Νέο ρεκόρ ταχύτητας για το Hennessey Venom GT

Νέο ρεκόρ ταχύτητας για το Hennessey Venom GT

Το Hennessey Venom GT έχει σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας του. Mark μας καλεί έως τις 11 Απριλίου για την ακριβή μάρκα που έχει σπάσει το ρεκόρ, το οποίο θα πρέπει να είναι πάνω από 435 χλμ/ώρα.

Το Hennessey Venom GT έχει επιτύχει μια νέαρεκόρ ταχύτητας. Το τελευταίο που πολέμησαν ενάντια στον χρόνο, ηhiperdeportivo κατάφερε να επιταχύνει έως 270,3 μίλια ανά ώρα.Αυτό μεταφράζεται σε ευρωπαϊκά μέτρα υποθέτει ότι ο πιλότος βυθίστηκεπόδι στον επιταχυντή μέχρι το ταχύμετρο σημειώνονται 435 km / h. σεΑυτή τη φορά το καπάκι έχει από 270,4 μίλια, δηλαδή, 435,16km / h.

Mark επιτύχει θα παρουσιαστεί στις 11 Απριλίου,αλλά ό, τι σημαίνει ότι το δηλητήριο GT εξακολουθεί να είναι το αυτοκίνητοστον κόσμο ταχύτερα, αν και η τελευταία φορά που δεν είχε πάρει τοτην έγκριση της Βιβλίο Γκίνες.

Το Hennessey Venom GT θα μπορούσε να είναι ηλεκτρικά

Εάν έχετε ελέγξει τα επίσημα αρχεία των εγγραφώνταχύτητα, θα δείτε αυτό που αναγνωρίζεται ως το αυτοκίνητοταχύτερα στον κόσμο είναι η Bugatti Veyron Super Sport. ο2013 ιταλική εισήλθε επισήμως στο βιβλίο Γκίνες τωνΕγγραφές για το γεγονός ότι έχει φθάσει τα 415 km / h (περιορίζεται από το πολύσήμα) και παρόλο που το ποσοστό αυτό είναι χαμηλότερο από το δηλητήριο, τουπεύθυνη για το βιβλίο απαιτεί την ταχύτερη αυτοκίνητο δρόμουο κόσμος παράγεται σε τουλάχιστον 30 μονάδεςθεωρούνται ως τέτοια.

Επίσημος τίτλος ή όχι, ανακοινώνει ότι ηHennessey Venom GT έχει και πάλι σπάσει το ρεκόρ ταχύτητας είναι έναςκαλός τρόπος για να ζεσταθεί τις μηχανές για την έναρξη της Venom GT βελτιώθηκε σε 1.470 βιογραφικό πούμε ότι η μάρκα θανα παρουσιάσει κατά τη SEMA 2015.

Hennessey Venom GT SEMA (3)

  • Hennessey Venom GT SEMA

    Το Hennessey Venom GT θα είναι ένα από τα πιο επιθυμητά μοντέλα SEMA 2015

  • Hennessey Venom GT SEMA

    Hennessey έχει αυξημένη ισχύ έως 1.471 hp Venom GT

  • Hennessey Venom GT SEMA

    Με τη νέα του δύναμη, η Hennessey Venom GT δεν χρειάζεται 1,5 δευτερόλεπτα για να κάνει το 0-100 km / h

Εδώ είναι το βίντεο από τη στιγμή που ο HennesseyVenom GT χτυπά τη δική ταχύτητα εγγραφής της:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: