Volkswagen Multivan 2015: τα στοιχεία της ισπανικής σειράς

Η Volkswagen Multivan 2015 έχει ένα ποικίλο και πλήρες φάσμα των εκδόσεων να ανταποκριθεί στις προσδοκίες (και όχι τόσο νέοι) οι νέοι πελάτες που χρειάζονται χώρο και ευελιξία για να φιλοξενήσει τα χόμπι τους. Η σειρά είναι σύμφωνο με τις εκδόσεις εξωτερική πισίνα, Premium και Παν.

Η Volkswagen έχει κάνει η Ισπανίαπροσαρμογή του εύρους Volkswagen Multivan γιαΤο 2015, δηλαδή, που έχει προσαρμοστεί εκδόσεις γιαυπόλοιπη Ευρώπη και δημιούργησε δύο νέα συναρπαστικά μοντέλα.Από τη μία πλευρά είναι η Εξωτερική Multivan. Ένα μοντέλοStartline βασική έκδοση και προσθέτει μια πιο αισθητική σακάκι,και μια πιο πλήρη εξοπλισμό: πρόγραμμα περιήγησης, «Bluettoth»τροχοί 17", Αισθητήρα στάθμευσης ... Έτσι, προσπαθήστε να προσθέσετε τοσυναισθηματικότητα και δυναμισμό τις παραδοσιακές έννοιεςσυχνά συνδέονται με αυτόν τον τύπο οχήματος προσανατολισμένη αναψυχής καιμεταφορά ανθρώπων.

Για να προσεγγίσουμε τους πιο απαιτητικούς πελάτες έχει δημιουργήσει ηεκδοχή Volkswaen Multivan Premium, η οποία δίνει μια σαφή άλμαποιότητας, αποπνέει μια αίσθηση ποιότητας και έρχεται εξοπλισμένοτα δικά της συστήματα με πολυτελή αυτοκίνητα. Απευθύνεται σεεπαγγελματίες και επιχειρήσεις που στο παρελθόν είχε ένα αυτοκίνητο και ψάχνει για περισσότεραχώρο και ευελιξία. Είναι τοποθετημένη ως μια τέλεια εναλλακτική λύσηως επιβατικό όχημα για πολυτελή ξενοδοχείαεταιρείες. στάνταρ εξοπλισμό του διαθέτει προβολείς bi-xenon μεLED φώτα ημέρας, δύο ηλεκτρικά συρόμενες πόρτες, καθίσματαδέρμα και Alcantara, «κλίμα» τρεις περιοχές ...

Ο τρίτος πυλώνας της σειράς Multivan είναι η MultivanPanamericana. Ένα μοντέλο παραμένει ανέπαφη γιαΘα πωλούνται σε άλλες χώρες και αυτό που παρουσιάζεται ως άθροισμα τωναρετές των δύο προηγούμενων μοντέλων. Όλα έχουν έναυψηλό περιθώριο προσαρμογής στις επιλογέςΕξοπλισμός και διάφορα αξεσουάρ που διατίθενται. σχέση μεΤα συμβατικά Multivan, σημειώστε ότι αυτή η έκδοση επιτυγχάνειαπόσταση από το έδαφος 20 χιλιοστά υψηλότερο, συντην τοποθέτηση ελαστικών σε off-road μεγέθους έδαφος 235/65 R 17(Επίσης στην Thunder τύπου σώτρου 17 ίντσες) και περιλαμβάνουν ένακάτω μέρους του αμαξώματος προστασίας που εμποδίζει τον κινητήρα και μετάδοσηςέχουν υποστεί ζημίες από τα εμπόδια που προκύπτουν από το έδαφος,όπως πέτρες ή ρίζες. 

Με νέα μοντέλα που απαρτίζουν την περιοχή Multivan,Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ενισχύει τη λειτουργικότηταοικογένεια T5 και τον προσανατολισμό της προς τη χρήσηπροσωπική και οικογενειακή τόσο στην πόλη όσο και στον τομέα τηςψυχαγωγίας, αναψυχής και ταξίδια στο φυσικό περιβάλλον. όλαΈτσι, με σαφή προσανατολισμό για όλη την οικογένεια και μεγάλωσεως μια χρήσιμη και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για τα επιβατικά αυτοκίνητα, τα οποία συχνάνα περιορίζεται στην ικανότητα και την άνεση, καθώς και ηχρόνος να χρησιμοποιηθεί σε περιβάλλοντα που δεν είναι πάντα βρίσκεταιγύρω από την άσφαλτο. Αυτή η νέα προσανατολισμός είναι ένα ακόμητο τεράστιο δυναμικό της Multivan κυμαίνεται σε όλους τους τομείς.

Η έκτακτη εσωτερικό χώρο που προσφέρεται από το VWMultivan Είναι ένα από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του καιτοποθετήστε το ως μια μεγάλη εναλλακτική λύση σε άλλα τμήματαόπως τα SUV ή επταθέσιο SUV, minivan ήοικογένεια σαλόνια.

Σε λιγότερο από 5 μέτρα, το Multivan μπορεί να μεταφέρει έως και επτάεπιβάτες και τις αποσκευές τους, ή να μειώσει χώρουςεπιβάτες να καταλαμβάνουν το χώρο με αντικείμενα όλων των ειδών. οΑνθεκτικότητα είναι επίσης ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του μοντέλουΕίναι προσφέρει λύσεις και τεχνολογίες αντίστοιχο τμήμααυτοκίνητα, όπως η αυτόματη DSG ή έλξη σετέσσερις τροχούς. ο 4MOTION ενισχύει τις αρετές τηςoff-road, ειδικά όταν συνδυάζεται με το πακέτο off-road.Ως αποτέλεσμα, η Multivan αντιμετωπίζει και υπερνικά φερεγγυότηταςοποιαδήποτε απαίτηση να φιλοξενήσουν διαφορετικούς τύπουςπαρακολουθείτε επιφάνειες, δασικούς δρόμους και άλλους λόγους πιοαπαιτώντας ότι ταξιδεύει, όταν επιθυμούν να απολαύσουν τοφύσης.

Γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων

Εξωτερική έκδοση προσφέρεται με ένα 2.0 TDI των 114 ή 140 hpΙ μπορεί να συνδέεται με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή DSG, καιεμπρός ή 4MOTION. Επιπλέον, όλοι επωφελούνται από τηνενεργειακής απόδοσης που παρέχουν τα BlueMotion Technologies,προωθώντας έτσι την οικονομία καυσίμου και ρύθμισητων εκπομπών CO2.

Η έκδοση Premium διαθέτει τρεις διαφορετικούς κινητήρες: ένανκινητήρα βενζίνης και δύο diesel. Το πρώτο είναι το ισχυρό ΤΠΔ2.0 204 hp, σε συνδυασμό με την 4MOTION και κουτί7-ταχύτητας DSG. Diesel είναι η 140 hp 2.0 TDI καιBi-TDI 180 hp, αντίστοιχα, και τα δύο σε συνδυασμό με ένα κουτίεξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή DSG επτά, και έλξηςμπροστά ή 4Motion.

Τέλος, το Multivan Panamericana οδηγείται από TDI κινητήρες140 hp 180 hp, τα οποία προσφέρουν ένα εξαιρετικό συνδυασμό τωνισχυρή απόδοση, την αποδοτικότητα των καυσίμων και χαμηλέςτων εκπομπών CO2. Όπως και με DSG και πρότυπο 4MOTION.

Οι τιμές κυμαίνονται Volkswagen Multivan 2015:

Volkswagen Multivan Outdoor Edition - από 39.800ευρώ

Volkswagen Multivan Premium - από 51.100 ευρώ

Volkswagen Multivan Panamericana - από 71.642 ευρώ


Понравилась статья? Поделись с друзьями: