Δημοπρασία Πολιτοφυλακή: από 25 ευρώ

Δημοπρασία Πολιτοφυλακή: από 25 ευρώ

Η Πολιτοφυλακή θα δημοπρατήσει περίπου 500 οχήματα που απομακρύνονται από την υπηρεσία με την ηλικία ή με υψηλή χιλιομετρική απόδοση. Οι τιμές θα κυμαίνονται από 25 ευρώ έως 630 μοτοσικλέτες ορισμένων θωρακισμένο SUV. Ένα ζουμερό, αλλά επικίνδυνη ευκαιρία ...

κινητό Πάρκο Πολιτοφυλακή Γίνεται μεγαλύτερη. και γιαανανεώσει πρέπει πρώτα να καταργήσετε τα παλαιότερα οχήματα καιπερισσότερα χιλιόμετρα. Αυτό θα γίνει μέσα από μια δημοπρασία στοπερίπου 500 οχήματα θα πωλούνται στον πλειοδότη.

Η Πολιτοφυλακή θα δημοπρατήσει αυτά παρτίδα οχημάτωνανάλογα με τη γεωγραφική θέση σας (Βόρεια της χερσονήσου,Βορειοδυτικά, Ανατολική, Κεντρική, Νότια, Θέουτα, Μελίλια, Βαλεαρίδες Νήσοι και ΝήσοιΚανάριοι Νήσοι). Σε αυτές μεγάλος αριθμός των SUV που εμφανίζονται (γιαόλα Nissan Terrano II Nissan X-Trail 2.2 DCI) με εκτιμώμενη τιμή630 ευρώ υποβολής προσφορών και πολλά επιβατικά αυτοκίνηταδιαφορετικές μάρκες στην τιμή των 105 ευρώ και μοτοσικλέτες δενυπερβαίνει το 30. Ο αριθμός παρτίδας 10 αποτελείται αποκλειστικά απόθωρακισμένα οχήματα παντός εδάφους, συγκεκριμένα 13 Nissan Patrol,μονάδες Μπιλμπάο, Guipuzcoa και Logroño, αξίας 630ευρώ. Ωστόσο, η τελική τιμή θα εξαρτηθεί από την ανάθεσηη καλύτερη προσφορά που παρουσιάζονται, η οποία δεν υπόκειται σε τιμήελάχιστη.

guardia_civil_para_textoΌσοι ενδιαφέρονται κατάσταση μπορεί να ελέγξειτων διαφορετικών οχημάτων στις αντίστοιχες αποσυνδέσειςMotorsports μονάδες της Πολιτοφυλακής, όπουαπομένουν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή τωνπροσφέρει, την επόμενη 22 Απριλίου.

Estel σαφείς προδιαγραφές της προκήρυξης του διαγωνισμούότι "η διοίκηση δεν responsalbe κατάσταση καιλειτουργία  των εμπορευμάτων που προορίζονται να αποξενώσειεπειδή είναι πραγματικό καταστραφεί από τη χρήση τους". Επιπλέον, τα έξοδαη αφαίρεση του υλικού βαρύνουν τον ανάδοχο.

Αλλά αυτά τα οχήματα που Πολιτοφυλακή Θα δημοπρασία είναιμόνο ένα μέρος της «λείψανα» τους. Ακόμα κυκλοφορούν σε μαςδρόμους και αυτοκινητόδρομους Ευδοκίμου οχήματα με περισσότερους από 10 χρόνιαυπερβαίνει τα 200.000 χιλιόμετρα ταξίδεψε. Μερικές φορές ακόμη και400.000 χιλιομέτρων. Πρόκειται για το 30% του υπάρχοντος στόλου, σύμφωνα με τα στοιχείααπελευθερώνονται από το Υπουργείο Εσωτερικών στην απάντησηΚοινοβούλιο στα τέλη του 2014, τα στοιχεία που δίνει η οποία αγνοούμεαγνοούν τις συστάσεις της ΓΔΜ(DGT).

Το 2014 η Πολιτοφυλακή απέκλεισε την αγορά νέων οχημάτωνγιατί όπως υποστήριξε «οι δαπάνες αυτές εξαρτώνται από τη διαθεσιμότηταοικονομικής και σήμερα δεν είναι εφικτό. " Αλλά, βέβαια, σύμφωνα με τοεκπρόσωπος του Ενιαίου Συλλόγου Πολιτικών Φρουρών (AUGC)"με τα αυτοκίνητα με τόσα χιλιόμετρα που τους και βλέπουμεθέλουμε να κάνουμε μια καταδίωξη".

Φωτογραφία: Outisnn (Wikimedia Commons) και www.flickr.com.

Με την ευκαιρία, ο στόλος της Πολιτοφυλακής έχει μερικά(Αρκετά) να ζηλέψει το στόλο της Αστυνομίας του Ντουμπάι. Και αν όχι,Πατήστε το play στο παρακάτω βίντεο και δείτε μόνοι σας:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: