Παρουσίαση KTM MotoGP 2017: γεννιέται ένα νέο τέρας

Γεννήθηκε ένα νέο τέρας για το MotoGP το 2017. Η Αυστρία KTM παρουσιάζει τα αθλητικά έργα της για το νέο έτος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πρωτότυπο με το οποίο αποβιβάζεται τη βασίλισσα της κατηγορίας μοτοσικλέτας Pol Espargaró και Bradley Smith ως πιλότοι.

Όταν παρουσιάζονται άλλες ομάδεςMotoGP;

Γεννήθηκε ένα νέο τέρας για το MotoGP 2017. σήμερα KTM έχειΗ Αυστρία παρουσίασε τα αθλητικά έργα της για το νέο έτος,αν και όλη την προσοχή που έχει συγκεντρώσει MotoGP πρωτότυπο του,το ποδήλατο που Pol Espargaró και Bradley Smith θα γράψωοι πρώτες γραμμές της ιστορίας της KTM στην κατηγορία βασίλισσαμοτοσικλέτας. 

Ένα έργο που έχει ένα σαφή στόχο: νίκη. οΗ φιλοσοφία KTM ήταν πάντα συνδέονται με την επιτυχία και όλααποφάσεις που λαμβάνονται από το αγωνιστικό τμήμα τους έχουνπάντα επικεντρώθηκαν να παλέψουμε για τη νίκη και την ήτταόλοι οι αντίπαλοι θέλουν να την σταματήσουν. MotoGP είναι η ιδέατο ίδιο. 

Φωτογραφία Παρουσίαση KTM MotoGP 2017 (10)

  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-1
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-2
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-3
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017 έως 4
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-5
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-6
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-7
  • Presentación-KTM-MotoGP-2.017-8
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017 - 9
  • Presentación-KTM-MotoGP-2017-10

δοκιμές Στιγμή preseason έχουν δείξει ότιέργο Orange χρειάζεται ακόμη πολλά χιλιόμετρα για να πάει.Ωστόσο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις δυνατότητες του κατασκευαστήΤης Κεντρικής Ευρώπης, έτσι ώστε αργά ή γρήγορα θα τα δούμεφλερτάρουν με τις θέσεις αναφοράς του Μεγάλου CircusWorld. 

Εκτός από την τυπική δομή του στο MotoGP, το 2017 θα είναι το έτοςθα δείτε την πινακίδα πορτοκαλί με τρεις επίσημες ομάδες στοτρεις κατηγορίες του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε μόνοMoto3 Είχαμε την παρουσία ενός υπαλλήλου της ομάδας της KTMΣκόρδο διαχειρίζεται Aki και θα παραμείνει το 2017 BoBendsneyder και Νικολό Antonelli ως πιλότοι. σε Moto2,Σκόρδο παραπάνω Motorsport γίνεται μέρος ομπρέλα KTMκαι η Red Bull, με ένα ποδήλατο που του κινητήρα της Honda CBR600 που χρησιμοποιούνται για τηναπαιτεί από τους κανόνες της ενδιάμεσης κατηγορίας, ενώ ηυπόλοιπο της ίδιας της ανάπτυξης θα είναι 100% KTM. Miguel Oliveira και ο BradBinder θα Moto2 αναβάτες. 

Όλα τα ποδήλατά τους έχουν ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό και το οποίοη παρουσία σαφώς αντιληπτή Red Bull ως χορηγόςκύριος. ταύρος της εταιρείας ήταν πάντα συνδεδεμένη με όλες τιςέργα KTM στον κόσμο των αγώνων, και τώρα που τουδέσμευσης είναι πιο εμφανής από ποτέ με την είσοδό τους στηνMotoGP. 

Μπορείτε να ξαναζήσει η KTM MotoGP 2017 παρουσίασηαπό την έδρα της στην Muderfing, Αυστρία:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: