Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept στη Γενεύη 2017

Citroën παρουσίασε στο 2017 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης μια έννοια που ήταν αδιανόητη αυτοκίνητο: το SpaceTourer 4X4 E Concept, το οποίο επιβεβαιώνει το μοναδικό πνεύμα της μάρκας και να ενισχύει όλες τις αρετές της βασικής έκδοσης. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, συλλογή κάψουλα του "Ë", Το οποίο παρουσιάστηκε στο τελευταίο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και αποτελείται από σύγχρονα προϊόντα τεχνολογίας και τρόπος ζωής.

Λίγες ημέρες μετά την έναρξη της Γενεύης Motor Show 2017, η Citroënσυνεχίζει την επίθεσή της SUV και ανακαλύψτε τοCitroën SpaceTourer 4X4 E Concept, ερμηνείαSpaceTourer ανήκουστο. Πρόκειται για ένασύγχρονη εκδοχή αυτού του μεγαλόπνοου συλλογής κάψουλαË, οποία παρουσιάστηκε στο περίπτερο της μάρκας στο παρελθόν HallΠαρίσι. Μια επιλογή των προϊόντων και σύγχρονο τρόπο ζωήςτεχνολογία, που αναπτύχθηκε σε περιορισμένο αριθμό, το όνομα του οποίουΠροέρχεται από τα γραφικά «E» Citroen.

ο SpaceTourer 4X4 E Concept σχεδιαστικά χαρακτηριστικάαποκλειστική, με τους ίδιους κωδικούς χρωμάτων και υλικών πουσυλλογή από την οποία πήρε το όνομά της, και ενσωματώνει ένα μετάδοσηαναπόσπαστο 4x4 αναπτύχθηκε με αυτοκίνηταDangel

Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept: θέμαSUV

Αισθητικά, η Citroën SpaceTourer 4X4 E Conceptεγκαινιάζει το έργο των χρωμάτων και υλικών. Λαμβάνοντας το καλύτεροτο φορτηγό και SUV Αμερικανούς, η έννοια επιδιώκει να αναδείξει τουςSUV χαρακτήρα. Το Concept SpaceTourer 4X4 E είναιεξοπλισμένα με εμπρός και πίσω ειδικές προστασίες, έτσιως μπάρες οροφής σατέν επίδραση αλουμινίου.Αναγνωρίσιμη από τους λογότυπο «4Χ4» που βρίσκεται κάτω από το πίσω-viewπλευρά και από την πίσω πόρτα, έχει επίσης τα ελαστικάεξοπλισμένη με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Φωτογραφίες: Δοκιμή Citroën SpaceTourer 2016 (10)

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VII)

  Citroen SpaceTourer είναι τέλεια, αν δεν θέλετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αποσκευές και τους φίλους.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  180 του κινητήρα hp μετακινεί τη φερεγγυότητα SpaceTourer.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VI)

  Το σώμα κινείται λιγότερο από το αναμενόμενο σε αυτόν τον τύπο οχήματος.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (Ι)

  Διαθέσιμο διαφορετικά υφάσματα και τελειώματα.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (II)

  Στο εσωτερικό του Citroën SpaceTourer 2016 είναι ευρύχωρο και άνετο.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (III)

  Πολύ ευρύχωρα καθίσματα μέχρι εννέα επιβάτες περιμένουν SpaceTourer.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IV)

  Επεκτασιμότητα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του νέου Citroën SpaceTourer 2016.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (V)

  Μια μεγάλη πύλη διευκολύνει τις εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (VIII)

  Μια οθόνη αφής καθιστά εύκολη την πλοήγηση στο σύστημα Infotainment.

 • Citroen SpaceTourer 2016 (IX)

  Ένα εντυπωσιακό ηλιοροφή φωτίζει το σύνολο.

Για οπτικά ενισχύσει την προσωπικότητά τους, έχειθεραπεία Τεχνική Λευκή σώματος στο μέτωπο καιη πόρτα του χώρου αποσκευών. Προφίλ και στο καπό, παρουσιάζει ένα σχέδιοτάση: Ένας επικάλυψη σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι Τεχνικήςτο οποίο έχει ένα συγκολλητικό πλαίσιο, Red. αυτό το χρώμαθυμίζει τις έγχρωμες περιοχές τροχούς, τα οποία είναιτοποθετημένα τροχοί 19 «» χρωμίου σκούρο.

Τα στοιχεία αυτά styling ενισχύουν το χαρακτήρα αυτού του μοντέλουανθεκτικό και καλαίσθητο, που διατίθεται σε τρεις μορφές (μεγέθη XS, M και XL)να ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες των οικογένειες καιοι επαγγελματίες. ο SpaceTourer νέο 4Χ4 Ëέννοια Παρουσιάζεται σε XS συμπαγή έκδοση καιπου αναπτύχθηκε γύρω από τη δυναμική λειτουργικότητα και ευελιξίατης χρήσης. Που συνδέονται με κοντό μεταξόνιο, XS σιλουέταΕίναι ένα πρώτο μήκος κατηγορία του 4,60 m καιένα το ύψος περιορίζεται στο 1,90m. Παρά το γεγονός ότι sobreelevada, ηversion 4X4 από Dangel Παραμένει κάτω 2μέτρα και επιτρέπει την πρόσβαση στα περισσότερα από τα πάρκινγκΌταν επιστρέφει από μακρινές αποστολές του.

ο graphism «Ε», άρρηκτη όνομα και την ιστορίαεμπορικό σήμα, είναι επίσης παρούσα ως γραφική λεπτομέρειαSpaceTourer 4X4 E Concept. Μεταλλικό γκρι και μεμινιμαλιστική αισθητική, βρίσκεται στο επίπεδο του πίσω κράτησηsobretintada. Τονίζει τα μεγάλα πλευρικά παράθυρα,Υποθέτω ότι αφήνοντας ένα γενναιόδωρο εσωτερικό λουσμένο στο φωςφυσική.

Όταν ανοίγετε το συρόμενες πλαϊνές πόρτες, οSpaceTourer 4X4 E Concept βυθίζει επιβάτες hsbitáculo της,η οποία αναδεικνύει μια μεγάλη Πανοραμική γυάλινη οροφή καιδύο τμήματα που είναι κρυμμένα ξεχωριστά λειτουργούνΠροσαρμογή είναι κατά κύριο λόγο οδηγεί στο ταμπλό και ηταπετσαρία. Μπλε, λευκό και κόκκινο χρώμα είναι ένα νεύμα με το σύμπανσυλλογή γραφικών κάψουλα «Ε».

Οι ενδιαφερόμενοι: Φωτογραφίες από SalonΓενεύη 2017

πιστός στο Πρόγραμμα Citroën Σύνθετη Άνεση, οSpaceTourer καθίσματα 4X4 E Concept Προσφέρουν άνεση καιπρωτότυπο εσωτερικό. Η έκδοση XS, ικανά να φιλοξενήσουν έως 9άνθρωποι επιλέγει σε αυτή την περίπτωση από την συγκεκριμένη διάταξη2 + 2 με δύο ατομικά πίσω καθίσματα και συρόμενεςυποβραχιόνιο. Συνδυάζοντας την άνεση, την πρακτικότητα και την αισθητική, η έννοιαΠροσφέρει μια μοναδική ποιότητα διχρωμία εικόνα. Ένα λευκό δέρμα φορέματαπάνω από τις πλάτες και τα προσκέφαλα η κάθε μία. ουπόλοιπο 2/3 από κάθε κάθισμα υλικών φέρουν ένα ΑλκαντάραςHeather γκρι χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει μια οπτική αντίθεση μεωραίο αποτέλεσμα.

Με την ίδια πνεύμα 'Feel Good' και το γκρι τσόχαiPad χιτώνιο συλλογής κάψουλα «e», ητου ταμπλό μπροστά από τον επιβάτη είναι διακοσμημένο μεμια γκρίζα στίγματα απαλό άγγιγμα. εις την άνω πόλη δείχνειË λογότυπο ανάγλυφο Επίσης, υπενθυμίζοντας τη συλλογή καιδύο ιμάντες σε λευκό δέρμα. Πρώτα παρόντες στοC4 Κάκτος, ανατρέξτε στο σύμπανταξίδια και δερμάτινα είδη. Και, όπως και στις ζώνεςασφάλειας, τα περιγράμματα της αποτελείται από λεπτομέρειες σε κόκκινο χρώμακαι μπλε, χαρακτηριστικό της συλλογής «e».

Στο ταμπλό έχει προστεθεί αλουμίνιο χρωματισμένα barστον πυθμένα και κατά το πλάτος αυτής, όπως ένα νεύμα σεË Ë σακάκι και μπουφάν κατασκευάζεται από ένα τεχνικό υλικόγυαλιστερό γκρι

VIDEO: Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept

SpaceTourer 4X4 E Concept: έτοιμο για περιπέτεια

Με την εμφάνιση todocamino και αυξημένη απόσταση από το έδαφος(+ 60 χιλιοστά) Σε σχέση με τη βασική έκδοση, η SpaceTourer4X4 E Concept επιβεβαιώνεται ως η σύντροφος του μια νομαδική ζωήαφιερωμένο στον ελεύθερο χρόνο. Είναι εξοπλισμένο με BlueHDi κινητήρα ντίζελ150 S&S με το μηχανικό κιβώτιο 6 ταχύτητα,ο νέο Citroen Ë 4X4 SpaceTourer Concept προσφορέςoff-road δυνατότητες και την άνεση ανεξάρτητα από τα γυρίσματαπεριβάλλον.

Για να ανταποκριθεί στις εντατικές χρήσεις, υιοθετεί μια μετάδοσησυνδέσιμο αναπόσπαστο. Αυτός ο μετασχηματισμός, η οποία μπορεί να γίνειγια την βασική έκδοση και διάθεση υπό συγκεκριμένο αίτημα στοδίκτυο Citroën, εξασφαλίζεται από τις Αυτοκίνητα συνεργάτη Dangel,SUV ειδικός. Λειτουργία εξασφαλίζει SUVπρόσφυση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. του σύστημακλείδωμα πίσω άξονα ελέγχεται από το διοικητικό συμβούλιομέσα, μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη σας επιτρέπει να εξέλθετεSHC. Και σε αυτό το μέγεθος XS, ημετασχηματισμός 4X4 είναι ακόμη πιο αποτελεσματική. SpaceTourer παρέχει ακόμακαλύτερα τις δυνατότητες να εξελιχθεί σε υποβαθμισμένα εδάφη.

Η SpaceTourer προσφέρει εύκολη πρόσβαση τόσο στο πορτ-μπαγκάζ χάρηο ανοιγόμενο παράθυρο πύλη, και μέσα, με τα δύοσυρόμενες πλαϊνές πόρτες με άνοιγμα hands-free. οεπιβαίνοντες έχουν 74 λίτρα αποθηκευτικούς χώρους, καλάδιάσπαρτα γύρω από την καμπίνα και αρκετό χώρο πίσωγια να μεταφέρει ένα snowboard, αφιερωμένο στον αξεσουάρψυχαγωγικές δραστηριότητες ή άλλα αντικείμενα της συλλογής «e». σεως προς τον όγκο του φορτίου, η Citroën SpaceTourer 4X4 E ConceptΜπορείτε να φτάσετε μέχρι 2m3 σε αυτήν τη ρύθμιση τέσσερακαθίσματα.

Citroen SpaceTourer (9)

 • Citroën-SpaceTourer-2016
 • Citroen-SpaceTourer-2016-πλευρική
 • Citroën-SpaceTourer-2016-back
 • Citroën-SpaceTourer-2016-μετωπικής
 • Citroën-SpaceTourer-2016-ταμπλό
 • Citroen-SpaceTourer-2016 - εμπρός καθίσματα
 • Citroen-SpaceTourer-2016-πίσω καθισμάτων
 • Citroën-SpaceTourer-2016-κορμού
 • Citroën-SpaceTourer-2016-χώρος-χρέωση

Citroën SpaceTourer 4X4 E Concept: τεχνολογίες

- ο Συνδεδεμένο ConnectNav πλοήγησης 3D CITROËN:που διαχειρίζεται η αναγνώριση φωνής ή μέσω της οθόνηΑγγίξτε 7".

- ο Mirror Screen: Αναπαράγουν εφαρμογές Επιτρέπονταςστο smartphone σας οθόνη αφής 7".

- Επικεφαλής up display: Επιτρέπει στον οδηγό να διατηρείτα μάτια στο δρόμο, λαμβάνοντας παράλληλα στον τομέα τηςθέα, σε ένα διαφανές φύλλο, τις βασικές πληροφορίεςοδήγηση.

- Δείτε φωτογραφική μηχανή με 180 ° (Top Πίσω Vision): ΕπιτρέπονταςΠίσω από την κάμερα πίσω από την αφής οθόνη μια εικόνα τουοπίσθια ζώνη 180 ° δείτε από ψηλά.

- Σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων: ενημερώνει τοοδηγό για την παρουσία ενός οχήματος σε γωνίεςνεκρή.

- Αναγνώριση Όριο ταχύτητας: Συμβολή στηνοδηγό ανά πάσα στιγμή πληροφορίες σχετικά με το όριοτρέχουσα ταχύτητα της κίνησης με την ικανότητα να κάνουν ότιρύθμιση όριο ταχύτητας ή τον περιορισμό.

- ευφυής προβολείς Smartbean: Αναδοχής γιαφώτα νυχτερινή βάρδια και τη λειτουργία της μεσαίας σκάλαςκυκλοφορίας.

- Δείκτης Lane Departure, προειδοποίησηο οδηγός, όταν το αυτοκίνητο υπερβαίνει μια γραμμή του δρόμου, χωρίς ναενεργοποιήσετε την αναβοσβήνει.

- Ασφάλεια Active Brake: Η οποία μειώνει το δυναμικόπέδησης τραυματισμού από το πρόσωπο οδήγησης.

- Ειδοποίηση σύγκρουσης κινδύνου: Ενημέρωση του προσώπουοδηγώντας αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο της σύγκρουσηςεπικείμενη.

- Active ελεγκτή ταχύτητας: Ποια επιτρέπει σε όσουςαφήστε το κοστούμι οδήγηση του οχήματος την ταχύτητα του οχήματοςπροηγείται αυτό.

- Citroen SpaceTourer 4X4 E Concept ενσαρκώνει τη φιλοσοφία«Να είναι διαφορετικοί, Feel Good» της Citroen, Μπορείτε μπορεί να δει κανείς στηνΜάρκα σταθεί Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, απότην ημέρα 07 και στις 8 Μαρτίου.

Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε όλα τα νέα από τη Γενεύη2017.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: