2017 Assen MotoGP αγώνα ο Valentino Rossi είναι πίσω

Ο Valentino Rossi είναι πίσω και δείχνει στον αγώνα MotoGP Assen 2017. ιταλική λαμπρή νίκη στον καθεδρικό ναό, σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και όπου η βροχή ήρθε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Μια μέρα, όταν Maverick Viñales πήγε κάτω και να παραδώσει τα σκήπτρα από τον Andrea Dovizioso. Petrucci και Márquez ολοκληρωθεί το βήμα.

Moto3: Canet επιτευχθεί μια αριστοτεχνική νίκη καιΚόσμος ανοίγει

Ο Valentino Rossi είναι πίσω. μυαλό- φυλήMotoGP Assen 2017 από την ιταλική, ο οποίος έχειΈχω ανέκτησε περισσότερο από ένα χρόνο μετά την τελευταία νίκη του στοCatalunya 2016. Ένα ζωτικής σημασίας νίκη για την Yamaha, διότι σήμεραViñales Πρόσθεσε δεύτερη της σεζόν μηδέν. Το Παγκόσμιο Κύπελλοπιέζει το τέλος.

Zarco Έχει κάνει μια υπέροχη έξοδο και από την πρώτητη φορά ήταν να τραβήξει σκληρά για τρύπα άνοιγμανα Marc Márquez και Valentino Rossi. Viñales και PedrosaΔεν κατάφεραν να κάνουν μια καλή αρχή και αναγκάστηκαν ναεντοπιστεί στα αρχικά στάδια. 

Βίντεο: Κλειδιά και περισσότερα για το MotoGP Assen 2017

Έχει σχηματισθεί μία ομάδα κεφαλής με Zarco, Marquez, Rossi καιPetrucci. Υπήρξε μια πολύ σημαντική δικαστήριο σχετικά μεBautista, ο οποίος ήταν επικεφαλής μιας μεγαλύτερης ομάδας καταδίωξη και ηβρήκαμε ένα Dovizoso, Viñales και ο Pedrosa ωςκορυφαία ονόματα, αν και ορισμένες θέσειςκαθυστερήσει. 

Ο ρυθμός στο μπροστινό μέρος δεν είναι πάρα πολύ γρήγορα καιτέσσερα μέλη της ομάδας είχαν τροχαίο πολύ κοντά μεταξύ τους. ακόμη και ScottRedding, Είναι βαδίζοντας σόλο πέμπτο και κάτι ήτανελαφρώς πλησιάζει τομείς τους. Maverick Viñales πίσωέβδομη πήγαινε και στεκόταν πίσω AndreaDovizioso. Ιταλικά και Redding ήταν τα τελευταία προγράμματα οδήγησηςΉταν στο δρόμο τους πριν φτάσουν στην πρώτη τετράδα. πολλάπερισσότερα προβλήματα Ο Dani Pedrosa 13º τροχαίο ενώJorge Lorenzo Ήταν ανάκτηση θέσεις και ήμουν14º. 

Οι καλύτερες εικόνες του MotoGP Assen 2017 (15)

 • MotoGP-Assen-2017-1

  Ο Valentino Rossi κέρδισε το δέκατο νίκη του στον Καθεδρικό Ναό και επέστρεψε στις νίκες μετά από 19 αγώνες. Φωτογραφία: Εξοπλισμός

 • MotoGP-Assen-2017-2

  Ο Ιταλός είχε να αντιμετωπίσει μια μαχητική σούπερ Danilo Petrucci, ο οποίος τον πίεσε μέχρι τον τελευταίο γύρο.

 • MotoGP-Assen-2017-3

  τάση Assen πήγε τρελός για να δείτε Rossi να κερδίσει και πάλι.

 • MotoGP-Assen-2017 με 4

  Εκτός από τον Valentino Rossi και Danilo Petrucci, Marc Márquez ολοκλήρωσε το βάθρο στο ολλανδικό GP. Yamaha, Ducati και Honda.

 • MotoGP-Assen-2017-5

  Από το βάθρο του στο Mugello, απόδοση Danilo Petrucci εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακή. Bent έκλεψε τη νίκη.

 • MotoGP-Assen-2017-6

  Marc Márquez συμψηφίζονται τόσο για τις φιλοδοξίες της τρίτης αφού ο ίδιος βυθίζει στη μάχη για τον τίτλο.

 • MotoGP-Assen-2017 - 7

  Cal Crutchlow καλή επιστροφή, τον δίδαξε ίσως τα χαρτιά του πολύ νωρίς για να Marc Márquez και έτρεξε έξω στο βάθρο.

 • MotoGP-Assen-2017-8

  MotoGP έχει ένα νέο ηγέτη τον Andrea Dovizioso. Η Ducati ήταν πέμπτος και χρησιμοποίησε την αριθμομηχανή μετά από την ΚΟ του Viñales.

 • MotoGP-Assen-2017 με 9

  Πολύ καλό αγώνα Jack Miller, ο οποίος τερμάτισε μια αξιόλογη έκτη θέση και συνεχίζει να αποδείξει βήμα της προόδου το 2017.

 • MotoGP-Assen-2017 με 10

  Karel Abraham υπέγραψε το καλύτερό του αποτέλεσμα από τη στιγμή που είναι στο MotoGP: έβδομη.

 • MotoGP-Assen-2.017 έως 11

  Φρικτό ημέρα για να Viñales. Πήγε στο έδαφος, έχασε το προβάδισμα και Dovizioso σχεδόν περνάει πάνω από το σικέιν.

 • MotoGP-Assen-2017-12

  Στο Assen παρακολουθήσαμε αναμφίβολα η καλύτερη κούρσα του στο Moto2 χρονιά με ένα ωραίο ομάδα μάχης.

 • MotoGP-Assen-2017-13

  Morbidelli κέρδισε στο τέλος, καθιστώντας την πέμπτη νίκη του για φέτος με Luthi και Nakagami στο βάθρο.

 • MotoGP-Assen-2017 με 14

  Αυτή η εικόνα συνοψίζει τον αγώνα Moto3. Όλοι μαχαίρι!

 • MotoGP-Assen-2017-15

  Aron Canet πέτυχε τη δεύτερη νίκη του 2017 με Fenati (2) κόψτε μερικά σημεία για να Mir, ο οποίος ήταν ένατος.

Rossi πηγαίνει στην επίθεση

Όταν υπήρχαν 18 γύρους Rossi έχειΚουρασμένος από την αναμονή και έφερε προς τα εμπρός για να marc Márquez γιατοποθέτησε το δευτερόλεπτο. Η ιταλική φάνηκε να έχει λίγο περισσότερο ρυθμόκαι ήθελε να προσπεράσει Zarco να κάνει ένα τράνταγμα και να προσπαθήσειξεφύγουν. Viñales πίσω από τα πραγματοποιηθέντα και ήδη ΡέντινγκΈβαλε πέμπτο με το μυαλό του για να πάει για το κεφάλι. οδιαφορά, περισσότερο από τρία δευτερόλεπτα. 

συν ένα γύρο χρειάστηκε Rossi να αποκτήσουν την πρώτημπροστά από Zarco. Οι Γάλλοι δεν θέλουν να το θέσουμε απλάκαι Rossi παίζεται με δύο καμπύλες αργότερα, το οποίο έχει διευκολύνειMarquez θέσει δεύτερη. Και αν δεν είχαμε αρκετό,Maverick Viñales κατέβηκε στην είσοδο του σικέινστόχος. Τεράστιο πλήγμα για τον κόσμο. 

Rossi Έχει τεντωμένο την ηγετική ομάδα. Márquez εσείςακόμα χωρίς πάρα πολλά προβλήματα Petrucci συνειδητοποίησεZarco. Η ιταλική φαινόταν να έχει επίσης ένα καλό βήμα για να κρατήσειτο κεφάλι, αλλά ούτε αυτός φαινόταν πολύ άνετα. για τουςΓαλλικό τμήμα έμενε αργά και έμεινε λίγογη του κανενός. 

Petrucci θέλει τη νίκη

Petrucci ήταν άνετο και έχει δείξει περνώντας marcMárquez. Ο Ιταλός έχει δει ότι Rossi Ι άνοιγεμια μικρή απόσταση από το Cervera και αποφάσισεεπίθεση και τοποθετείται δεύτερο. Ο στόχος της Tavullia πέρασε έξιPetrucci δέκατα όταν μπήκαμε στο τελευταίο 10αγώνα γύρο. 

Rossi έχει αρχίσει να λαμβάνει όλο και πιο μακριάνικώντας τη δεύτερη διαφορά. Αν ο αγώνας δεν είχεεπαρκή τάση άρχισε να βροχή σε 8 γύρους.Αυτό το γεγονός έχει κάνει καλή χρήση Dovizioso, ότιΑυτό συνέβη σε ένα γύρο για να Zarco και Marquez. Petrucci έχειπολύ πιο κοντά στο Rossi, ο οποίος έπαιρνε τα πράγματα πιοήρεμη. Zarco έχει παίξει και ο ίδιος έχει εισέλθει στα pits για να αλλάξειμοτοσικλέτα. 

Η Pramac έχει παραληφθούν Rossi 4 γύρουςΤέλος, ενώ Marquez έκανε το ίδιο με τοDovizioso. Υπήρχαν 4 γύρους να πάει και φαινόταν ότι δενΉταν μια καλή ιδέα να μπω στα pit, γιατί Zarco ήταν να είναι πιο αργήμε ελαστικά βροχής. Petrucci και Rossi αλιεύονται μέτρατου πλεονέκτημα σε σχέση με Marquez και Dovizioso

Valentino έχει επιστρέψει στο παιχνίδι Petrucci. εκείνη τουTavullia δεν θέλουν να χάσουν μια ξεκάθαρη επιλογή και να καταλάβει τη νίκητο μέγιστο δώρο Maverick Viñales. ωστόσοPetrucci, ο οποίος δεν θα είναι σε παρόμοια σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα,Δεν επρόκειτο να βάλει κάτι εύκολο συμπατριώτη. Ήταν σχεδόν 2γύρους και αυτό ήταν που θα αποφασιστεί στην τελευταία στροφή. Στον αγώνα για τηνβάθρο μεταξύ Marquez και Dovizioso Ήρθε ένα νέο πελάτη,Cal Crutchlow.

Ο γιατρός επιστρέφει στην παροχή διαβούλευση

Έχουμε φτάσει στο τελευταίο γύρο και Rossi υπήρξεευνοείται από την κλίση, που έχουν επέτρεψε να πιάσει μερικά μέτρατου πλεονέκτημα σε σχέση με Petrucci, Έχει έρθει ακόμηκολλημένη στην τελευταία στροφή. Η Tavullia κέρδισε με λιγότερο από το έναδέκατο της διαφοράς, μια φανταστική μέρα για τον Rossi, επειδή ηViñales πτώση του Κόσμου παραμένει σε ένα μαντήλι. Márquezη μάχη για το βάθρο φόρεσε και ήρθε τρίτος μπροστά τουCrutchlow και Dovizioso. Η ιταλική Ducati είναι ο νέος ηγέτηςπρωτάθλημα. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: