BMW X6 M 2015: το πιο σπορ SUV της αγοράς

Η γερμανική εταιρία έχει μόλις παρουσίασε η BMW X6 M 2015, το πρόσφατα ανακαινισμένο prestacional έκδοση της BMW X6. Έρχεται με μια βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά και με κινητήρα που αποδίδει πλέον 575 ίππους, ενώ είναι 20% πιο αποτελεσματική από ό, τι πριν. Το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να παρουσιαστεί, μαζί με το νέο X5 M, στην αίθουσα του Λος Άντζελες το 2014.

Φαίνεται ότι η BMW είναισυνηθίσει να αποκαλύψει πιο σπορ μοντέλα της σε ζεύγη. αννωρίτερα φέτος έδειξε την BMW M3 και BMW M4 Coupe, τώρα κάνει το ίδιο με το2015 BMW X6 M BMW X5 M και το 2015. Η νέα αυτή παραλλαγή, η οποία θα μπορούσεπαρουσιαστεί στην αίθουσα του Λος Άντζελες το 2014,prestacional τοποθετείται ως την πιο ισχυρή έκδοση της σειράςΜεγάλες SUV και κουπέ αισθητική της μάρκας,BMWX6.

Αν η 381 hp BMW X6 2015 που δοκιμάσαμεπρόσφατα και εντυπωσιάστηκα, φανταστείτε τι θα πρέπει να είναι η X6Μ 2015 με 575 ίππους. Για να διαφοροποιηθούν οιάλλες παραλλαγές, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει πολλά αθλήματαειδικά στοιχεία όπως τα εμπρός και πίσω προφυλακτήρες,μαρσπιέ, καθρέφτες και αεροτομή που βρίσκεται στην πύληο χώρος αποσκευών. Επιπλέον, επίσης, έχει ζάντες αλουμινίου20 ίντσες σε διάμετρο, δίνοντας ένα επιπλέον κόστος μπορεί να φτάσεινα είναι μέχρι 21 ίντσες.

Το εσωτερικό της νέα BMW X6 Mσυνεχίζει το θέμα του αθλητισμού που έχουμε δει στο εξωτερικό.Όπως και το X5 M περιλαμβάνει ένα παχύτερο κουπιά τροχό,ένα λεβιέ ταχυτήτων επανασχεδιασμένο καθίσματα με πλευρική στήριξηεπικαλυμμένα με δέρμα Merino και ένα επανασχεδιασμένο ταμπλό. αυτόΤέλος ενσωματώνει μια οθόνη από την οποία μπορείτε να έχετε πρόσβαση έναςπου ονομάζεται μενού M Drive, το οποίο είναι επίσης διαθέσιμο για το«Head-Up Display», η οποία μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί.

Η «καρδιά» της νέας BMW X6 M όχι μόνοείναι πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, είναι επίσης πιο αποτελεσματική καιφιλικές προς το περιβάλλον. ο κινητήρας 4.4 V8 MTwinPower Turbo περνά να παράγει 555 hp να παραδώσει 575άλογα, ενώ η μέγιστη φθάνει ροπής 750nm, 10% περισσότερο από ό, τι στην προηγούμενη γενιά X6 M. Με τέτοιαστοιχεία, φαίνεται αδύνατο να μειωθεί το κόστος των καυσίμων, αλλάAudi μηχανικοί κατάφεραν να μειώσουν το συνδυασμένο μέσο όρο20% για να αφήσει 11,1 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα,εκπομπές CO2 250 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Όσο για τις επιδόσεις, χάρη στηνκτηνώδη ώθηση του κινητήρα και αποτελεσματικό σύστημα κίνησηςΣυνολικός εξοπλισμός, η σπορ BMW X6 Είναι σε θέση ναεπιταχύνει από 0 στα 100 km / h σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα και να φτάσει250 km / h Ταχύτητα (αυτοπεριοριζόμενη). Αν δεν έχετεεντυπωσιασμένος από αυτούς τους αριθμούς, τις συγκρίνει με αυτές των 10 ταχύτερα SUVτης αγοράς και να δούμε.

Αλλά αυτή η βελτίωση και ουσιαστικήοφέλη και η κατανάλωση δεν επιτυγχάνεται μόνοαλλαγές που έγιναν στο προωθητικό, άλλα στοιχείασυμβάλλουν επίσης τους κόκκους της άμμου. Αυτή είναι η περίπτωση τουνέο κιβώτιο ταχυτήτων ΜΟκτώ ταχύτητας Steptronic με Drivelogic, Είναι αντικαθιστά το εξατάχυτοχρησιμοποίησε την προηγούμενη γενιά. Ως προσφέρει τις σχέσειςΚαλύτερη κλιμάκωση, τη βελτίωση της επιτάχυνσης και τα αρχείακατανάλωση.Понравилась статья? Поделись с друзьями: