Seat Arona, Τιμή: από 17.300 ευρώ

Seat Arona

Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Νοέμβριο, αλλά Seat και δέχεται παραγγελίες on-line

Μετά το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, ήρθε η ώρα να γνωρίζουμε το τιμές Seat Arona.

Η νέα Arona χρησιμοποιούν τη νέα πλατφόρμα Α0 MQB (Modular Quer Baukasten), η οποία κυκλοφόρησε το πέμπτη γενιά του Ibiza. Αισθητικά αναδεικνύει τους προβολείς και τα πίσω φανάρια και την τεχνολογία LED τριγωνικά σχήματα? στο εσωτερικό του LED bicolor φως του περιβάλλοντος σε κόκκινο και λευκό. Επίσης, έχει πολλές επιλογές προσαρμογής, αρχής γενομένης από τις 10 χρώματα διαθέσιμα που μπορεί να συνδυαστεί με ένα διαφορετικό τόνο για τη στέγη. Συνολικά υπάρχουν 68 πιθανούς συνδυασμούς χρωμάτων.Αν μιλάμε για διαστάσεις, Seat Arona μέτρα μακριά 4.138 χιλιοστά, 1.780 χιλιοστά πλάτος και ύψος 1.552 χιλιοστά (μετρώντας τις μπάρες οροφής), η οποία αναδεικνύει σημαντικές απόσταση από το έδαφος που, κατά συνέπεια, κάνουν το νέο crossover της ισπανικής μάρκας, μια επιλογή ιδανικό για να βγείτε από την άσφαλτο, και να διευκολύνει την είσοδο και την έξοδο στην καμπίνα επιβατών. Ως προς πλάτος περίπτερο διαστάσεις κατοικησιμότητα της στα μπροστινά καθίσματα (143 cm) και πίσω (140 cm) και τεράστιο κορμό των 400 λίτρων.Seat πέντε αντιπάλους Arona (11)

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Αυτές είναι οι πέντε αντίπαλοι Seat Arona.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  C3 Aircross η Citroen έχει πρόσφατα αποκάλυψε και αντικαθιστά την προηγούμενη C3 Picasso.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής και μηχανές μέχρι 130 hp.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Η Hyundai Kona είναι άλλο ένα από τα νέα μέλη και όσοι θα έχουν να ανταγωνιστούν Seat Arona.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Μια πλήρης σειρά των βοηθών ασφαλείας και η οδήγηση είναι το μεγαλύτερο στοίχημα της Kona.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Η Nissan Juke είναι ένα από τα καλύτερα τμήματος πωλήσεων και ένα από τα παλαιότερα της.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Ωστόσο, μπορεί κανείς να δει τα χρόνια και περιμένουμε μια γενιά ενημέρωση στο μέλλον.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Το Peugeot 2008 ανανεώθηκε πέρυσι και, όπως και ο αδελφός του C3 Picasso προσφέρει μηχανές μέχρι 130 hp.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Ωστόσο, προσφέρει ένα μικρότερο κορμό μόλις 338 λίτρων θα είναι το αδύνατο σημείο του.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Η Renault Captur είναι άλλο ένα από τα μοντέλα που έχει αναβαθμιστεί μετά από τη γραμμή του νέου Renault Scenic.

 • Seat πέντε αντιπάλους Arona

  Προσφέρει έως και 120 μηχανές hp, μία από τις αδυναμίες του, και πλούσιο εξοπλισμό.

Στα highlights τμήμα τεχνολογίας παρακολουθούν οδήγησης όπως το «Μέτωπο Assist» πεζούς ανίχνευσης -frenada αυτόματο σύστημα έκτακτης ανάγκης πόλη, τυφλή ανιχνευτή σημείο, προειδοποιώντας για περαιτέρω κίνησης, ACC προσαρμοζόμενο cruise control, αυτόματο σύστημα στάθμευσης, κάμερα οπισθοπορείας υψηλής ποιότητας και ακρίβειας, ο βοηθός έναρξης κλίση (Hill Hold Control), ανιχνευτή κόπωση, αισθητήρες βροχής και τα φώτα, multicolisión πέδησης και το σύστημα ανοίγματος Kessy και εκκίνηση χωρίς κλειδί. ως προς συνδεσιμότητα, Arona προσφέρει Πλήρες σύστημα σύνδεσμο για να συνδέσει την «smartphone» με το αυτοκίνητο από το αυτοκίνητο Παιχνίδι της Apple, το Android Auto ή Mirror Link, έγχρωμη οθόνη αφής 20,3 εκατοστά (8 «), ή ασύρματο φορτιστή για το τηλέφωνό σας, μεταξύ άλλων.Σε αυτό το βίντεο θα tooodo που πρέπει να ξέρετε Arona Seat 

Ας γυρίσει στο μηχανικό μέρος. Όλοι οι κινητήρες έχουν άμεση, υπερτροφοδοτούμενο και εναλλάκτη ένεση και έναρξη λειτουργίας του συστήματος χαρακτηριστικό&Διακοπή. σε βενζίνη, Υπάρχουν τρεις διαφορετικές μηχανές για να επιλέξουν από, όλα με μπλοκ αλουμινίου. Το πρώτο είναι η τρικύλινδρο 95 hp 1.0 TSI, η οποία είναι συνδεδεμένη με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων. Το επόμενο βήμα είναι κατειλημμένη από το ίδιο μπλοκ, αλλά στην έκδοση των 115 ίππων, η οποία έχει ήδη ένα χειροκίνητο ή αυτόματο DSG έξι ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων. Και επιτέλους, το ισχυρό νέο κινητήρα 1.5 EcoTSI τεσσάρων κυλίνδρων 150 hp το οποίο προορίζεται για τον τερματισμό FR που συνδέονται με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Όσο για το εκδόσεις diesel, ένα ενιαίο μπλοκ 1.6 TDI, το οποίο θα είναι διαθέσιμο με 95 και 115 hp. 95 έκδοση hp μπορεί να επιλεγεί με πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή DSG επτά? η 115 hp με μηχανικό κιβώτιο έξι.

Στο τέλος του 2018 θα φθάσει το εύρος 1.0 κινητήρα Arona TGI 90 hp που τροφοδοτείται από συμπιεσμένο φυσικό αέριο (CNG). Κάθισμα είναι ο πρώτος κατασκευαστής για να προσφέρει μια μηχανή αυτού του τύπου στην κατηγορία των συμπαγών crossover.

Η νέα Arona προσφέρεται με πεντάθυρο σώμα και τέσσερα φινιρίσματα: Αναφορά Plus, στυλ, Xcellence και FR.τιμές Seat Arona

 • 1.0 TSI 95CV ​​St&Σπ αναφοράς συν Ecomotive: 17,300.00 ευρώ        
 • 1.0 TSI 95CV ​​St&STYLE Σπ Ecomotive: 18,860.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV St&STYLE Σπ Ecomotive: 19,480.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV DSG-7 St&STYLE Σπ Ecomotive: 20,790.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 95CV ​​St&Σπ Xcellence Ecomotive: 21,240.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV St&Σπ Xcellence Ecomotive: 21,860.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV DSG-7 St&Σπ Xcellence Ecomotive: 23,170.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV St&Σπ FR Ecomotive: 21,860.00 ευρώ
 • 1.0 TSI 115CV DSG-7 St&Σπ FR Ecomotive: 23,270.00 ευρώ

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου ισπανικού crossover θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Νοεμβρίου, ενώ οι πελάτες μπορούν τώρα να ρυθμίσετε Arona σας σε απευθείας σύνδεση.

 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: