επόμενο Dodge θα μπορούσε να είναι η Barracuda

επόμενο Dodge θα μπορούσε να είναι η Barracuda

Fiat Chrysler αυτοκίνητα που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο Λας Βέγκας για μια συνάντηση των αντιπροσωπειών της ομάδας, όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν μερικές από τις καινοτομίες που θα έρθει τους επόμενους μήνες ή χρόνια. Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις είναι η έναρξη της Dodge Barracuda, που βρίσκονται κάτω από το Challenger. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο, θα σας πω στη συνέχεια.

Μην χάσετε: «Hallanένα Plymouth Barracuda 13 χρόνια μετά την κλοπή »

Fiat Chrysler Αυτοκίνητα (FCA) που πραγματοποιήθηκε χθεςμια σύμβαση στο Λας Βέγκας για την κύρια διανομείς τηςπου αποκάλυψε μερικά από τα προϊόντα που ξεκίνησε στην αγοράκατά τους επόμενους μήνες. Από όλες αυτές τις πρωτιές, δενείναι λίγες, τονίζει την πιθανή ανακοίνωση κυκλοφορίας αποφεύγωσφυραίνα, ένα όχημα να ανακτήσει το μυθικό όνομαPlymouth η οποία έκανε πρεμιέρα το 1964, μία από τιςονόματα αυτοκινήτων μας αρέσει, και ότι θα πέσειστο πλαίσιο της τρέχουσας Dodge Challenger, ως εκ τούτου,διαστάσεις και την τιμή.

Όπως αναφέρθηκε από WorldCarFans,ο νέο Barracuda Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα μόνοΜάρκα Alfa Romeo Giulia, η θεαματική σαλούνπρόωσης του Ιταλικού οίκου. Επιπλέον, για να γίνειΣτην πραγματικότητα, θα προσφέρεται με δύο διαφορετικούς φορείς, ένα coupe καιάλλο μετατρέψιμο. Ένα άλλο όχημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτή την πλατφόρμαστο μέλλον θα είναι η επόμενη γενιά του Dodge Charger, η οποία μέχρι τώρα από κοινούκύρια στοιχεία της με τον αδελφό coupe και sedan τουμεγάλο Chrysler.

Dodge Challenger SRT Hellcat φθάνει στη Γερμανία (6)

  • dodge_challenger_hell_cat_alemania_delantera
  • dodge_challenger_hellcat_alemania_trasera
  • dodge_challenger_hellcat_alemania_interior
  • dodge_challenger_hellcat_alemania_instrumentacion
  • dodge_challenger_hellcat_alemania_motor
  • dodge_challenger_hellcat_alemania_detalle

Όπως είπα, υπάρχουν και πολλά άλλα νέα χαρακτηριστικά.Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούσε επίσης να δείτε διάφορες εικόνες από το μέλλον SUVAlfa Romeo και Fiat 124 Spider, τόσο σεκανονική διαμόρφωση και την έκδοση Abarth. καιαν όλα αυτά θα φαίνονται μικρά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι καιΘα ανακοίνωσε την έναρξη της Jeep Grand Cherokee πιο ισχυρό απ 'όλαφορά, ένα όχημα που θα γίνει πιθανότατα ηΤαχύτερη SUVτην ιστορία. Ο λόγος; Κάτω από το καπό του είναι η παντοδύναμη V8 HEMIυπερτροφοδοτούμενο 6,2-λίτρων με 716 hp που ενθαρρύνει HellcatDodge.

Πηγή: WCF, Automotive News.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: