε ένα βιβλίο και τη μουσική σε ένα κουτί παπουτσιώνγεμάτο κασέτες πίσω από το κάθισμα. Τότε μιλάμε για οπλέον συνιστάται αυτοκίνητο επτά «εφαρμογές Ήταν σαν να μιλάμε σεΚινέζοι.

Για νοσταλγία που μπορείτε να έχετε, το γεγονός είναι ότι ηΗ τεχνολογία έχει κάνει ο τουρισμός ταξίδια πολύ πιοευχάριστο, επειδή μπορείτε να πάρετε όλη τη μουσική σας επί του σκάφους? καισε ασφαλές γιατί είναι πάντα καλύτερο να γνωρίζουμε εάν το πρόγραμμα οδήγησηςμπροστά θα μπορούσε να δώσει ένα οδυνηρό αδιέξοδο, διότι πλησιάζει ηραντάρ. 

Η «λειτουργία αυτοκινήτου 

Μπορείτε να βρείτε επτά συνιστώμενες εφαρμογές όλαχρώματα, αν και μερικοί μπορούν να εμφανιστούν μόνο λειτουργίααυτοκίνητο, ένα παλιό αίτημα της αυτοκινητοβιομηχανίας καιενώσεις ήδη διαθέσιμη σε συσκευέςυποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτωνμήλο, Android και των windows

Βασικά, αυτή η λειτουργία απλοποιείται στην επιφάνεια εργασίαςτηλέφωνο για να αφήσει μόνο το πιο σημαντικό: το πρόγραμμα περιήγησης,τηλέφωνο ή MP3 player, αν και η τελευταία έκδοση τουAndroid Dock αυτοκινήτου Εναπόκειται σε έξι. Χάρη στηνσυμπεριλαμβανομένων των φωνητικών εντολών, καθώς και να χειριστεί τον εαυτό σας μέσα από το μενού ήκλήση, μπορείτε να γράψετε ή να ακούσετε μηνύματα σε. Ναι,προετοιμαστούν για να γελάσει με τις ασάφειες αυτής της τεχνολογίας ακόμααρκετά βελτιωμένη.

πλέον συνιστάται κινητήρα των επτά «εφαρμογές»

1. λύκος της Βόρειας Αμερικής

συστήματος Το τελευταίο 'app' (iCoyote 8) με βάση συναγερμόςCoyote ραντάρ Έχει και πάλι βραβευτεί από την Apple ωςκαλύτερο του στην ειδικότητά του έτους. forte του βασίζεται στηνproactivity των 3.500.000 χρήστες σε ολόκληρη την Ευρώπη. επτάεκατομμύρια μάτια στο δρόμο με Coyote σήματα κάθετο λεπτό θέση των σταθερών και κινητών ραντάρ. Επιπλέον,η νέα δωρεάν έκδοση δεν απαιτεί τόσο την ανταλλαγή δεδομένων καισας ειδοποιεί αν εντοπίσει υπνηλία. 

2. Wazypark

Υπάρχουν αρκετές «εφαρμογές», που θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε χώρουςπού να παρκάρουν. Σας συνιστούμε αυτό όχι επειδή είναι δωρεάν ήπρογραμματιστές της είναι Ισπανοί, αλλά επειδή είναι το καλύτεροαποτιμάται από τους χρήστες του. Γιατί; Διότι εκτός από ένα μέροςΔωρεάν σας ειδοποιεί αν υπάρχει μια ανησυχητική αυτοκινήτων διπλό σταθμευμένα σεκάθε δρόμο, αν κάποιος άλλος χρήστης βλέπει ότι έχετε αφήσει τα φώτα ήκλειδιά σε αυτό ή κάποιος έχει δει έναν αστυνομικό επιβολή προστίμων στην περιοχήόπου αφήσατε το αυτοκίνητό σας.  

3. Spotify

Πρόκειται για ένα παλιό γνωστό ότι κάθε λάτρηςο τεχνολογία και η μουσική, Είναι επίσης ηπλατφόρμα ροή ήχου χρησιμοποιούνται περισσότερο στην Ισπανία. σεπρόσφατα έχει αρχίσει να γενικεύσουμε ότι τα αυτοκίνηταπεριλαμβάνουν την «bluetooth» ως άμεση πηγή του ήχου, έτσιχειρισμό από το τιμόνι είναι εύκολο. ότιΝαι, να έχουν λίστες σας είναι πάντα στη διάθεσή σας, θα πρέπει να πληρώσετε μιαμηνιαίο πάγιο 12 ευρώ.  

4. ΓΔΜ

Καλύτερα ακόμα και από τη δική του Anselmo Mancebo έξω-Σε επιβάρυνση των πληροφοριών κυκλοφορίας από το ραδιόφωνο για να σας.Επιπλέον, η σφύριγμα της δύναμης κάμερες άποψη κυκλοφορίαςπραγματικός χρόνος, Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε τις διαδρομές σαςπερισσότερο χρησιμοποιείται για να γνωρίζουμε τα γεγονότα που συμβαίνουν σε σαςτρόπο. Επίσης, μπορείτε να έχετε πρόσβαση το εντοπισμού ραντάρσταθερός, Έχετε άμεση πρόσβαση σε τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης112.

5. Βενζινάδικα στην Ισπανία

Υπάρχουν πιο «εφαρμογές» που κάνουν το ίδιο, αλλά Βενζινάδικατης Ισπανίας κάνει καλύτερα, καθώς δείχνει όχι μόνο σαφώςΤι χρώματα σταθμοί προσφέρουν τις χαμηλότερες τιμές.Επιπλέον, μπορείτε να εισάγετε την έκπτωση που έχουν σε ένα δίκτυο ήσυγκεκριμένο σταθμό και να τον κρατήσει. Δεν έχει σημασία τι καύσιμοχρήση, ενημερώνεται καθημερινά τις τιμές και, αν σαςυπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία, θα δείχνει πόσα μπορείτε να αποθηκεύσετε με τη μετάβαση στο βενζινάδικοφθηνά ανεφοδιάστηκαν αντί της πιο κοντά. 

6. αυτοκίνητα μου

Αυτοκίνητα μου είναι η απόλυτη εφαρμογή για τους οποίουςΧιλιοστό και του αρέσει να λάβουν λογαριασμούς actualizadamenteτα έξοδα του αυτοκινήτου σας. Πολύ χρήσιμο ειδικά αν έχετε πολλάοχήματα, επειδή εδώ μπορείτε να εγγράψετε και λειτουργιών καταστήματοςυπενθυμίσεις συντήρηση, τα τιμολόγια και προσφορέςστατιστικά στοιχεία και διαγράμματα του κόστους και της αποδοτικότηταςοδήγηση. Ακριβώς σε περίπτωση, το σύστημα εξάγει αυτόματα όλαδεδομένων σε συνδυασμό με μια κάρτα SD. 

7. Αναστολή Ελέγχου

Ό, τι θα μπορούσατε να βρείτεΉταν μέχρι δωρεάν εφαρμογές, αλλά εδώ είναι έναδείχνει πόσο πολύ τον έλεγχο της άσκησης σαςδάχτυλα στο όχημά σας, αν έχετε «πάρα πολλά χρήματα» και δεν με πειράζειδαπανούν.

Εάν οδηγείτε μια Mercedes με το 63 κινητήρα AMG 4MATIC, χάρη στηνΆνοιξη κατασκευαστή αναστολή KW, μπορείτε να βελτιώσετε την εμπειρία σαςΟδηγώντας πίσω από το τιμόνι με ένα πλήρες σετ που περιλαμβάνει δύορυθμιζόμενο αποσβεστήρες και μια πλατφόρμα που επιτρέπει τη ρύθμισημεταβάλλεται το ύψος μεταξύ 20 και 40 mm στο εμπρόσθιο άξονα και μεταξύ 15 και35 mm πίσω.

Μέχρι στιγμής, τα νέα δεν είναι τόσονα πυροβολούν πυραύλους, αλλά το σύστημα αυτό δεν μπορεί παρά ναλεπτώς προσαρμόζονται όταν όλοι οι ανταγωνιστές επιτρέπουν μόνο ποικίλουνη βλάκας σύμφωνα με μία, δύο ή τρεις αποστάσεις προγραμματισμένο? επίσηςμπορείτε να ελέγχετε τα πάντα, από μια ειδική εφαρμογή για KW'Smartphone'. χρήση του τηλεφώνου για τους σκοπούς αυτούς θα επιτρέπειαποθηκεύσετε πολλαπλές προσαρμοσμένες ρυθμίσεις και έτσι να πάρει όλο το χυμό για νατο αυτοκίνητό σας τόσο στην πόλη και αυτοκινητόδρομο ή δρόμοστροφές. Εσείς αποφασίζετε αν αξίζει το κόστος, γιατί απλά μπορώδίνουν την τιμή ολόκληρου του σετ: 3.399 ευρώ. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: