Και δεν υπάρχει λύση στο εργοστάσιο της Nissan στην Avila

Και δεν υπάρχει λύση στο εργοστάσιο της Nissan στην Avila

Σωματεία και οι εργαζόμενοι έχουν υιοθετηθεί μία λύση για το εργοστάσιο της Nissan στην Avila: Δεν είναι πλέον θα είναι το εργοστάσιο φορτηγών για την παραγωγή εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για το Nissan ομάδα της Renault. Οι εργαζόμενοι υποφέρουν άλλες συνέπειες ως ERTE και ένα αντισταθμιστικό επίδομα, αλλά διατηρούν το παλιό τους μέχρι πέντε έτη.

10 πράγματα που δεν ξέρετε το εργοστάσιο της Nissan στο Sunderland

ήδη εκεί λύση για το εργοστάσιο της NissanÁvila.

Θα θυμάστε ότι το ισπανικό εργοστάσιο της Nissan περνάει στιγμέςπερίπλοκη μετά την ανακοίνωση ακύρωσητελικό NT500 φορτηγό παραγωγής επειδήσυνθήκες της αγοράς δεν αντισταθμίζουν τις επενδύσεις που απαιτούνταινα προσαρμόσουν τους κινητήρες τους με το πρότυπο ευρώ6. 

Δεν ήταν το μόνο κακό που έπεσε στο εργοστάσιοNissan στην Avila. Επίσης, είπε ιαπωνικάΕίχαν αποφασίσει να μειώσει κατά περισσότερο από 40% σε 9.500 μονάδες,Η ετήσια παραγωγή του άλλου οδήγηση φορτηγού, το NT400. νααντιμετώπιση αυτών των περικοπών, οι εργαζόμενοι και οι κατασκευαστές συμφώνησανκάνει μια τεχνική στάση μέχρι 35 ημέρες το τρέχον έτος.

José Vicente de los Mozos, διορίζονται από Carlos Ghosn, ως επικεφαλής της συμμαχίας RenaultNissan να διαπραγματευτεί μια λύση για τον κατασκευαστή εργοστάσιοΙαπωνικά Avila είπε στη συνέχεια ότι bajaraban τρίαεπιλογές:

- επεκτείνει το NT400 φορτηγό της παραγωγής πέραν των 2019

- αναθέσει άλλα καθήκοντα στο εργοστάσιο? μετατρέποντάς το σε κέντροπαραγωγή ανταλλακτικών φαίνεται να είναι η πιο βιώσιμη

- παροπλισμού

Παρά το γεγονός ότι έχουμε μελετήσει τη δυνατότητα επέκτασης της παραγωγήςη NT400 πέρα ​​από το 2019, την ενημέρωση μηχανέςανταποκρίνονται όλο και πιο αυστηρά πρότυπα για την καταπολέμηση της ρύπανσηςοικονομικά ασύμφορη. Γι 'αυτό οι εργαζόμενοι και τα συνδικάταέχουν αποφασίσει να εγκρίνει τη δεύτερη επιλογή που εργοστάσιοΘα είναι πλέον φορτηγά εργοστάσιο για να γίνει το εργοστάσιοεξαρτημάτων και το οποίο θα παρέχει όλες τις μάρκεςομάδα.

Από τώρα και στο εξής ανοίγει μια περίοδος τριών μηνών κατά την οποίαθα βελτιώσετε τις λεπτομέρειες πριν από την τελική υπογραφή.

ο οι εργαζόμενοι δέχονται μια ERTE (ΕγγραφήΠροσωρινή κανονισμού Απασχόλησης) και δώρο αντισταθμιστικώνΑντί να διατηρεί μέχρι Cicno ετών. Η εταιρεία,Εν τω μεταξύ, συμφωνεί να πληρώσει τους μισθούς ακόμη και αν δενεργασία και εξασφαλίζει ότι όλοι όσοι χρησιμοποιούν Pieran (αριστεράεγγυημένα 471 θέσεις) θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα στην τσάνταλειτουργήσει αν κάθε δεδομένη στιγμή πρότυπο επεκτείνεταιφυτό.

Η προκαταρκτική συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ τον Γενάρη του 2018.

Πηγή: EuropaPress


Понравилась статья? Поделись с друзьями: