Clio RS 2017, η περιοχή ενημερώνεται

Clio RS 2017, η περιοχή ενημερώνεται. Μπορεί να έχετε μια δύναμη των 200 και 220 ίππων. Επιπλέον, η εταιρεία διαμαντιών εισήγαγε επίσης το Renault Clio RS 16, μια θεότρελη μηχανή εξοπλισμένη έκδοση Mégane RS 275 Trophy Renault R. Και αυτό εξέπληξε τους πάντες στο Μονακό με αυτό το πλάσμα για τον εορτασμό της 40ης επετείου της Renault Sport και έχει αποκάλυψε οδηγός χέρι F1, Κέβιν Μάγκνουσεν.

Μην χάσετε: ΤοRenault Clio RS 220 Trophy θέτει εγγραφή στο Nurburgring

Renault ενημερώνει το φάσμα Clio RS με εκδόσεις2017. Μετά την υποβολή της Renault Clio 2017, είναι η σειρά του νασπορ μοντέλα.

ο Renault Clio RS Θα είναι διαθέσιμο σε δύοεπίπεδα ισχύος: 200 hp για το Renault Clio RS EDC(Τόσο Sport chassis ή κύπελλο) και 220 hp στην ενότητα Renault Clio EDCτρόπαιο. Αυτά τα αυτοκίνητα ομαδοποιούνται όλη την εμπειρία της RenaultΟ αθλητισμός ανταγωνισμού.

EDC Clio RS 2017 (5)

 • Renault Clio RS EDC 2017
 • Renault Clio RS EDC 2017
 • Renault Clio RS EDC 2017
 • Renault Clio RS EDC 2017
 • Renault Clio RS EDC 2017

ο νέο Clio RS τονίζεται από το νέο προφυλακτήραεμπρός και φωτισμού σύστημα το οποίο έχει σχήμα RS Visionκαρό σημαία. Αυτό το στοιχείο συνδυάζει τις λειτουργίες του φάρουςφώτα, εσωτερικό φωτισμό των καμπυλών και των λαμπτήρων οδήγησηφάσμα.

ο Νέο Clio RS 2016 Προτείνει τρεις τύπουςδιαμορφώσεις πλαισίου για τη ζήτηση: η ισόρροπη Sport,που συνδέονται με τους τροχούς 17 ή 18 ίντσες, το άκαμπτο πλαίσιοΚύπελλο και τρόπαιο μείωση του σωματικού ύψους κατά 20mm σετο εμπρόσθιο και 10 mm πίσω. Το τελευταίο είναι αναμφίβολατο τέλος.

Η υπογραφή του διαμαντιού εισήγαγε επίσης η Renault Clio RS16, ένας ταλαντούχος madcap έκδοση του Mégane RS κινητήρα275 Trophy R. Οι Γάλλοι έχουν εξέπληξε τους πάντεςπαρακολουθεί την ΜεγάληΜονακό GP Formula 1 με αυτή της δημιουργίας μνήμηο 40η επέτειος της Renault Sport, ένα μοντέλο που έχειαποκάλυψε οδηγός χέρι F1, Κέβιν Μάγκνουσεν.

Mégane RS 275 Trophy (4)

 • Renault Mégane RS 275 μπροστά Trophy

  Το μπροστινό μέρος έχει μια συγκεκριμένη αεροτομή. Speedline τροχοί μπορεί να τοποθετηθεί Turini (προαιρετικό).

 • Mégane RS 275 Trophy πίσω

  Akrapovic δίνει τη διαφυγή. Είναι τιτάνιο και η έξοδος περιβάλλεται άνθρακα.

 • Mégane RS 275 πλευρά Trophy

  Öhlins αποσβεστήρες είναι ρυθμιζόμενα δρόμο και την πίστα και στον μπροστινό άξονα είναι μια αυτο-κλειδώματος.

 • MEGANE RS 275 στο εσωτερικό Trophy

  Alcantara τιμόνι έχει κόκκινες ραφές. Προσοχή σπορ καθίσματα ...

Και είναι να απορεί κανείς που προκαλεί έκπληξη. ο Clio RS 16Έχει το ισχυρό τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο2.0-λίτρων που αποδίδει 275 hp και προχωρά Mégane RS 275Trophy Renault R με την οποία σημείωσε χρόνο ρεκόρ γύρου στηνNürburgring για το φως συμπαγή κίνηση στους εμπρός τροχούς (μέχριVolkswagen εισήλθε στη σκηνήGTI Clubsport S).

"Στη θεωρία, ένα Clio RS είναι εξοπλισμένα με κινητήρα μαςπιο ισχυρό ήταν μια ελκυστική πρόταση, αλλά έπρεπε να κάνειπιο εξονυχιστικούς ελέγχους για τη βιωσιμότητα"δήλωσε ο διευθυντήςΓενικά, Patrice Ratti. "Σε λιγότερο από ένα μήνα, μια μικρή ομάδαΕίχε ολοκληρώσει μια προκαταρκτική μελέτη, η οποία επιβεβαίωσε ότι ήταν δυνατόφιλοξενήσει αυτήν τη μηχανή κάτω από την κουκούλα". Το αποτέλεσμα είναι ένα σώμα 60τροχοί ευρύτερη, 19-ίντσες mm, ενώ κάθε μέροςΜέτωπο έχει αναθεωρηθεί για να φιλοξενήσει το σύστημα πρόωσηςψύξης.

Από την άλλη πλευρά, Clio RS 16 έχει τοίδιο σοκ που χρησιμοποιεί την πιο ισχυρή έκδοση τουRenaultMégane, είναι ένας ρυθμιζόμενος σύνολο προς μία κατεύθυνση, μεένα πιο ισχυρό σύστημα πέδησης είναι εξοπλισμένα με δίσκους χάλυβα 350mm. Ο πίσω άξονας εκδόθηκε παραλλαγή του αγώνα R3TRenault Clio, η οποία προσφέρει έως και 50% περισσότεροη τυπική ακαμψία συστατικό.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν μόνο δύο αντίγραφα της RenaultClio RS 16, ένα κίτρινο, που είναι στην πραγματικότητα ένα πρωτότυπο καιμαύρο μονάδα που χρησιμοποιείται για τη δοκιμή ανάπτυξης. οGalo κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι οι RS Clio 16 θεωρείται οδιάδοχος του Clio V6 τρελό το παρελθόν, όπως το θέμα αυτό ότιΈχει έρθει σε δημοπρασίαπρόσφατα. Δεν ξέρω αν αυτό γελωτοποιός Clioθα έρθει με τη μορφή της περιορισμένης παραγωγής τους προσεχείς μήνεςμια τιμή που θα είναι γύρω στα 45.000 ευρώ. Αυτό είναι έναRenault εκλογές θα πρέπει να διαλογίζεται.

Renault Clio RS Trophy: Ένα καλό παιχνίδι (11)

 • Clio Renault-Trophy-RS-τριών τετάρτων μπροστά

  Διάλυση δρόμους και καλή άσφαλτο. Είναι αυτό που οι περισσότεροι θα θέλαμε ... και εσείς.

 • Clio Renault-Trophy-RS-τριών τετάρτων πίσω

  Υστερούν με απολήξεις και διαχύτη της, είναι πολύ εντυπωσιακό και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, τι άλλο θα πας να δεις ...

 • Clio Renault-Trophy-RS-παύλα

  Οι λεπτομέρειες σε κόκκινο, ευθυμία μέσα σε ένα πολύ. Το πρόγραμμα περιήγησης είναι στάνταρ.

 • Renault-Clio-Trophy-RS-έκκεντρα

  Τα έκκεντρα είναι μεγάλα και παραμένουν σταθερά στην κολώνα του τιμονιού.

 • Clio Renault-Trophy-RS-κουμπί-drive

  Με το πλήκτρο «R.S. Δίσκου «μπορούν να επιλέξουν από τρεις τρόπους: Normal, Sport και Race.

 • Clio Renault-Trophy-RS-κινητήρα

  Πώς ακούγεται! Από 5.500 σ.α.λ. snorts σαν ένα κοπάδι των ταύρων να αφήσει τις πωλήσεις ...

 • Clio Renault-Trophy-RS-κορμό

  Το χειρότερο του κορμού είναι η τεράστια βήμα που είναι κατά την αναδίπλωση των καθισμάτων.

 • Clio Renault-Trophy-RS-θέσεων-μπροστά

  Τα καθίσματα είναι πολύ αθλητικός και πολύ καλά κρατήστε πατημένο το σώμα, αλλά έχω παρατηρήσει τα πεζοδρόμια είναι λίγο μικρό.

 • Clio Renault-Trophy-RS-θέσεων-traseras.jpg

  Ο χώρος στα πίσω καθίσματα είναι συνηθισμένο σε αυτό το τμήμα. Περιττό ...

 • Clio Renault-Trophy-RS-τροχούς

  Tong κόκκινο είναι στάνταρ σε αυτό το μοντέλο.

 • Clio Renault-Trophy-RS-λεπτομέρεια-τρόπαιο

  αποκλειστική λεπτομέρειες αυτής της έκδοσης: το μπροστινό καθιστά σαφές ποια έκδοση είναι.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: