Τι είναι καλύτερο, η BMW Σειρά 1 και Audi A3;

Τι είναι καλύτερο, η BMW Σειρά 1 και Audi A3;

Δύο από τα πιο επιθυμητά γερμανική αγορά, δύο αιχμές δοράτων που αντιμετωπίζουν σε μια πρόσωπο με πρόσωπο για να καθορίσει ποια είναι η καλύτερη, η BMW Σειρά 1 και Audi A3 hatchback. Αλλά οι διαφορές είναι εμφανείς μεταξύ των δύο, παρά που ανήκουν στην ίδια κατηγορία οχημάτων, αλλά η κίνηση στους πίσω τροχούς ή με κίνηση στους εμπρός τροχούς κατά διαφορετικές παραλλαγές που περιλαμβάνουν την Audi μπροστά από την μικρή οικογένεια της BMW Σειράς 1.

Ετοιμαστείτε για ένα από προσώπου πρόσωπο με αυστηρότερο μπορείτεδείτε αυτή την εβδομάδα, και ίσως ακόμη και αυτό το μήνα. Τι είναι καλύτερο,BMW Σειρά 1 και Audi A3; Γνωρίζετε ότι και οι δύο προέρχονται απόΗ Γερμανία είναι οι δύο συμπαγείς C κατηγορία δύο επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότηταςκαι οι δύο έχουν όλες τις τεχνολογίες, τελειώνει και υλικάmechanical'd βρείτε στο υπόλοιπο της σειράς. πένθοςυποσχέσεις, ειδικά επειδή σε αυτό το δίλημμα είναι πάνω απόένας αναποφάσιστος αγοραστής.

BMW Σειρά 1: το βαυαρικό κλασικό στυλ

Η μόνη συμπαγής συγκράτησης πρόωσης κατηγορία Cπίσω βάση του DNA τους. Αυτή είναι μια απαίτηση για μιατο ποσό των απανταχού λάτρεις προτιμούν αισθήσεων «σε όλη» στηνένα αυτοκίνητο αυτής της φύσης. Αλλά ας εστιάσουμε στα στοιχείαBMW Σειρά 1 είναι αυτό που μας ενώνειεδώ σήμερα. Προσφέρεται με Advantage, Αθλητισμός, Αστική και Μ πακέταΑθλητισμός και έχει πολλές διαφορετικές μηχανές.

BMW Σειρά 1 2015 (8)

 • BMW Σειρά 1 εμπρός

  Η BMW έχει ενημερωθεί η Σειρά 1 ξεκίνησε το 2011.

 • BMW πλευρά της σειράς 1

  Η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει ένα πιο σπορ και εντυπωσιακό από το προηγούμενο μοντέλο εικόνα.

 • νεφρά BMW Σειρά 1

  Τυπικά νεφρών BMW πρεμιέρα ένα νέο σχεδιασμό μέχρι τον Ιανουάριο 2015. Series.

 • BMW Σειρά 1 εμπρός

  Επίσης, κάνει το ντεμπούτο του νέου προφυλακτήρες και προβολείς με μια πιο σπορ εμφάνιση.

 • BMW πλευρά της σειράς 1

  Οι αλλαγές αυτές είναι διαθέσιμες και για τις δύο εκδόσεις των πέντε ή τρίθυρη BMW Σειρά 1.

 • BMW 1 πίσω

  Τα πίσω φώτα της BMW σχήμα Ιαν 2015 "L".

 • BMW 1 εσωτερική άθλημα m

  Τελειώνοντας M Sport της BMW Σειράς 1 έχει μια πολύ σπορ εμφάνιση.

 • BMW μέσα σε ένα αστικό

  Ενώ τελειώνοντας τη σειρά μέχρι τον Ιανουάριο 2015. Urban στοίχημα για την κομψότητα.

Παρακάτω ο κινητήρας ντίζελ τρικύλινδρο και βενζίνης είναιη 116i και 116d, η έκδοση diesel είναι το πιο αποτελεσματικόμόλις 3.4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα και 89 g / km των εκπομπών CO2,όλα με 116 hp, ενώ η βενζίνη συμμορφώνεται με 106CV. Εδώ βρίσκεται η 118i με 136 hp, η 120i με 177 hpκαι η 125i με 218 hp ενώ η 118d diesel είναι 150CV, η 120d με 190 ίππους και η 125d με 224 ίππους. Το άνω άκρο εξήςBMW M135i είναι(Εδώ έχω ένα άλλο πρόσωπο με πρόσωπο), που είναι εξοπλισμένα με κινητήρα έξι3.0 λίτρων κύλινδροι turbo και όχι περισσότερο αποδίδοντας και όχι λιγότερο από326 hp.

Σειρά, όλες οι παραλλαγές σειρά 1 χαρακτηριστικόεγχειρίδιο έξι σχέσεων, αλλά είναι προαιρετικό σε όλες σχεδόνόλα τα Steptronic αυτόματο κιβώτιο οκτώταχύτητες, καθώς και το σύστημα έλξης xDrive. άλλος«Μεταχειρίζεται» είναι μια προσαρμοζόμενη ανάρτηση, σπορ ανάρτησηΜ, η κατεύθυνση της μεταβολής της σκληρότητας ή υψηλή φρένουαπόδοση.

Ασφάλεια, η BMW Σειρά 1 Θα παρουσιάζονται μεBMW ConnectedDrive όλες τις εφαρμογές και το σύστημαελέγχου ταχύτητας με ραντάρ, νέα σε αυτό τογενιά. Συνδεσιμότητα είναι ζωτικής σημασίας για τη BMW, τόσοΈχει ενσωματωθεί μια κάρτα SIM που θα χρησιμεύσει για την ενημέρωση του αυτοκινήτουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης σε περίπτωση ατυχήματος, ώστεαυτόματη, αλλά και να δημιουργήσει ένα δίκτυο του ίδιου του Διαδικτύουστην οποία μπορείτε να συνδέσετε απευθείας σύνδεση συστήματος ψυχαγωγίας σας και το σύστημαελέγχου της κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.

Audi A3: το πιο ευέλικτο προέρχονται από Ingolstadt

Ένας άξιος αντίπαλος για την BMW Σειρά 1 είναι η AudiΑ3 που εισήχθη στα τέλη του 2012 στην τελευταία τουγενιά, αν και η μάρκα με τους τέσσερις κύκλους που ήδη εργάζεται πάνω σε έναδιάδοχο. Ο παλμός ψευδώνυμο «πολλαπλών χρήσεων» τον κτυπά επειδήΔιαθέτει σώμα τρίθυρο, Sportback πεντάθυρο,δύο-πόρτα μετατρέψιμο sedan με τέσσερα. Είναι σε αυτήν την πτυχή, όπουΑ3 διακρίνεται Βαυαρίας, αλλά δεν είναι όλα αυτά ακόμα.

Νέο Audi A3 Sportback 2013 (7)

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013, το σώμα

  A3 Sportback παραλλαγή προσθέτει δύο επιπλέον πόρτες και έναν κορμό 380 λίτρα (επεκτάσιμη στα 1.220).

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013, μπροστά

  παραγγελίες για το νέο Audi A3 Sportback 2013. Οι πρώτες μονάδες θα παραδοθούν στις αρχές του επόμενου έτους τώρα να γίνει αποδεκτή.

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013, πλευρική

  A3 Sportback τοποθετηθεί τροχοί 16 ή 17 ίντσες, ανάλογα με την φινίρισμα έχει επιλεγεί.

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013, πίσω

  Όλα A3 Sportback ενσωματώνει ένα προσαρμοζόμενο φως φρένων που αναβοσβήνει κατά το φρενάρισμα γρήγορα.

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013 εσωτερικό

  Η οθόνη υψηλής ανάλυσης, το οποίο χειρίζεται την ΜΜΙ, ηλεκτρικά αναδύονται από το ταμπλό.

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013 θέσεις

  Σε A3 Sportback Ambition φινίρισμα, ταπετσαρία διατίθεται με στοιχεία αντίθεσης σε ασημί, μπλε ή κίτρινο.

 • Νέο Audi A3 Sportback 2013, τα πίσω καθίσματα

  Με μήκος 4310 um, πλάτος 1.780 um και ύψος 1425 mm, το διάστημα πίσω από αυξάνει ελαφρώς.

Στην ενότητα των κινητήρων μπορούμε να βρούμε έξικινητήρες βενζίνης και τρεις turbodiesel. Ένα 110 hp 1.2 TFSI,1.4 TFSI με 125 και 150 hp, 180 hp 1.8 TFSI με ένα 2.0 TFSIμε 300 hp και ένα 2.5 TFSI με 367 hp και άνω άκρο. στοενότητα 1.6 TDI diesel 110 hp ανοίγει το εύρος, ενώότι ακολουθεί το γνωστό TDI 2.0 με δύο καμπύλες ισχύος, 150 και184 hp. Greener είναι e-tron Α3 και Α3 g-tron, τοπρώτο και δεύτερο ηλεκτρικό υβριδικό που κινούνται με υγραέριο.

Όλοι οι κινητήρες Audi A3 Συνδέονται με ένα κουτίχειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, αν και είναι διαθέσιμηαυτόματο S Tronic επτά σχέσεων. Από την πλευρά της, ηκίνηση στους εμπρός τροχούς είναι η τυπική σειρά, αλλά επιτρέπει Audiτο περίφημο quattro τετρακίνηση κάνει μια εμφάνιση στοη συμπαγής Α3.

Από πλευράς συνδεσιμότητας του Audi A3 έχει τοτεχνολογία Audi Connect, η οποία επιτρέπει την πρόσβαση σε διάφορεςαιτήσεις μέσω της κεντρικής οθόνης και σύνδεση στο Internetμε κάρτα SIM. Όσον αφορά την ασφάλεια, το Α3 έχειενσωματώνοντας όλες τις συμμετέχοντες καθ 'όλη τη φάση της ζωήςαυτή η γενιά, συμπεριλαμβανομένων Side Assist, σύστημα cruise controlπροσαρμοστικό και μια ενδιαφέρουσα προαιρετικό πακέτο βοήθειαςαγωγού.

Και έρχεται η τελική ετυμηγορία. Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι μια απόφασηδύσκολο να πούμε το λιγότερο, αλλά αυτή τη στιγμή η κορώνα παίρνει τοBMW Σειρά 1 για διάφορους λόγους. Πρώτη είναι πιοτώρα που η Audi A3, όπως ακριβώς εισήγαγε νέαγενιά, από την άλλη πλευρά, είναι καλύτερα εξοπλισμένη από την άποψη τηςπαρακολουθούν την οδήγηση και τον οδηγό βοηθήματα, και, τέλος,επειδή είναι σε θέση να σπάσει η δεν είναι γραμμένα στο πρότυπο κατηγορία Γ:κίνηση στους εμπρός τροχούς. Αν είστε μια αίσθηση καθαρεύουσα, BMWείναι η καλύτερη επιλογή, αλλά αν πάτε για το μεγαλύτερο από τα δύοσπίτια, μην διστάσετε, το Audi RS3Sportback παίζει σε ένα άλλο πρωτάθλημα.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: