Ford Mustang GAS Ρόκα, αρχίζει την παραγωγή

Το αέριο Rocket Ford Mustang ήταν το πρώτο της νέας γενιάς, η οποία κατέληξε σε ισχύ των 735 ίππων. Extreme προετοιμασίες για το Ford Mustang είναι αρκετά συχνές, ειδικά στις ΗΠΑ και αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα. Είναι το έργο του Galpin Auto Αθλητισμού (GAS), η προετοιμασία της ομάδας μας μεγαλύτερη ομάδα των εμπόρων της Ford στη χώρα και με τόσο πολύ βάρος που τολμά να ξεκινήσουν τις δικές τους εκδοχές τόσο θεαματική όσο αυτό: Έχει σχεδιαστεί από τη μεγάλη Henrik Fisker! Αποκαλυπτήρια στο Λος Άντζελες το 2014, φθάνει σήμερα το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ το 2017 για να γιορτάσουν θα παραχθεί.

ο Ford Mustang GAS Ρόκα Ήταν η πρώτη πραγματικά βίαιη προετοιμασία για το Ford Mustang 2015. Και οι δύο αισθητική, όπως η δύναμη, αυτό το αυτοκίνητο είναι πραγματικά ξεχωριστό. Κάντε τους δημιουργούς; Galpin Auto Sport. Δεν το ξέρατε; ήσυχο, αυτό είναι φυσιολογικό. Galpin Motors Είναι ο μεγαλύτερος έμπορος της Ford στις ΗΠΑ και η διαίρεση αυτή είναι η engargada για την εκτέλεση των πιο κτηνώδη προετοιμασίες του ακαθάριστου Ford. Έχουν εφείσθη βάρος και έχουν λάβει Henrik Fisker (σχεδιαστής τόσο ξεχωριστό αυτοκίνητα όπως η Aston Martin DB9, η BMW Z8 και ο δημιουργός του Fisker Karma) για να παρέχει εξωτερική αισθητική του τη δική του προσωπικότητα. Αλλά η πραγματική βόμβα είναι κάτω από την κουκούλα:

 

GAS Ρόκα, καινοτομία στην αίθουσα του Λος Άντζελες το 2014 (11)

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  Το πιο ισχυρό Ford Mustang 2014 είναι ήδη διαθέσιμες και Galpin Auto Αθλητισμός εργασίας

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  Ο πίσω διαχύτης και quad έξοδος αερίων εργασία Magnaflow, πίσω πρωταγωνιστές

 • GAS Rocket Hall του Λος Άντζελες το 2014

  Galpin Auto Sport, ο γνωστός Αμερικανός προπονητής, έχει εισαγάγει το δικό της μοντέλο στην αίθουσα του Λος Άντζελες το 2014.

 • Αίθουσα GAS Rocket Λος Άντζελες το 2014 πλευράς

  Κάλεσε GAS Rocket, είναι μια τροποποιημένη Ford Mustang έχει επανασχεδιαστεί από κανέναν εκτός από τον Henrik Fisker.

 • Αίθουσα GAS Rocket Λος Άντζελες το 2014 προφίλ

  Έχει ένα ελκυστικό σώμα από ίνες άνθρακα και τροφοδοτείται από μια μηχανή V8 που παράγει 734 CV

 • Αίθουσα GAS Rocket Λος Άντζελες το 2014 πίσω

  Για να αναπτυχθεί αυτό το εντυπωσιακό μοτίβο, Galpin Auto Sport έχει χρησιμοποιήσει τα έμπειρα χέρια του Henrik Fisker

 • Αίθουσα GAS Rocket Λος Άντζελες το 2014 κώλο

  Οι πρώτες μονάδες που θα είναι διαθέσιμη από τις αρχές του 2015, αν και δεν γνωρίζουμε την τιμή του.

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  Το Ford Mustang έχει μπροστά παρουσία GAS Rocket επιβολή

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  Η μπροστινή μάσκα τονίζεται από ένα μοναδικό σχεδιασμό και διάφορα ένθετα από ανθρακονήματα

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  Οι δύο πρώτες μονάδες που κατασκευάζονται Ford Mustang GAS Rocket

 • Ford Mustang GAS Ρόκα

  20-ιντσών ζάντα με ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό!

Μην το χάσετε: Κεραυνός: η Aston Martin Vanquish τέλειο, όπως Henrik Fisker

Το Rocket Ford Mustang GAS βασίζεται στην έκδοση GT, το οποίο έχει πέντε λίτρων V8. Πώς κινούνται από το αρχικό 418 hp με 735; Για πολύ αμερικανικού τύπου: μια βάση υπερτροφοδότησης. Galpin Auto Αθλητισμού έχει θέσει αυτό το κινητήρα σε υπερσυμπιεστή με το να πάρει την εξουσία στη φωτιά. Εμείς δεν έχουμε πληροφορίες σχετικά με τις άλλες μηχανικές τροποποιήσεις, αλλά σίγουρα θα έχει πολλά στοιχεία ενισχυμένα για να φιλοξενήσουν τέτοιες ιππικό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα πρέπει να ακούγεται απαίσια ακαθάριστο: τοποθετηθεί σύστημα Magnaflow εξάτμισης και εργασία επαναιώρηση Steeda.

Αλλά ποτέ δεν θέλω να επικεντρωθεί στην αισθητική και το έργο του Henrik Fisker ήταν αρκετά εντυπωσιακή: η μπροστινή γρίλια παίρνει ένα τεράστιο κεντρικό συνδέει τις συνήθεις άνω και κάτω γρίλιες νέο Ford Mustang. Ο πρωταγωνιστής άλογο παραμένει στο επίκεντρο αυτής της άνω άκρα και δύο φώτα, διαθέτουν μερικά από τα πιο ισχυρά Mustang στην ιστορία έχουν εγκατασταθεί.

Η κουκούλα έχει επανασχεδιαστεί και ένα νέα ανθρακονήματα εμπρός χείλος και την επιβολή οπίσθιο περίβλημα διαχύτη την έξοδο quad καυσαερίων. ο τροχοί είναι 20 ιντσών και είναι διαθέσιμο σε δύο διακριτά σχέδια. Το σύνολο είναι απλά βάναυση και μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα αναπνέει και αγωνιστικά. 2015 Ford Mustang ίσως το πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα. Δεν θα νομίζετε; Δεν γνωρίζουμε ακόμη την τιμή, αλλά δεν πιστεύω ότι κάθε μονάδα μπορεί να έρθει στη χώρα μας, εκτός από έντονο πάει να πάρει ένα πέρα ​​από τη λίμνη ...

Μια παραγωγή

Αν και παρουσιάστηκε στο 2014 Λος Άντζελες, αυτό το μοντέλο προσγειώνεται στο θέμα 2017 Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ για να γιορτάσουν ότι τελικά θα παραχθεί. Έχει μετονομαστεί, που σήμερα ονομάζεται VLF αυτοκινήτων V8, αλλά εξακολουθεί να είναι η ίδια, μια ριζική σπορ αυτοκίνητο με την υπογραφή Henrik Fisker του.

Ακριβώς αυτό έχει παρουσιαστεί ξανά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες. Οι πρώτες μονάδες θα φτάσει το καλοκαίρι, αν και αναμένεται να αυξήσει το λογαριασμό του πελάτη. Όχι ο καθένας μπορεί να αντέξει οικονομικά το πάνω από 110.000 ευρώ το παρασκεύασμα αυτό είναι που αξίζει, είναι ότι όπως βλέπετε έχουν γλιτώσει τίποτα.

Θα προσφέρεται σε δύο coupe και convertible έκδοση, αλλά προς το παρόν δεν είναι γνωστό πόσο θα κοστίσει το μετατρέψιμο παραλλαγή. Φυσικά, και οι δύο θα έχουν την ίδια μηχανική.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: