Ακολουθήστε ζωντανή παρουσίαση της Ducati στην EICMA 2017

Ducati παρουσίαση στο EICMA 2017 Ζωντανά

Η Ducati παρουσιάζει τη νέα 2018 του από το Μιλάνο Show. Ακολουθήστε ζωντανή σύνδεση όλα όσα συμβαίνουν και κανείς δεν ξέρει πριν από τα νέα μοντέλα της ιταλικής εργοστάσιο.

Ducati: όλα τα ποδήλατα και οι τιμές ενημερώνονται στην Ισπανία

Ακολουθήστε ζωντανή παρουσίαση της Ducati στην EICMA 2017. κατασκευαστή των Αλπεων είναι η πρώτη θέση να ανακοινώσει στον κόσμο τα νέα μοντέλα τους για το 2018 και το κάνει με στυλ. από 21.00 μπορείτε ακόμα να ζήσει και σε απευθείας σύνδεση κατευθύνει το coming-out του νέου 2018 το σπίτι της Μπολόνια. 

Για να γίνει αυτό, Ducati έχει επιλέξει ένα στάδιο στο ύψος του μεγαλείου όπως είναι η Γραμμική Ciack θέατρο Μιλάνο. Από τη σκηνή του θεάτρου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati Ο Claudio Domenicalli που σταδιακά θα κώνους από όλες τις νέες μοτοσικλέτες Ducati που μπορεί να δει στα καταστήματα των διανομέων από το επόμενο έτος. Μια εκδήλωση στην οποία σίγουρα μετράνε με την παρουσία της μάρκας δύο πιλότοι, όπως MotoGP Andrea Dovizioso και ο Jorge Lorenzo.

Προς το παρόν αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι η EICMA 2017 θα βεβαιώσει την επίσημη ανακοίνωση του ένα από τα πιο αναμενόμενα μοντέλα σε όλο τον κόσμο, όπως η Ducati Panigale V4. Η μυθική γενιά του σπορ σπίτι Borgo Panigale κινείται πάνω από τα δύο-κύλινδρο κινητήρα και να καλωσορίσουμε ένα νέο κινητήρα με ρίζες V4 MotoGP αγώνων και συγκεκριμένα. 

Εκτός από το V4 Panigale, η Ducati είναι πολύ πιθανό να φέρει και κάτι νέο για την περιοχή μονοπάτι, ίσως με ένα Multistrada 950 και ποιος ξέρει αν η ενημέρωση του άνω άκρου Multistrada. Το ίδιο ισχύει και για το αναρριχητής, γνωρίζουμε ήδη τη νέα έκδοση, όπως είναι το Mach 2.0 και Μοντέλο 2017 Full Throttle. Ορισμένες φήμες υποστηρίζουν επίσης ότι παρουσιάζουν μια τελική έκδοση του 959 Panigale να απορρίψει όλες τις δίδυμες μοντέλο.

Μπορείτε να παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση, σε απευθείας σύνδεση και δωρεάν Ducati παρουσίαση στην EICMA 2017:


Понравилась статья? Поделись с друзьями: