Η BMW X7 IPerformance Concept θα είναι στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης

Το πρωτότυπο προς τα εμπρός γραμμές του μέλλοντος X7 BMW.

Μην χάσετε: BMW X7 M: θα μπορούσε V8 biturbo

Ανάμεσα στις πολλές εκπλήξεις BMW Έχουμε ετοιμάσει για Φρανκφούρτη το 2017, αναδεικνύει ένα από τα οποία, μέχρι σήμερα, δεν είχαμε στοιχεία ή εικόνα: η BMW X7 IPerformance Concept. Λοιπόν, μόλις λίγες ημέρες πριν από την αίθουσα ανοίγει τις πόρτες του, οι φωτογραφίες του μοντέλου, το οποίο θα κυκλοφορήσει στο γερμανικό δείγμα, διηθούνται, και τα παιδιά Bimmerpost τους έριξε στο φως. Ωστόσο, έχουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις επίσημες εικόνες που απελευθερώνεται από το εμπορικό σήμα.

Λίγα στοιχεία είχαν μέχρι τώρα για το BMW X7 IPerformance Concept, πέρα από αυτό θα είναι ένα από τα Νέα BMW στη Φρανκφούρτη. Αναμένεται να προωθήσει τις γραμμές του μέλλοντος BMW X7, ένα μοντέλο που η μάρκα έχει ήδη επιβεβαιωθεί, και πρόσφατα πιάστηκε ενώ υποβάλλεται σε μια περίοδο δοκιμών. Είναι αλήθεια ότι το σήμα του Μονάχου έχει μια συνήθεια να είναι αρκετά πιστή στην πρωτότυπη έκδοση της σειράς παραγωγής, με αποτέλεσμα η BMW Concept X7 εξυπηρετήσει έτσι μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το ποια είναι η Το μέλλον της BMW X7 (Έναρξη οποίων έχει προγραμματιστεί για τα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019).

ΒΙΝΤΕΟ: 2017 BMW X7, να ανακαλύψουν την τελική μορφή τους

Μπαίνοντας στο χώρο του σχεδιασμού, X7 IPerformance Concept Παρουσιάζει λεπτομέρειες ως χαρακτηριστικό ως ένα διπλό νεφρό πλέγμα αναλογίες γενναιόδωρα μια απότομη προβολείς LED και εισόδους μπροστά αέρα, ενώ από την πλευρά της είναι βήματα σημειώνονται τροχό πρωτότυπες καθρέπτες και ένα οπίσθιο οποία προεδρεύεται από λεπτές προβολείς μαζί σε το κέντρο με μια ράβδο χρώμιο και μια ογκώδη προφυλακτήρα με εξόδους παρόμοια με την μετωπική αέρα.

Κατά συνέπεια, η BMW X7 Concept θα είναι το πρωτότυπο ενός πολυτελές SUV στο εσωτερικό του οποίου θα υπάρχουν τρεις σειρές καθισμάτων που, όταν πρόκειται για τις αγορές, θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα άλλα μοντέλα, όπως η Mercedes GLS. Επιπλέον, το εσωτερικό της έννοιας έχει έξι ατομικά καθίσματα, ένα φουτουριστικό τιμόνι με χειριστήρια αφής, ένα νέο ταμπλό ψηφιακό όργανο, το σωστό σύστημα πολυμέσων χαρακτηριστικό οθόνη και ένα απλοποιημένο κονσόλα. Τα καθίσματα και πάνελ των θυρών έχουν διάτρητα δέρμα και εκλεκτά υλικά, ενώ το φως εισέρχεται στο εσωτερικό μέσα από ένα μεγάλο πανοραμική γυάλινη οροφή.

BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre (9)

  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre
  • BMW Σειρά 7 έκδοση 40 Jahre

Ένα prestacional επίπεδο, X7 IPerformance Concept εξοπλίζει ένα υβριδικό σύστημα πρόωσης plug-in που κληρονομεί απευθείας από BMW IPerformance 740e. Αυτή η μονάδα αποτελείται από ένα κινητήρα εσωτερικής καύσης τετρακύλινδρο υπερτροφοδότησης και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο τροφοδοτείται από μια μπαταρία. Λαμβάνοντας υπόψη το μέγεθος του οχήματος, το οποίο θα ανταγωνιστεί το Audi Q7, αναμένεται ότι η παροχή ρεύματος είναι σημαντική.

ο BMW X7 πρωτότυπο, BMW X7 Concept, θα είναι στο περίπτερο της BMW στο δείγμα Φρανκφούρτη μαζί με άλλα μοντέλα όπως το BMW 8 Series Concept, η BMW Z4 Concept ή την BMW 7 Series 40 Jahre Edition. Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα νέα της BMW στη Φρανκφούρτη σε αυτό το σύνδεσμο.

Και μην χάσετε όλες τις ειδήσεις από τη Φρανκφούρτη το 2017.

Φωτογραφία: Bimmerpost


VIDEO: Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης 2017 von Autobildspain


Понравилась статья? Поделись с друзьями: