Mazda Toolbox: ξέρεις;

Mazda Toolbox: ξέρεις;

Ξέρετε τι Mazda Toolbox; Πρόκειται για μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να ενημερώσετε το σύστημα σύνδεσης κάρτας SD MZD Connect. Mazda προσφέρει τρία χρόνια δωρεάν αναβαθμίσεις για μια πιο ακριβή και απολαυστική οδήγηση. Αυτές οι ενημερώσεις χαρτών θα αναρτηθεί μέχρι δύο φορές το χρόνο. Mazda Toolbox σας εξηγήσω τι είναι, πώς λειτουργεί και πώς να κατεβάσετε δωρεάν αναβαθμίσεις, και την πληρωμή.

Προσοχή, ερώτημα, τι είναι Mazda Εργαλειοθήκη? Αν esresσήμα χρήστη, pprobablemente ξέρετε ήδη την απάντηση. ανόχι, ήσυχο? εξηγούμε Τι είναι το Mazda Toolbox, πώςΛειτουργεί, και πώς να κατεβάσετε δωρεάν αναβαθμίσεις, καιπληρωμής. AUTOBILD.ES συνομιλίες για Manuel Rivas, επικεφαλής τηςΠατήστε Mazda στην Ισπανία, για να μείνουν όλαιδιομορφίες αυτής της εφαρμογής.

MZD Connect, συνδεσιμότητα σύστημα Mazda2 (6)

 • MZD Connect, το σύστημα συνδεσιμότητας, το Mazda2

  Σύστημα Συνδεσιμότητα MZD Συνδέστε το Mazda2.

 • 2015 Mazda2 σε δράση

  Το νέο Mazda2 χτυπήσει την αγορά τον Μάρτιο.

 • Σύστημα Συνδεσιμότητα MZD Σύνδεση με το πρόγραμμα περιήγησης

  Η MZD Connect χρησιμοποιεί δεδομένων χάρτη της Navteq.

 • 2015 Mazda2 εσωτερικό

  εικόνα Mazda2 ελέγχει.

 • Ευρύχωρη καμπίνα για Mazda2

  Η MZD Connect είναι συμβατό με το iPhone και το Android τηλέφωνα.

 • Mazda2 ελέγχου HMI 2015

  Η MZD Connect λειτουργεί από την κονσόλα ελέγχου HMI ή με τη φωνή.

Mazda Toolbox: Μάθετε

- ABE: Τι είναι MazdaToolbox;

- Manuel Rivas: "Mazda Toolbox είναι μια εφαρμογή ότιΕνημερώστε το σύστημα σύνδεσης κάρτας SDMZD Connect. τομπορείτε να δείτε όλες διαθέσιμες ενημερώσεις,κατεβάσετε τα απαραίτητα αρχεία από το Internet και αποστολήενημερώσεις και MZD Connect νέο περιεχόμενο. επίσηςΜπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία και επαναφορά αντιγράφων ασφαλείας στολειτουργικό σύστημα των Windows".

- ABE: Πώς χρησιμοποιεί Mazda Toolbox;

Πριν από την έναρξη, θα πρέπει να ξεκινήσει ο πελάτηςπλοήγησης στο αυτοκίνητό σας, θα πρέπει να έχετεσύνδεση στο Internet αξιόπιστα στον υπολογιστή σας όλα ταδιαδικασία ενημέρωσης και πρέπει να να εισάγεται εντός του εν λόγωπρόγραμμα περιήγησης κάρτα SD του υπολογιστή.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αναζητήσετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας στο Internet"κατεβάσετε Mazda Εργαλειοθήκη». Η αναζήτηση θα σας μεταφέρει στη σελίδατου Mazda όπου η εφαρμογή αυτή προσφέρεται για λήψη καιοι διάφορες υπηρεσίες που προσφέρονται (σε ​​αυτή την ιστοσελίδα), συμπεριλαμβανομένων Δωρεάν downloadsMazda Εργαλειοθήκη.

να κατεβάσετε δωρεάν ενημερώσεις για MazdaΕργαλειοθήκη, ο πελάτης πρέπει να εγγραφείτε με μια διεύθυνσηe-mail και το όνομα χρήστη. Μετά την εγγραφή, Mazda Εργαλειοθήκηπροσδιορίζει το όχημα και πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίεςΠρόγραμμα για την αναβάθμιση".

- ABE: Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των και καταβάλλονται downloadsΔωρεάν Mazda Εργαλειοθήκη? Ποιο είναι το κατά προσέγγιση κόστος τωνπληρωμής;

- Manuel Rivas: "Με Mazda εργαλειοθήκη θα είναι ενημέρωσηΔορυφορική χάρτες σε απευθείας σύνδεση με PVP 113,25 ευρώ στοΓια ετήσια ενημέρωση. Είναι επίσης δυνατό να κάνει μιασυνδρομή τριών ετών, η οποία επιτρέπει χάρτες ενημέρωσηκατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου με νέες εκδόσεις χαρτών κάθε έξιμήνες. Το κόστος αυτής της υπηρεσίας είναι 183,50 ευρώ.Επιπλέον, μια σειρά συνδεδεμένων υπηρεσιών είναιδωρεάν για τους πρώτους δύο μήνες και οι τιμές88,26 ευρώ για ένα χρόνο και 136,23 ευρώ για μια συνδρομήτρία χρόνια".

- ABE: "Τι χώρες Mazda λειτουργεί Εργαλειοθήκη?"

- Manuel Rivas: "Σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση".


Понравилась статья? Поделись с друзьями: