Audi A1 2015 νέους κινητήρες τρικύλινδρο

Το Audi A1 2015 περιλαμβάνει την ενημέρωση του μικρότερο μοντέλο με τους τέσσερις κύκλους, η οποία πρεμιέρες κινητήρα 1.0 TFSI και 1.4 TDI τρικύλινδρο, περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης και νέων γραμμών του εξοπλισμού. Έξω, προσπαθήστε να αυξήσετε σπορ με μικρές αλλαγές.

φθάνουν Audi A1 2015. Ένα μοντέλο με περισσότερες από 500.000που πωλούνται από την έναρξή του το 2010 μονάδες, οι οποίες είναιΤώρα αυξήσει το σπορ του εξωτερικού με μικρές αλλαγές,νέο εξοπλισμό και πιο σύγχρονους κινητήρες. το μήκοςτώρα φτάνει 3,98 μέτρα, καθιστώντας δύο εκατοστώνπλέον. Ως επιλογή, τόσο από την οροφή και τις καμάρες της πουΠρόσφεραν σε χρωματική αντίθεση.
Στην καμπίνα, Νέο Audi A1 βελτιώνει την εργονομία καινέες αναρτήσεις και χρωμίου. Τελειώνοντας γραμμές έχουναναδιάρθρωση και AudiΑ1 μπορεί να προσαρμοστεί τώρα την επιλογή μεταξύ των εκδόσεωνέλξη ή σχεδιασμού. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν το σπορ πακέτο Sγραμμή, Audi σχεδιαστικά στοιχεία και πολλές άλλες δυνατότητεςπαραμετροποίηση, δεδομένου ότι οι διασκορπιστές για τις εξόδους αέρακλιματισμού σε διάφορα χρώματα, μέχρι η κόλλα φύλλαγια διακοσμητικό σώμα. Η γκάμα των αξεσουάρ της AudiΕπίσης βρήκαν για πρώτη φορά νέα πακέταεξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων σχεδίων για τα ελαστικά καιπροσαρμοσμένα τμήματα που ενισχύουν το αστικό χαρακτήρα της AudiΑ1.

γκάμα κινητήρων Audi A1 2015

Έξι κινητήρες συνθέτουν την γκάμα της Audi A1 TFSI και 2015-Fourδύο TDI με ισχύ μεταξύ 90 και 192 CV C. ΣεΟι περισσότεροι από αυτούς αυξάνει τη μέγιστη ισχύ, ενώ ηκατανάλωση καυσίμου έχει μειωθεί κατά έως και 25 τοις εκατό. είναιεγκαινιάζει μία είσοδο καύσιμο κίνησης προς το εύρος, το 1,0 TFSI, η οποία είναι ηπρώτο κινητήρα βενζίνης με τρεις κυλίνδρους στην ιστορία της Audi,και θα φτάσει κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2015. Με 95 hpδύναμη, αυτό Audi A1 1.0 TFSI διαθέτει συνδυασμένη κατανάλωσημόνο 4.3 l / 100 km, που ισοδυναμεί με εκπομπές CO2 99g / km. Ένα άλλο νέο τρικύλινδρο, στην περίπτωση αυτή η 90 hp 1.4 TDI,φθάνει το Audi A1 1.4 TDI κατανάλωση καυσίμου ultra3.4 l / 100 km CO2 -ΕΚΠΟΜΠΕΣ 89 g / km, αποτελώντας έτσιτο πρώτο μοντέλο με την ετικέτα "ultra" Audi A1 εντός εμβέλειαςκαι Audi A1 Sportback, η οποία προσδιορίζει τις σημαντικές εκδόσειςαποτελεσματικότητα.
Το επίπεδο των αλλαγών του πλαισίου είναι ήσσονος σημασίας και εστίασε την επίτευξη ενόςσπορ και ευέλικτη συμπεριφορά. Το ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσηςνέα φαίνεται ότι ο οδηγός έχει τη βέλτιστη υποστήριξη σε όλασυνθήκες οδήγησης? συνδρομή μειώνεται ωςαυξάνεται η ταχύτητα του οχήματος. Η ρύθμιση του εναιωρήματοςπροαιρετική άθλημα είναι πιο σταθερή, αλλά με περισσότερα set-upsάνετα από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο. Για να αποδώσει ακόμαπιο δυναμική γραμμή S sport ανάρτηση είναι διαθέσιμη. άλλοςνέο χαρακτηριστικό είναι το σύστημα Audi driveεπιλέξετε, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να αλλάζει την απόδοση του κινητήρα,λειτουργία S tronic, Ζύγιση της-option νέο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αμορτισέρ στογάμμα και υποβοήθησης διεύθυνσης, μέσω τριών προγραμμάτων:auto, δυναμική και την αποτελεσματικότητα.

συνδεσιμότητα νέο Audi A1

Η προσφορά της Audi όσον αφορά τα συστήματα πληροφοριών καιΔιασκέδαση στο πλοίο είναι το σύστημα πλοήγησης MMI Navigation plus με ένα μεγάλοχωρητικότητα της μνήμης και έξυπνο έλεγχο φωνής. οθόνη σαςΕίναι αναπτυχθεί από το ταμπλό. Το ιδανικό συμπλήρωμαείναι η μονάδα Audi connect με το τηλέφωνό Audi Bluetooth σε απευθείας σύνδεση, η οποίαInternet συνδέει το αυτοκίνητο. Ο οδηγός μπορεί να χρησιμοποιήσει τοAudi connect online υπηρεσίες, και οι επιβάτες μπορούν να συνδεθούντις κινητές συσκευές τους σε ένα σημείο πρόσβασης Wi-Fi. στοιχεία, όπωςτο ηχοσύστημα Bose Surround ολοκληρώσει την προσφοράinfotainmet, ειδικά διαμορφωμένο για την κάλυψη τωνανάγκες των νεότερων πελατών.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: