Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού θα υποδεχθεί το νέο Toyota Verso-S

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα ξεκινήσει το νέο μοντέλο της στις αρχές του 2011. Μαζί με τις Toyota Verso-S, το νέο εσωτερικό iQ και ένα πιο διαισθητικό σύστημα πολυμέσων για Aygo θα παρουσιαστεί. Η μάρκα γιορτάσει επίσης τα 10 χρόνια από την υβριδική τεχνολογία σε συνδυασμό &# 039? Full Hybrid&# 039?. Η Toyota θα χρησιμοποιήσει την επερχόμενη Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού για να παρουσιάσει όλες αυτές τις εξελίξεις.

Η άφιξη του νέου Toyota Verso-S συνεπάγεται ηΑσίας κατασκευαστή να επιστρέψειτμήμα συμπαγή πολυμορφικά. παράμικρές διαστάσεις -λιγότερο από τέσσεριςμέτρα-, Αυτό τονίζεται από ένα σπονδυλωτήςεσωτερικό η οποία, όπως ανακοινώθηκε από τον κατασκευαστή, καθιστά τομέγιστο διαθέσιμο χώρο και προσφέρει υψηλές δόσειςάνεση και αντιληπτή ποιότητα.

Toyota εφιστά επίσης την Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού γιατον εορτασμό της Δέκα χρόνια μετά την πλήρη τεχνολογίαυβρίδιο και να δείξει την ανάπτυξη της PriusPlug-in Hybrid (Plug-in υβριδικών), η οποία θα φτάσει το 2012.Επίσης, στο Hybrid Synergy Driveστοά θα παρουσιάσει την πορεία του για την κινητικότηταβιώσιμη.

 Άλλες εξελίξεις που μπορεί να δει θα είναι ηFT-CH Concept (Future Toyota Compact HybridConcept), ένα πρωτότυπο που αντανακλά την μελλοντική επέκταση τηςτεχνολογία HSD (Hybrid Synergy Drive) στοάλλα τμήματα της αγοράς. ο πρώτο υβριδικό συμπαγέςσε συνδυασμό Η Toyota θα κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο σε αυτό τοδιαγωνισμός.

Τέλος, η πόλη Παρίσι θα παραστεί επίσης στην παρουσίασηνέος εσωτερική διακόσμηση Toyota iQ, εμφανίζουν υψηλότερη φινιρίσματα ποιότητας καιανανεωμένη συνδυασμό των χρωμάτων, καθώς και ένα σύστημαπολυμέσων για Aygo πιο διαισθητικό.