Η νέα BMW X4 2018 έχει πλήρως αλιεύονται γυμνός

BMW X4 2018

Μια διαφορετική πλάνα κατάσκοπος και φήμες για τη νέα X4 της BMW το 2018 έχουμε δημοσιεύσει μέχρι τώρα, τώρα έχουμε προσθέσει μια επιτυχημένη μπροστά εικονική αναπαράσταση εμάς το βλέμμα του μέλλοντος SUV γενιά με την αισθητική κουπέ με βάση το σχεδιασμό της νέας BMW X3. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα πώς θα κατασκοπεύσει εικόνες μας δείχνουν εντελώς δωρεάν από οποιοδήποτε καμουφλάζ.

Μην χάσετε: Πρόσωπο: Porsche Macan GTS εναντίον της BMW X4

Ίσως κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017, συνάντηση που θα ανοίξει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, θα γνωρίσει την παρουσίαση των BMW X4 2018. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι αυτές οι φωτογραφίες κατάσκοπος που μοιράζονται Motor.es παιδιά και να δείξει ότι το έργο της νέας γενιάς του σπορ SUV της γερμανικής εταιρείας είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Επιπλέον, μετά το ντεμπούτο της νέας Χ3, είναι σαφώς μόνο θέμα χρόνου ότι η γερμανική εταιρεία εισάγετε το μοντέλο αυτό, σε τελική ανάλυση, δεν είναι πλέον μια πρώτη παράγωγο.

Βίντεο: γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της νέας BMW X3:

Ποια εικόνα θα μπορούσε να εξετάσει το μέλλον X4? Λοιπόν, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του σχεδιασμού που θα μπορούσε να εισαχθεί η δεύτερη γενιά της BMW X4, σας φέρνουμε μια επιτυχημένη εικονική αναψυχής (πάνω παίρνετε την εικόνα) με την οποία X-Tomi, ένας ειδικός υπολογιστής ρετούς, σχεδιαστής προβλέπει η χαρακτηριστικά του μοντέλου. Και έχει με βάση την πρόσφατα εισήγαγε BMW X3, με την οποία μοιράζεται το μέτωπο και τα κύρια στοιχεία εκτός, φυσικά, πτώση οροφής πίσω. 

Ενώ είναι αλήθεια ότι αν και έχουμε δημοσιεύσει όλες τις προόδους της X3 της BMW το 2017, η οποία έχει επίσημα έκανε το ντεμπούτο του, αφήσαμε λίγο στην άκρη για να τον αδελφό του στην αγκαλιά, η BMW X4, η οποία βρίσκεται στην ίδια πλατφόρμα και τον εξοπλισμό ενός coupe σώματος. Το πρωτότυπο που φαίνεται στις φωτογραφίες κατάσκοπος επισημαίνει την καθυστέρηση της νέας γενιάς, διότι δεν είναι ένα τεστ μουλάρι που οριστικοποιεί τις λεπτομέρειες της φάσης ανάπτυξής του.

BMW X4 M40i: Όλες οι Φωτογραφίες (17)

 • BMW X4 μπροστά M40i
 • BMW X4 M40i
 • μπροστά BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40i
 • BMW X4 πλευρική M40i
 • BMW X4 πλευρική M40i
 • BMW X4 πίσω M40i
 • BMW X4 πίσω M40i
 • BMW X4 πίσω M40i
 • BMW X4 πίσω M40i
 • καθρέφτες BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40i διαφεύγει
 • BMW X4 M40i logo
 • BMW X4 εσωτερικό M40i
 • θόλους των τροχών BMW X4 M40i
 • BMW X4 M40i αλλαγή
 • BMW X4 M40i κορμό

Στη δεύτερη μπαταρία των φωτογραφιών κατάσκοπος μπορούμε να δούμε πώς η φάση ανάπτυξης X4 2018, όπου οι αλλαγές που παρατηρούνται στο πίσω μέρος, με μια πιο απότομη πτώση οροφής, μια νέα πτέρυγα, ένα διαχύτη με ενσωματωμένο dual εξόδους και μια πιο έντονη πίσω φώτα, σχήματος L, το οποίο παρέχει μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα για να ρυθμίσετε.

Ωστόσο, χάρη σε αυτές τις εικόνες κατάσκοπος που δείχνουν εντελώς γυμνή νέα BMW X4 M40d, μπορούμε να δούμε τι τελική τους εμφάνιση. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, το μέτωπο θα μοιραστούν σχεδόν εξ ολοκλήρου με τον αδελφό του στην αγκαλιά, η νέα X3, ενώ το πίσω μέρος να λάβει μια εντελώς μοναδική προσωπικότητα. Απόδειξη αυτού είναι οι λεπτές πίσω φώτα που μέχρι τώρα δεν είχε δει το BMW, με ένα νέο προφυλακτήρα και διατηρώντας την κοπή πτώση δυνατότητα coupe οροφή.

Μην τρίβετε τα μάτια σας .... σας κοιτάζοντας τις #BMW # G02 εντελώς αποκάλυψε # X4 #RevealedBeforeItsRevealed πόντους μπόνους ... Πήρε διαφορετικά χρώματα .... Μείνετε συντονισμένοι .. # bmwg02x4 # bmwx4 #bimmergram #bmwgram #instacars #picoftheday #photooftheday #palbay #palbayspyshots

Μια κοινή δημοσίευση @palbay 25, Αυγ, 2017 έως (s) 10:05 PDT

Οι κυριότερες αλλαγές που θα διαμένουν στο αισθητικό μέρος, με ό, τι φαίνεται να είναι μια εξελικτική σχεδιασμού του υπάρχοντος επιπέδου εξοπλισμού και στην περιοχή των κινητήρων. Με την ανταλλαγή της πλατφόρμας και προωθητήρες με την BMW X3, η X4 2018 θα έχουν ένα ευρύ φάσμα των κινητήρων, τόσο ντίζελ και βενζίνης, καθώς και ένα plug-in υβριδικών παραλλαγή. Όσον αφορά τον χαρακτήρα M, το πιο σπορ έκδοση θα παραμείνει η BMW X4 M40i, με ισχύ 360 ίππων, all-wheel drive και ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Πηγή: Motor.es, Carscoops.

Εικόνα: X-Tomi


Понравилась статья? Поделись с друзьями: