Mercedes G 350D Professional 2016: τα κάνει όλα

Mercedes Class ενημερώσεις σε πιο τολμηροί και εργατικοί G με την εισαγωγή της νέας Mercedes G 350D Επαγγελματική 2016. Αυτή η παραλλαγή του διάσημου γερμανικού 4x4 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει και τον πιο απαιτητικό θεραπεία εκτός δρόμου και να αντιμετωπίσουν την πιο απρόσιτη έδαφος. Marketing θα ξεκινήσει στη Γερμανία τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με τιμές από 90.636 ευρώ αναχωρήσει.

Μην χάσετε: Moneybags στοπροβλήματα με Class της Mercedes G σας

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Mercedes G-Class είναι ένα από τα SUVs περισσότεραικανή να του πλανήτη, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ημοντέλο έχει εξελιχθεί για την καταπολέμηση της σε συνθήκες μεορδή πολυτελές SUV στην αγορά. Και στη διαδικασία, αν καιΈχει διατηρηθεί ανέπαφη κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά της, έχειχάσει αυτό το περιπετειώδες πνεύμα εν μέρει λόγω της πλούσιο καιεσωτερικό φροντίδα και την εισαγωγή των παραλλαγών υψηλήςχαρακτηριστικά, όπως η Mercedes-AMGκινητήρα biturbo G65 V12. Ωστόσο, είναι ακόμα δυνατόΚατηγορία G αποκτήσουν έτοιμοι να αντέξουν τη χρήση «off-road» περισσότεραέντονο, επειδή η μάρκα έχει μόλις εισαχθεί η Νέα Mercedes G350D Professional 2016.

ο Mercedes G-Class Professional 2016Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο σχεδιασμένο για όσους θέλουν να κάνουνoff-road ταξίδια τους απώτατο άκρες του πλανήτη καιΕπίσης, για όσους για επαγγελματικούς λόγους, πρέπει να φτάσουνσε δυσπρόσιτες περιοχές. Όσον αφορά την κλάσηG Professional που διαπραγματεύονται μέχρι στιγμής, η ενημέρωσημοντέλο οφέλη από πολλές από τις αλλαγές που εισήγαγεMercedes και δύο χρόνια στην περιοχή της πιο ικανά 4Χ4 της.

Έτσι, η  G 350D Επαγγελματική2016 έχει ένα μπροστινό προφυλακτήρα εντελώς διαφορετική,με εισόδους αέρα στα άκρα, τα οποία βρίσκονται σε έναπροβολείς bi-xenon και μία φώτα ημέρας με τεχνολογία LED.Προαιρετικά, τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να προσθέσουν ένα εργατοκύλινδρος,μεταλλικό προστασίες (οι οποίες καλύπτουν επίσης τους προβολείς καιδιαλείπουσα) ή ανθεκτικό σχάρα οροφής με σκάλα.Επίσης, σημειώστε την παρουσία μιας ισχυρής πίσω προφυλακτήραμέταλλο και τροχοί, τελείωσε στο ίδιο μαύρο χρώμασχάρα εμφάνιση, μειωμένες ειλικρινά διαμέτρου για το τιΕίναι κοινή σήμερα: mount 265/70 ελαστικά σε δράσηR16!

Αλλά πού παρουσιάζει πραγματικά αλλαγέςυπόψη σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι στο φορέα, όπωςΜπορείτε να δείτε στην galleryεικόνες. Είναι όπου τα περισσότερα νέα προϊόντα εκτιμηθεί, όπως ηMercedes G 350D Επαγγελματική κάνει το ντεμπούτο του ένα παρόμοιο ταμπλότο φάσμα των αδελφών του. Αν και τα υλικά για την περίστασηΕίναι πιο απλό και διανέμει είδη όπως η επιδεικτική επίδειξητο σύστημα πολυμέσων. Επιπλέον, και ως ένδειξη σαφούς τουςSUV προσανατολισμό, δηλαδή τους δαπέδου από καουτσούκολίσθησης έχει αποχετεύσεις, έτσι ώστε να είναι δυνατήκαθαρίστε το με νερό.

Δοκιμή: Mercedes G Class 2015 (11)

 • Δοκιμή: Mercedes G Class 2015

  Δοκιμή: Mercedes G Class 2015

 • Δοκιμή: 2015 Mercedes G-Class Εσωτερικών

  Στο εσωτερικό, διατηρεί συνδυασμός της λιτής εμφάνισης και της ποιότητας των ρυθμίσεων.

 • Δοκιμή: Class Mercedes G 2015 εντός λεπτομέρεια

  Οι autoblocantes είναι αποσυνδεδεμένο

 • Δοκιμή: Mercedes G Class 2015 Curve

  Συμπεριφορά άψογη κομμάτι.

 • Δοκιμή: Class Mercedes G 2015 Morro

  Μέχρι πλαγιές χωρίς προβλήματα.

 • Δοκιμή: 2015 Mercedes G Class Cabin

  Αν και φαίνεται μινιμαλιστικό, εργονομία είναι πολύ επιτυχημένη.

 • Δοκιμή: 2015 Mercedes G-Class λάσπη
 • Δοκιμή: Mercedes G Class 2015 τροχιάς
 • Δοκιμή: Mercedes G Class 2015 εξαιρετικό κομμάτι
 • Δοκιμή: 2015 Mercedes G Class Ρολόγια
 • Δοκιμή: 2015 Mercedes G-Class πλευρική Fording

Καθώς η μηχανική εφοδιασμού, νέοςMercedes G-Class Professional είναι μόνο διαθέσιμηόταν πηγαίνει στην πώληση μετά τους θερινούς μήνες με κινητήραντίζελ. Είναι ένα 3,0 V6 που αυξάνει την απόδοση 33%σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, παράγοντας για την περίσταση245 hp και 600 Nm ροπής. Αυτό μπλοκ είναισυνδέεται με ένα επτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και σύστημαμόνιμη τετρακίνηση με τρία διαφορικά μείωση καιΠου κλειδώνει.

Πηγή: κινητήρα1


Понравилась статья? Поделись с друзьями: