Honda FCV, που παρουσιάστηκε πριν από το ντεμπούτο του στο Τόκιο

Η έκδοση παραγωγής του Honda FCV παρουσιάστηκε πριν από το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο κυττάρων εργασίας καυσίμου και από το εμπορικό σήμα, θα διαθέτουν μια σειρά από περίπου 700 χιλιόμετρα χάρη σε ένα ρεζερβουάρ υδρογόνου. Πηγαίνει στην αγορά το Μάρτιο 2016 στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Η ιαπωνική μάρκα παρουσίασε την έκδοση παραγωγής τουHonda FCV πριν του ντεμπούτο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. είναιένα πρωτότυπο που λειτουργούν με μπαταρίακαυσίμων και, σύμφωνα με την Honda, θα έχουν μια 700χλμ αυτονομίας. Θα χτυπήσει την αγορά Μάρτιο2016.

Μην χάσετε: HondaΘέλει να διαδώσει την κυψέλη καυσίμου το 2020

Αυτό το όχημα αντιπροσωπεύει μια εξέλιξη της Honda FCEV αποκάλυψε στοHall του Λος Άντζελες το 2013. Σύμφωνα με το εμπορικό σήμα, θα είναι ο διάδοχοςHonda FCX Clarity, αλλά με μια στοίβαυδρογόνου 33% μικρότερο από την τρέχουσα γενιά, αλλάμε μια ισχύ 100 kW και μία πυκνότητα 3,1 kW / λίτρο.

Αυτό σημαίνει ότι η απόδοση είναι 60% καλύτερα. και χάρηη δεξαμενή υδρογόνου 70 mPa υψηλή πίεση, το όχημαυπόσχεται μια σειρά από 700 χιλιόμετρα. Όταν αυτό τελειώσει, επαναφόρτισηπάρει μόνο τρία λεπτά, δηλαδή το ίδιο με γεμίζουν μεσυμβατικό ντίζελ όχημα ή βενζίνη.

ο FCV Concept Διαθέτει επίσης ένα σύστημαεξωτερική αποθήκευση ενέργειας, μαζί με ένα μετασχηματιστήεξωτερικών, θα μετατρέψει αυτό το πρωτότυπο σε ένα εργοστάσιο παραγωγήςπαρέχουν ηλεκτρισμό όταν είναι απαραίτητο, για παράδειγμα,έκτακτης ανάγκης ή μια φυσική καταστροφή.

τώρα Νέα Γενιά Honda FCV Concept μόλιςκάνει Βόρειας Αμερικής το ντεμπούτο του στο Διεθνές Σαλόνι ΑυτοκινήτουΝτιτρόιτ Honda FCV 2015. Η έννοια είναι σαφήςεπίδειξη της εξέλιξης σε ξένο ύφος καιΜέσα στο κύτταρο καυσίμου όχημα της επόμενηςγενιά Honda.

ο νέο ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμουδιχαλωτή σφενδόνη Θα διαθέτει μια ευρύχωρη καμπίνα με καθίσματαγια πέντε επιβάτες, που εκτιμάται μια σειρά πάνω από 300 μίλια(482 χιλιόμετρα) και ένα αναμενόμενο εύρος ανεφοδιασμού υδρογόνουπερίπου τρία λεπτά σε μία πίεση 70 MPa. στοίβα σαςκαυσίμου, που ταιριάζει στο χώρο του κινητήρα είναι 33%μικρότερα και παρέχει 60% περισσότερη πυκνότητα ισχύος στηνΣε σύγκριση με το Honda FCX Clarity.

Η Honda FCV Concept, το οποίο αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα στηνοχήματα κυψελών καυσίμου Honda όσον αφορά το σχεδιασμόΑναφέρεται, έχει ένα μεγάλο αεροδυναμικό αμάξωμα καιχαμηλού προφίλ με καθαρές γραμμές και γεμάτο χαρακτήρα. τουΜέσα σε αυτό επιτυγχάνει την αρμονία ανάμεσα στον άνθρωπο καιμηχανή, για να πάρει τα μέγιστα από την απόδοση του νέουσύστημα μετάδοσης. Έτσι, το μοντέλο αυτό διαθέτει καμπίναακόμη μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, το Honda FCX Clarity με χωρητικότηταγια τέσσερις επιβάτες.

Περιλαμβάνει δερμάτινα καθίσματα, πινελιές από ξύλο και μέταλλοτριάκτινο τιμόνι και ένα πλήρες σύστημαInfotainment. Το ντεμπούτο του τελευταίου ενισχύει ConceptHonda ηγεσία στην ανάπτυξη οχημάτων κυψελώνκαύσιμο για περισσότερο από μια δεκαετία.

Μια μικρή ιστορία των κυψελών καυσίμου αυτοκινήτων

Τον Ιούλιο του 2002, η Honda FCX Original έγινε ηπρώτο όχημα κυψελών καυσίμου στον κόσμο που είναιπιστοποιημένο από τον Οργανισμό για την Προστασία του Περιβάλλοντος(EPA) και την Καλιφόρνια οργανισμός Air Resources Board (CARB)να γίνει το πρώτο όχημα κυψελών καυσίμου τηςπαραγωγής του κόσμου που θα εισαχθούν στην αγοράΗΠΑ και της Ιαπωνίας το Δεκέμβριο του ίδιου έτους. Το 2003,Το FCX ήταν το πρώτο όχημα κυψελών καυσίμου στον κόσμοικανές να λειτουργούν σε θερμοκρασίες κάτω από το σημείοκατάψυξη και το 2005, η Honda έγινε ο πρώτοςΕταιρεία στον κόσμο στην αγορά ένα όχημα κυψελώνκαυσίμων σε ιδιώτες πελάτες μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης. οδέσμευση της Honda στην ανάπτυξη των κυψελών καυσίμουενισχύθηκε περαιτέρω το 2008, και έγινε ο πρώτος κατασκευαστήςτοποθέτηση ενός οχήματος κυψελών καυσίμου σε μια γραμμήαποκλειστικά για την παραγωγή αυτού του τύπουοχήματα, και ο πρώτος που θα δημιουργήσει ένα δίκτυο αντιπροσώπωνοχημάτων κυψελών καυσίμου.

σύστημα μετάδοσης όχημα της επόμενης γενιάςπροηγμένες

επίσηςΌχημα εντελώς νέο κύτταρο καυσίμου, Hondaθα ξεκινήσει το 2018 μια σειρά από αυτοκίνητα με προηγμένες σειρέςπροωθητικά επόμενης γενιάς Σειρά Γη DreamsTMHonda Τεχνολογία. Αυτά τα μοντέλα επόμενης γενιάςθα πρέπει να βασίζεται σε μακρά παράδοση της Honda επικεντρώνεται στην παραγωγήπεριβάλλον για την προώθηση των τεχνολογιών των εκπομπών διοξειδίου τουκινητικότητα του άνθρακα ultrarreducidas και περιλαμβάνουν:

- Ένα plug-in υβριδικό μοντέλο (PHEV) Honda.

- Μία μπαταρία ηλεκτρικό όχημα (BEV) Hondaεντελώς νέα.

- Η εφαρμογή των υβριδικών συστημάτων δύο και τρεις κινητήρεςνα συμβάλει στην ανάπτυξη της γκάμας του όγκου των πωλήσεωνHonda υβριδικά αυτοκίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: