Τιμές BMW BMW M3 και M4 2014

Τιμές και BMW M3 2014 BMW M4 είναι γνωστά. Οι νέοι αντιπρόσωποι &# 039? M&# 039? επίσημα είδε το φως στο Detroit Motor Show 2014, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ταυτόχρονα την coupe και τετράθυρο. Και οι δύο κινητήρες με εξακύλινδρο biturbo αντικαθιστώντας το προηγούμενο V8.

Η εξέλιξη των νέων πληροφοριών 2014 BMW M3 και BMWM4 Έχει σταθερή. Στην αρχή θα προχωρήσει ηπρώτες εικόνεςΟ καμουφλαρισμένο λίγους μήνες αργότερα ήρθε το πρώτο βίντεοεπίσημο teaser μετά την επίσημη εικόνες και όλες τις λεπτομέρειεςτεχνικοί των δύο μοντέλων. Τώρα είναι γνωστή ως η τιμέςBMW M3 και BMW M4. Επιπλέον, η μάρκα έχει κυκλοφορήσει επίσηςΠρώτο επίσημο video:

Όσον αφορά το σχεδιασμό, είναι σαφές ότι η νέα Μ3 2014 καιBMW M4 φανεί τόσο εντυπωσιακό όπως κοιτάξαμεπρώτες εικόνες καμουφλαρισμένοι. Αυτό τονίζεται από τη νέα εμπρός μάσκαμαύρο με το λογότυπο Μ3 στη δεξιά πλευρά, καθώς και τηςεπιθετική εισαγωγές αέρα στις γραμμές πυθμένα και κουκούλαπολύ έντονες. Χωρίς να ξεχνάμε τα ελαστικά πέντε «κολλάει» ή την οροφήίνα άνθρακα ή, φυσικά, εντυπωσιακή καθρέφτεςκαθρέφτες, που θυμίζει εκείνες που έχουν ήδη ενσωματώσει τη γενιάΑυτό, με τη σειρά εμπνευσμένη από την BMW M3 E36.

Στο πίσω μέρος η BMW M3 2014 αλλάζει εντελώς την αισθητικήη προηγούμενη γενιά με ένα πολύ πίσω προφυλακτήραχυτευμένο οποίο έχει ένα διαχύτη στο κάτω μέρος και τέσσεριςεμφανή σημεία πώλησης της εξάτμισης, η οποία παραμένει αμετάβλητησε σύγκριση με BMW M3

Φυσικά, όλες αυτές οι λεπτομέρειες είναι το ίδιο με το να λάβειη έκδοση coupe, δηλαδή η BMW M4 Θα είναι σχεδόν πανομοιότυποεκτός, φυσικά, αν το σώμα τρεις-πόρτα.

Αλλά το σημαντικό σχεδιασμός αυτών των δύο αθλήματα δεν είναι σαςαισθητική, αλλά αυτό έχει γίνει για να βελτιωθεί η απάντησή τηςαεροδυναμική, με αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση και μεγαλύτερηαποτελεσματικότητα.

Μηχανικά αφήνει στην άκρη τον κινητήρα V8 υπέρ μιαςinline έξι τεχνολογία M TwinPower Turboολοκαίνουργια και ειδικά για τη νέαBMW M3 Sedan και η BMW M4 Coupe νέα. έχετεμια μέγιστη ισχύ των 431 ίππων. μέγιστη ροπή του είναι 550 Nm,η οποία είναι μεγαλύτερη από τον προκάτοχο του κατά περίπου 40%.Κατανάλωση και εκπομπές είναι χαμηλότερες κατά περίπου 25%.Τόσο το Μ3 και το Μ4 Coupe σταματήσει το ρολόι σε 4,1 δευτερόλεπτα (με τοκουτί προαιρετική επτατάχυτο M διπλό συμπλέκτη) για την επιτάχυνση από 0100 km / h. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 250 km / h και κομμέναε.

Το πρότυπο μετάδοσης πραγματοποιείται από ένα κιβώτιο ταχυτήτωνεξατάχυτο μηχανικό συμπλέκτη και ένα στιβαρό δύο δίσκους.Αυτό το πλαίσιο σε σύγκριση με το προηγούμενο, είναι πιο συμπαγής και,Επίσης, ζυγίζει λιγότερο και εισάγει δώδεκα κιλά λειτουργίαtip-τακούνια (σε χαμηλότερη ταχύτητα παράγει ένα γκάζι συστροφή),η οποία μέχρι τώρα ήταν αποκλειστικά για το διπλό συμπλέκτη M,παραλλαγή μπορεί να διαταχθεί έτσιπροαιρετική. Την ίδια στιγμή,αυτός ο κινητήρας εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές τιμές κατανάλωσης του:Χρειάζεται μόλις 8,3 l / 100 km και εκπομπές CO2 μόλις 194g / km.

Η τρίτη γενιά του Μ DKG μπορεί να αλλάξεισχέσεις με το χέρι ιδιαίτερα ταχέως χωρίςδιακόψει τη μετάδοση της δύναμης έλξης. Έχει, επίσης,με λειτουργία «Launch Control» που εξασφαλίζει την ικανότηταβέλτιστη επιτάχυνση από στάση.  

Ένα πολύ χαρακτηριστικό για λόγους εντυπωσιασμού πρακτικό, αλλά είναι η «SmokeyBurnout «, η οποία υποστηρίζει τα πίσω ελαστικά ολίσθηση επάνωκάποιο βαθμό, ενώ το αυτοκίνητο κινείται ήδη. 

Ανάμεσα στα συστατικά που αυξάνουν τον δυναμισμό του sedanBMW M3 και BMW M4 Coupe περιλαμβάνει την ενεργό διαφορικό M,που βελτιστοποιεί την πρόσφυση και τη σταθερότητα του αυτοκινήτουμπλοκάροντας ρύθμιση πολύδισκοςηλεκτρονικά. 

Έχει επίσης Μ προσαρμοζόμενη ανάρτηση επιτρέπει την επιλογή μεταξύοι τρεις COMFORT, SPORT και SPORT + τρόπους. Έτσι, ηοδηγός μπορεί να επιλέξει μια ρύθμιση της απόσβεσης και όχιάνετο στην οδήγηση στην πόλη, επιλέξτε ένα πιο δύσκολο προσαρμογήνα οδηγεί σε μια sportsmanlike τρόπο.

Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, έχει μειωμένο βάρος80 κιλά. Η μείωση αυτή ωφελεί τη δυναμική συμπεριφοράκαι επίσης αυξάνει την απόδοση και των δύο μοντέλων. ειδικότερα,BMW M4 Coupe ζυγίζει 1.497 κιλά. Το αποτέλεσμα αυτό επιτεύχθηκεμε τη χρήση ελαφρών υλικών.

BMW έκανε την επίσημη παρουσίαση του BMW M3 καιM4 στην αίθουσαDetroit Motor Show 2014 που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι πρώτοι που «το αυτοκίνητο» έχουνΈχει χρήστες του video game Gran Turismo 6, όπου η BMW M3 2014Μ4 έχουν ήδη έκανε το ντεμπούτο του.

Τιμές BMW M3 και BMW M4

BMW M3 (Manual): 86.500 ευρώ

BMW M3 (Automatic DKG): 86.500

BMW M4 (Manual): 88.500 ευρώ

BMW M4 (Automatic DKG): 88.500 ευρώ

Και οι παραγγελίες μπορούν να τοποθετηθούν στο δίκτυο αντιπροσώπων καιπρώτες μονάδες θα φτάσει στις αρχές του δεύτερου εξαμήνου τουέτους. 


Понравилась статья? Поделись с друзьями: