Πώς να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν MotoGP της Μαλαισίας το 2017;

Προβολή σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν MotoGP Μαλαισίας 2017

Θα σας πω όλα τα κόλπα που πρέπει να ξέρετε πώς να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν MotoGP της Μαλαισίας το 2017. Θα είναι σε θέση να επωφεληθούν Marc Márquez πρώτο σημείο του αγώνα για να κερδίσει τον τίτλο;

Έτσι, ψησταριές είναι Moto3, Moto2 και MotoGP για το Μαλαισίας GP

Το 17ο και προτελευταίο αγώνα της σεζόν MotoGP 2017 είναι εδώ και από το Auto Bild θα αποκαλύψει τα καλύτερα κόλπα παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν MotoGP Μαλαισίας 2017. ο Σεπάνγκ φιλοξενεί τον τελικό γύρο στις ασιατικές εδάφους, μια μονομαχία στην οποία ο Marc Márquez παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να διεκδικήσει τη μεγάλη κατηγορία (αυτές είναι οι επιλογές σας για να γίνει αυτό) μπροστά από τον Andrea Dovizioso.

Κατ 'αρχάς, εάν είστε πελάτης της Movistar + και έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το πακέτο του κινητήρα, πρέπει να ξέρετε ότι έχετε Yomvi, μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε αγώνες από οποιαδήποτε κινητή συσκευή, το κινητό, tablet, smart TV ή τον υπολογιστή. Αν δεν ενεργοποιήσετε το συντομότερο δυνατό γιατί θα έχετε να δείτε τα πολλά πλεονεκτήματα 2017 Μαλαισίας Grand Prix του MotoGP ζωντανά online

Βίντεο: Κλειδιά και περισσότερα για το MotoGP Μαλαισίας 2017

Προβολή σε απευθείας σύνδεση MotoGP Μαλαισίας 2017

Για πρώτη φορά από το Movistar εισήλθε δικαιώματα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η Telefónica αλυσίδα θα πρέπει να μοιράζονται τα ποδήλατα ρελέ με έναν από τους κύριους ανταγωνιστές της, Vodafone. Έτσι, αν έχουν προσβληθεί από κάποια από τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών στην τηλεόραση Vodafone, αυτή είναι παρόμοια με αυτή που περιγράφεται παραπάνω με την κατάσταση Movistar. 

Vodafone εφαρμογή με την οποία μπορείτε να ακολουθήσετε Ζωντανή σύνδεση MotoGP Μαλαισίας 2017 Online TV είναι η Vodafone. Λειτουργεί ακριβώς όπως το Yomvi και σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε όλα όσα συμβαίνουν στην Σεπάνγκ από οποιαδήποτε από τις κινητές συσκευές σας που έχουν μια καλή Wi-Fi για στενότερη αγωνιστικά. 

Βίντεο: Αυτά ήταν τα νικητές και νίκησε MotoGP Αυστραλίας 2017

Δείτε GP Μαλαισίας 2017 σε απευθείας σύνδεση δωρεάν

Movistar και η Vodafone Εκτός MotoGP 2017 Υπάρχουν δύο εναλλακτικές λύσεις για να ακολουθήσει Γκραν Πρι Μαλαισίας 2017 ζωντανά σε απευθείας σύνδεση. Το ένα είναι δωρεάν, και είναι η νέα εφαρμογή ροής OpenSport, η οποία χρησιμοποιεί το κανάλι Movistar MotoGP να προσφέρει κάποιους χρήστες οι οποίοι πληρώνουν μόνο 9,99 ευρώ το μήνα και ένα μήνα δωρεάν δοκιμή - 15 ημέρες gratuitos- δοκιμών, καθώς και άλλο περιεχόμενο. 

Τέλος, αν καταφέρει να εγγραφείτε στο χρόνο, η VideoPass Dorna είναι μια άλλη επιλογή με πολύ καλές επιδόσεις και τα οποία έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο από την ομάδα των δημοσιογράφων που εργάζονται για την εταιρεία που διαχειρίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP. Είναι μια εναλλακτική λύση για να εξετάσει πολύ καλά, αν ζείτε εκτός Ισπανίας. 

Άλλοι τρόποι για να τη δείτε σε απευθείας σύνδεση MotoGP Μαλαισίας 2017 

Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να δείτε Μαλαισία MotoGP 2017 ζωντανά και να ζήσουν σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες που μπορεί να είναι χρήσιμη. Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να βρείτε κάποιο από τα διεθνή κανάλια εκπομπής MotoGP, διότι είναι πιθανό ότι κάποια από αυτά προσφέρουν περισσότερα οφέλη για τους χρήστες από εκείνες της Ισπανίας. Εμείς θα προτείνουμε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα FilmOn.tv, καθώς και την πύλη Η τηλεόρασή μου σε απευθείας σύνδεση ή άλλα γνωστά sites.