Θα διατίθενται προς πώληση μια από τις πιο αποκλειστικές κόσμο Seat

Seat Toledo αποκλειστική πολυτέλεια Podium

Δεν χρειάζεται να είναι ένα ολυμπιακό μετάλλιο για να έχουν ένα Seat Toledo Podium.

Podium είναι το Τολέδο Seat μία από τις πιο αποκλειστικές κόσμο Seat. Και όχι επειδή έχει ένα τεχνολογικό όργανο ή ειδικό εξοπλισμό? είτε επειδή είναι ένα θέμα με μια υπέρογκη τιμή? είναι, επειδή κατά το χρόνο μόνο 29 είχαν κατασκευαστεί και όλοι είχαν έναν παραλήπτη: η Βαρκελώνη 92 Ολυμπιονίκες.

Για να φτάσετε την προέλευση των Seat Toledo Podium Θα πρέπει να πάμε πίσω στο 1992? η χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Βαρκελώνης, αυτό είναι. 

Seat ήταν ένας από τους πιο δραστήριους χορηγούς της Βαρκελώνης 92 καθώς και να δώσει πολλά αυτοκίνητα για τη διοργάνωση, αποφάσισε να δημιουργήσει ένα αυτοκίνητο που θα χρησιμεύσει για να ενθαρρύνει τις ισπανικές αθλητές που είχαν να ανταγωνιστούν στα παιχνίδια. Αυτό ήταν το πώς η εξέδρα Τολέδο γεννήθηκε.

Το Seat Toledo Podium είναι (ίσως) το πιο αποκλειστικό κάθισμα. Δημιουργήθηκε με βάση το Seat Toledo GT, με το 2,0 οκτώ-βαλβίδα, ο κύριος του Τολέδο Podium είναι οι αισθητικές αλλαγές: έξω βασίζεται στο πρωτότυπο Seat Toledo Αποκλειστική παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 1992 με ένα περίεργο συνδυασμό του γκρι χρώματα διχρωμία? τοποθετημένη ζάντες 15-ιντσών και Toledo ήταν οι πρώτοι που τοποθετήσετε την κεραία στο πίσω? logo βάθρο θα μπορούσε να διαβαστεί στο κάτω μέρος του πίσω προφυλακτήρα.

Το εσωτερικό αξίζει ειδική μνεία. Τα καθίσματα φαίνονται αποκλειστική μπεζ δερμάτινο σαλόνι που παρέχονται από την Audi και υποβραχιόνιο με ενσωματωμένο τηλέφωνο ελήφθη απ 'ευθείας από την Audi 100. Το κάτω μέρος του ταμπλό είναι, επίσης, μπεζ και ένθετα ξύλο είναι πολλές.

Φωτογραφίες: Seat Toledo Podium (4)

  • Seat Toledo αποκλειστική πολυτέλεια Podium

    Body διπλές ρόδες τόνο 15 ιντσών πλάκα «Εξέδρα» στο πόδι είναι πιο ενδιαφέρον αισθητικά χαρακτηριστικά έξω.
  • Seat Toledo αποκλειστική πολυτέλεια Podium

    Ξύλο εισάγει και επιπλέον δέρμα είναι το highlight στο πολυτελές εσωτερικό του Seat Toledo Podium: με τη βοήθεια της Audi!
  • Seat Toledo αποκλειστική πολυτέλεια Podium
  • Seat Toledo αποκλειστική πολυτέλεια Podium

Κάθισμα Toledo παράγονται 29 μονάδες Podium? 28 για την ισπανική αθλητές που κέρδισαν μετάλλια και η τελευταία να είναι Πλοίο που εκτίθενται στο περίφημο A122 Zona Franca de Barcelona.

Τώρα έρχεται το ερώτημα που θα αντλήσει από την πρώτη γραμμή:πόσος μία από τις πιο αριστοκρατικές Seat στην ιστορία; Τι τιμή έχει ένα αυτοκίνητο που είναι μέρος της ιστορίας της Seat και τη χώρα μας; Ο αριθμός αυτός θα εκπλήξει (για όροφος): 4.000 ευρώ.

Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ό, τι η μονάδα ανήκε αθλητής ... (Εδώ είναι η διαφήμιση).


Понравилась статья? Поделись с друзьями: