Πέντε αρετές και ελαττώματα Dacia Duster 2018

Αυτές είναι οι πέντε αρετές και τα ελαττώματα του Dacia Duster 2018, η νέα γενιά του επιτυχημένου SUV που παρουσιάστηκε στο 2017 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Μην χάσετε: Τα 5 αντιπάλους Dacia Duster

Μία από τις καινοτομίες του 2017 Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ήταν η νέα γενιά της Ρουμανίας crossover που είναι πλήρως ανανεωμένο επιτυχημένη ισορροπία του να διατηρήσει τις πωλήσεις. Ως εκ τούτου, θα αναλύσουμε το πέντε αρετές και τα ελαττώματα του Dacia Duster 2018 προκειμένου να καθοριστεί ποια είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους και ποιο είναι το σημείο για να βελτιώσει ότι θα πρέπει να εργαστεί στο μέλλον να δημιουργηθεί ένα γύρο προϊόν.

Το πρώτο έτσι αναδεικνύει το νέο Dacia Duster 2018 είναι μέσα. ο καμπίνα Έχει ανακαινιστεί πλήρως και βρέθηκαν στοιχεία υψηλότερης ποιότητας, όπως το σύστημα MediaNav οθόνη που βρίσκεται πάνω από τα νέα στοιχεία ελέγχου για την ψηφιακή έλεγχο του κλίματος, που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό με αυτά που προσφέρει η Audi στα οχήματά τους ή να ανανεωθεί θέσεις που υπόσχονται μεγαλύτερη άνεση δεδομένο σχεδιασμό του.

Βίντεο: Γιατί να αγοράσετε ένα Dacia Sandero;

Επιπλέον, Dacia κανονιστεί ένα μεγαλύτερο αριθμό διαμερίσματα φορτίου στρατηγικά διανέμονται για την αύξηση της ικανότητας αποθήκευσης των 28,6 λίτρων μοντέλο της προηγούμενης γενιάς. Ένα επίπεδο τεχνολογικός, Επιπλέον, η νέα Duster 2018 παρέχει μια κάμερα Multi-στόχο, προειδοποιώντας τυφλό σημείο, αερόσακους τύπου κουρτίνας, αυτόματος κλιματισμός, κάρτα hands-free, keyless είσοδο και αυτόματα φώτα, μεταξύ άλλων, επιτρέποντάς σας να αυξηθεί ο βαθμός της ποιότητας του οχήματος .

Ένα από τα θέματα που έχει εργαστεί ρουμανική κατασκευαστής έχει στην θεραπεία μοντέλο εκτός δρόμου. Dacia έχει σκεφτεί όλα αυτά τα προγράμματα οδήγησης που θα αφήσει το δρόμο για να μπει σε στενά δρομάκια, έτσι έχει σχεδιάσει ένα παρακολούθησης 4x4 πυξίδα ειδοποιεί τον οδηγό ότι η γωνία του οχήματος σε πραγματικό χρόνο και συμπληρώνεται με συστήματα όπως το έλεγχο καταγωγής και έναρξη λόφο. Τέλος, η γκάμα κινητήρων ντίζελ και της βενζίνης συμπληρώνεται από ένα GLP μονάδα έκδοση 1.6 SCE 115PS για όσους αναζητούν μια εναλλακτική λύση στη συμβατική.

Dacia Duster 2018 (8)

  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018
  • Dacia Duster 2018

Ωστόσο, το νέο Dacia Duster 2018 έχει επίσης μια αδυναμία που δεν θα γίνει κάποιο σφάλμα, αλλά θα μπορούσε να έχει σκαλισμένα με μεγαλύτερη επιτυχία από το εμπορικό σήμα. Αυτό είναι το εξελικτική σχεδίαση εξωτερικού. Γνωρίζουμε ότι το Duster όπως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της, αλλά είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει μια εντελώς ανανεωμένη όχημα και δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την γκαλερί.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: