Έχουμε καταργήσει το Canard Facua την καταγγελία στην υπόθεση VW

Έχουμε καταργήσει το Canard Facua την καταγγελία στην υπόθεση VW

Δεν καταγγελία ή την πλατφόρμα φαίνεται εκεί που πραγματικά. Αφού μίλησε με τον εκπρόσωπο του, μπορούμε να διαλύσει τη φενάκη που τρέχει τα δίκτυα σχετικά με την καταγγελία Facua από την υπόθεση VW.

Αφού μίλησε με τον εκπρόσωπο του, διαλύσει τη φενάκη γιαFacua καταγγέλλει την υπόθεση VW.

Η είδηση ​​έχει γίνει ιογενή αφού δημοσιεύθηκε από OKDiario. Ο ιστός έχει πει ότι μια ομάδαάνθρωποι συγκεντρώθηκαν κάτω από το όνομα «Υποθέσεις που επηρεάζουν την Facua» θακατέθεσε αγωγή εναντίον της ένωσης καταναλωτών σε δράσηγια το γεγονός ότι προδομένοι φέρεται ότι πάνω από ένα εκατομμύριοευρώ. 

Η συγκλονιστική εικόνα λαμβάνεται, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδαψηφιακή, πολλαπλασιάστε τα 185 ευρώ που υποτίθεται ότι είχανζήτησε από την ένωση για τους 6.228 ανθρώπους στην incritas#QuerellaVW Facua.

Από την ένωση καταναλωτών γυρίσματα του εδάφους εκείνοιαριθμούς.

Επιβεβαιώστε ότι οι προδιαγραφές να εισέλθουν σαςVW καταγγελία κατά τις απαιτήσεις για να είναι πλήρεις εταίροιένωση (όσοι καταβάλλουν ένα τέλος 60 ευρώ ανά έτος), αλλά δενΚαταλαβαίνουν πού προέρχονται από το ειδικό τέλος 99 ευρώ.

Αν τους ρωτήσεις την καταβολή των 90 ευρώ εκπροσώπησηστο δικαστήριο. Ένα ποσό το οποίο περιλαμβάνει αμοιβέςΕισαγγελέας και την έξοδο "πολύ φθηνότερα από ό, τι ο καθέναςμπορείτε να βρείτε στο δρόμο"Λέει ο Rubén Sánchez, ο εκπρόσωπος τουFacua.

Μια καταγγελία που κανείς δεν γνωρίζει ...

Αν κοιτάξουμε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται από OKDiario, 9Νοεμβρίου 2016 η Πλατφόρμα «που επηρεάζουν την Facua» θακατήγγειλε τις ενέργειες του συλλόγου στο δικαστήριο.

από Facuaεξασφαλίζουν δεν έχουν καμία ειδοποίηση. Επιπλέον, λένε τουςΔικηγόρος που έχουν στραφεί στα δικαστήρια της Μαδρίτης και της Σεβίλληςεπιβεβαιώνουν την ύπαρξη της εν λόγω απαίτησης και δεν ήταν σε θέση να."Αν πραγματικά υπάρχουν, από τον Νοέμβριο μέχρι σήμερα, θα υπάρξει κάποιαεγγραφή"Λέει ο Rubén Sánchez.

... και μια πλατφόρμα στην οποία κανείς δεν απαντά

OKDiario αναφέρεται σε μια ιστοσελίδα θεωρητικά ειδικεύεται στηνμηχανοκίνητου αθλητισμού ως η πρώτη πηγή πληροφοριών για τοFacua καταγγελθεί από την υπόθεση VW.

Η εν λόγω τοποθεσία ονομάζεται Pasioporlasruedas.com.  

Προειδοποίησε ο Rubén Sánchez βρήκαμε ότι όσοιπαρουσιάζεται ως μια μηχανή blog έχουν στην ιστοσελίδα τους ένασειρά από ειδήσεις που σχετίζονται με τον κόσμο του αυτοκινήτου μεταξύπου είναι η υποτιθέμενη καταγγελία Facua. όλα είναιτου Νοεμβρίου το 2016.

Ο εκπρόσωπος Facua μας λέει ότι όταν αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκεΟ ίδιος εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης του χώρου ενός Roberto Sánchez, χωρίςπολύ περισσότερα δεδομένα. Καθώς η κοινωνική ηγεσία είχε βάλει ένα δρόμο"σύμφωνα με το Google Maps ήταν στη μέση ενός πεδίου".

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι το τηλέφωνο εμφανίζεται ωςweb επαφή επηρεάζουν την ίδια πλατφόρμαFacua.

Δεδομένου ότι έχουμε προσπαθήσει Autobild.esνα έρθετε σε επαφή μαζί τους για να γνωρίζουν τη δική τους εκδοχή, αλλά μετάκαλέσετε τον αριθμό που έχουμε έρθει σε μια φράση που μας λέειότι "ο αριθμός που καλέσατε δεν υπάρχει".

Έχουμε συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας που ζητούνπληροφοριών, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση.

Έχετε ένα προφίλ στο Twitter (@AfectadosFacua), δημιουργήθηκε η9 Δεκεμβρίου από τις οποίες αναφέρονται σε Pasionsobreruedas και ηοι οποίοι έχουν επανειλημμένα έγραψε δύο ιστορίες που γίνονταιecho μήνυση εναντίον Facua.

Καμία περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις φερόμενες ενάγοντες. Επιπλέον,αν πληκτρολογήσετε στο Google "Πλατφόρμα των ανθρώπων που πλήττονται από Facua" όχιστοιχεία σχετικά με αυτές.

"Έχω ένα αυτοκίνητο χειραγωγείται από την Volkswagen: Τι μπορώ να κάνω;" (8)

 • vw περάσει το ITV χωρίς προβλήματα

  Εάν έχετε ένα αυτοκίνητο VW επηρεάζεται και δεν καταναλώνουν πάρα πολύ, θα περάσει το ITV χωρίς προβλήματα

 • μοντέλα που επηρεάζονται από τη χειραγώγηση της Volkswagen

  Μοντέλα που επηρεάζονται από τη χειραγώγηση της Volkswagen που κυκλοφορούν στην Ισπανία υπάρχουν περισσότερες από 600.000 μονάδες

 • φύλλο δεδομένων αυτοκίνητο που επηρεάζονται από Volkswagen

  Στο φύλλο δεδομένων μπορείτε να βρείτε τον τύπο του κινητήρα και τα χαρακτηριστικά της

 • Euro VI κινητήρες της Volkswagen

  κινητήρες Volkswagen Euro VI εξαιρούνται από το χειρισμό

 • AdBlue σύστημα VW αυτοκινήτων

  Σε ορισμένες πληγείσες αυτοκινήτων, η VW θα μπορούσε να προχωρήσει στην εγκατάσταση AdBlue sistma

 • σύστημα εξάτμισης Euro VI

  Μέρος από τις αλλαγές που θα κάνει η Volkswagen θα μπορούσε να επικεντρωθεί στο σύστημα εξάτμισης

 • καμπύλη ροπής και ισχύος

  Σε κάθε περίπτωση, η προσαρμογή δεν μπορεί να αλλάξει την απόδοση του αυτοκινήτου σας

 • ITV αυτοκίνητο

  Αν ξοδεύετε το ITV με ένα πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, ο αυτοκινητόδρομος αλάτι πριν από αυτόν

κύρια κατηγορία Facua στην καταγγελία κατά της VW

"παρουσιάστηκε το κοστούμι του «υπόθεση Volkswagen»με καθαρά χέρια που απλώς Facua πρόσωπο στην εν λόγω καταγγελία.Έτσι, η δουλειά έχει γίνει από άλλους, και πραγματοποιείταιμια οργάνωση που παρακάμπτει κάθε δυνατή προσπάθεια, αν όχιεξαφανίστηκε «, εξασφαλίζοντας ότι OKDiario εισαγωγικά είναιδηλώσεις των υπευθύνων για την καταγγελία κατά Facua.

ώστε Facua τον εαυτό του στην καταγγελίαΚαθαρίστε τα χέρια είναι αλήθεια. "Αναλύουμε διαφορετικές επιλογές,Θα μπορούσαμε να μηνύσει για κάθε χρήστη ή ωςπλατφόρμα, αλλά πιστεύουμε ότι η πιο αποτελεσματική και οικονομική γιαεταίροι ήταν συνδέσει τον εαυτό μας με καθαρά χέρια"Λέει ο Ruben.

Ο εκπρόσωπος Facua εξήγησε, επίσης, ότι από την καταγγελίαΚαθαρά Χέρια δικαστής είχε ήδη δει αποδεικτικά στοιχεία του εγκλήματος, δενδεν υπήρχε λόγος να παρουσιάσει ένα νέο.

Οι υποτιθέμενες δηλώσεις που συλλέγονται από OKDiario επίσηςΑληθινή Καθαρά Χέρια πλέον μέρος της αγωγής κατά τουVW. Facua είναι τώρα ο κύριος υπεύθυνος (για τον αριθμό τωνεκπροσωπούμενης), μαζί με δικηγόρους και άλλους descpachosενώσεις.

Από τη λίστα των τελών είναι μόνο ένα σημείο αποσυναρμολόγηση: ηπληροφορίες που δημοσιεύονται στην Pasionporlasruedas.com μιλάει Facua"Υποσχέθηκε 4.400 ευρώ ως αποζημίωση".


Οι καταναλωτές σε Δράση υποστηρίζει ότι καμία τέτοια υπόσχεση. τουδέσμευση "ρωτήστε οικονομικές ευθύνες"? αναγνωρίζουν ότικατά το χρόνο που ανακατεύονται αυτό το ποσοστό, επειδή ήταν το σημείο εκκίνησηςδιαπραγματεύσεις VW με τις επηρεαζόμενεςΗνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στην Ισπανία περιμένετε να πάρετε ότιποσό. "Μπορεί να είναι περισσότερο ή μπορεί να είναι μικρότερη"Λένε.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: