Έχει ήδη πωληθεί Koenigsegg CCXR Trevita ο Floyd Mayweather

Έχει ήδη πωληθεί Koenigsegg CCXR το Trevita Floyd Mayweather, ιδιαίτερα χθες το απόγευμα στο Pebble Beach δημοπρασία στο Monterey της Καλιφόρνια. Η τελική τιμή πώλησης ήταν 2,6 εκατομμύρια δολάρια, 2,2 εκατομμύρια ευρώ σε τρέχουσες συναλλαγματικές ισοτιμίες, για ένα όχημα που υπάρχουν μόνο δύο αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι το μόνο που χτίστηκε για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μην χάσετε: Floyd Mayweather κάνει Koenigsegg CCXR πώληση του Trevita

Εν αναμονή των οποίων έχει ήδη αναφέρεται ως «η μάχη των δισεκατομμυρίων» μεταξύ Floyd Mayweather και Connor McGregor στις 26 Αυγούστου, ο αήττητος Αμερικανός πυγμάχος συνεχίζει την εκκαθάριση του συλλογή από εξωτικά αυτοκίνητα. Μεταξύ αυτών είναι αρκετά Bugatti, Lamborghini, Ferrari και Rolls-Royce, ενώ η τελευταία έχει έχει πωληθεί Koenigsegg CCXR Trevita ο Floyd Mayweather.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που δημιουργήθηκαν μόνο δύο μονάδες, ενώ μια τρίτη, η οποία είχε προγραμματιστεί ποτέ δεν ήρθε ως εγγενείς και περίπλοκη διαδικασία κατασκευής, έτσι ώστε τελικά ακυρώθηκε. Από τις δύο μονάδες που δημιουργήθηκε το 2010, μόνο μία προοριζόταν για την αγορά των ΗΠΑ και εξαγοράστηκε από την Mayweather Μερικά χρόνια πριν για ένα επιβλητικό ποσό των 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων, 4,1 εκατομμύρια ευρώ για την αλλαγή.

Βίντεο: αυτή ήταν η πρώτη συνάντηση των ιδιοκτητών της Koenigsegg:

Χθες, Σάββατο 19 Αυγούστου στο πλαίσιο του Ο ανταγωνισμός d'Elegance στο Pebble Beach που θα διεξαχθεί στο Monterey της Καλιφόρνια, αυτό το Σαββατοκύριακο, πήγε στη σκηνή του Koenigsegg CCXR Trevita Floyd Mayweather που θα δημοπρατηθούν στον πλειοδότη. Το άθλημα, το οποίο είχε μόνο 3.133 χιλιομέτρων ταξίδι, ήταν τιμή μεταξύ 2,7 και 3 εκατομμύρια, αλλά τελικά βρήκε αγοραστή για 2,6 εκατομμύρια δολάρια, 2,2 εκατομμύρια ευρώ.

Εξοπλισμένο με ένα ισχυρό κινητήρα 4.8L V8 με δύο υπερσυμπιεστές, η παράδοση CCXR Trevita 1,018 CV ισχύς στις 7.000 rpm και 1076 Nm ροπής στους πίσω τροχούς με τροχούς 20-ιντσών σφυρήλατο αλουμίνιο. Η ισχύς αποστέλλεται στον πίσω τρένο μέσα από ένα εγκάρσιο κιβώτιο έξι ταχυτήτων και περιορίζεται σε ξηρό βάρος των 1.280 κιλών ολίσθησης διαφορικό.

Φωτογραφίες: Πωλείται ένα από τα Bugatti Veyron Mayweather; (6)

 • Bugatti Veyron Vitesse σπουδαίο άθλημα εξαγορές Mayweather

  Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, μία από τις πιο πρόσφατες εξαγορές της Mayweather.

 • 3, Απριλίου Bugatti Veyron foyd Mayweather

  3 του 4 Bugatti Veyron Floyd Mayweather.

 • Floyd Mayweather που παρουσιάζουν τα παιχνίδια

  Floyd Mayweather ποζάρει με ένα από τα παιχνίδια του.

 • Bugatti Veyron δημοφιλή μπόξερ

  Ένα από τα δημοφιλή μπόξερ Bugatti Veyron.

 • tipografico λεπτομέρεια Bugatti Χείρωνα

  τυπογραφική λεπτομέρεια η νέα Bugatti Χείρωνα.

 • παρουσίαση Bugatti Χείρωνα Γενεύη τον Μάρτιο

  Η επίσημη παρουσίαση της Bugatti Χείρωνα θα είναι το Μάρτιο στη Γενεύη.

Δεν αποτελεί έκπληξη περάσει μηδέν έως 100 km / h σε 2,9 δευτερόλεπτα, έως 200 km / h σε 8,7 δευτερόλεπτα και τοποθετήθηκε στην κορυφή ταχύτητα 400 km / h. Carbocerámicos έχει φρένα και στους δύο άξονες, και ένα σώμα από ίνες άνθρακα, ένα μεγάλο πίσω αεροτομή διπλού ίδιο ελαφρύ υλικό και ένα αφαιρούμενο hardtop που μπορούν να αποθηκευτούν στο μπροστινό κορμό και τη μετατροπή του σε CCXR σε με ένα roadster.

Πηγή: Mecum Δημοπρασίες, Φωτογραφία: Floyd Mayweather (Instagram)


Понравилась статья? Поделись с друзьями: