Η αλλαγή των φίλτρων του αυτοκινήτου σας

Η αλλαγή των φίλτρων του αυτοκινήτου σας

Πώς να αλλάξετε τα φίλτρα στο αυτοκίνητό σας; Εδώ είναι όλα τα βήματα για να το κάνετε μόνοι σας και να σώσει ένα σωρό ευρώ. Το φίλτρο αέρα και καυσίμου αντικαθίστανται σε κάθε αναθεώρηση που χαρακτηρίζεται από το καρνέ επιταγών, αλλά αν σας βόλτα κατά μήκος της δασικά μονοπάτια ή χωματόδρομους, είναι σκόπιμο να ελέγχετε τον αέρα πριν από την ημερομηνία αυτή.

Μην χάσετε: «ΦίλτροΣωματιδίων όλα τα προβλήματα που μπορεί να δώσει »

Πώς να αλλάξετε τα φίλτρα στο αυτοκίνητό σας; Εδώ είναι ηαπαντήσεις στο ερώτημα αυτό και, παρεμπιπτόντως, εκτός από μια χούφταευρώ. Παρά το γεγονός ότι πολλοί οδηγοί ξεχαστεί, θα πρέπει να επανεξεταστείπεριοδικά φίλτρα για το αυτοκίνητό σας για να εξασφαλίσειτέλεια λειτουργία του. Σε γενικές γραμμές, φίλτρα οαυτοκίνητο για το βιβλίο αντικαθίστανται σε κάθε αναθεώρηση που σημειώνονταισυντήρησης, αν και η συχνότητα ποικίλλειόροι χώρο και τη χρήση του αυτοκινήτου. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσηςσημαντικό να ελέγχετε τα φίλτρα γύρης.

Φυσικά, η φίλτρο αέρα είναι ένα στοιχείο που πρέπει ναεπανεξέταση σε κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που σκοπεύετε να αγοράσετε. εσείςΜπορείτε να κάνετε μια γενική ιδέα, αν ο ιδιοκτήτης σας έχει τη φροντίδα καικράτησε το αυτοκίνητο.

Contents

φίλτρα για το αυτοκίνητό σας (5)

  • φίλτρα για το αυτοκίνητό σας
  • φίλτρα για το αυτοκίνητό σας
  • φίλτρα για το αυτοκίνητό σας
  • φίλτρα για το αυτοκίνητό σας
  • φίλτρα για το αυτοκίνητό σας

Εδώ εξηγούμε πως αλλαγή φίλτρωναέρα και καυσίμου το αυτοκίνητό σας. υποκατάστατατροφοδοτήσουν την τελευταία να χάσει πίεση. Πρόκειται για ένααπλές εργασίες και δεν χρειάζεται να στραφούν σε ένα εργαστήριο για τηνΚάνω. Σε μόλις πάνω από 50 λεπτά θα είστε έτοιμοι και το αυτοκίνητό σαςθα αναπνέετε πολύ καλύτερα χάρη στην νέα φίλτρα.

1. Αγοράστε τα φίλτρα σε ένα κατάστημα εξαρτημάτων

προτού αλλαγή φίλτρων θα πρέπει να εξασφαλίσειτο οποίο φίλτρο παίρνει το αυτοκίνητό σας. Σημειώστε ότι, μερικές φορές, υπάρχουν δύοδιαφορετικά φίλτρα για το ίδιο μοντέλο του ίδιου έτους. ΈναΤρέλα! Το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να πάτε στο κατάστημα με ανταλλακτικάΤεχνικές λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και έτσιμπορούν καλύτερα συμβουλεύει. Ένα φίλτρο φωτογραφία τώρα έχετεεγκατασταθεί ούτε τίποτα λάθος.

2. Αφαιρέστε το κάλυμμα του φίλτρου αέρα

Βάλτε σε ορισμένα γάντια και να μην τα πάρουν μέχρι το τέλος, αν δενmancharte θέλετε. Ανοίξτε το καπό και να εντοπίσει το φίλτρο αέρααυτοκίνητο. Ανάλογα με το μοντέλο, που βρίσκεται στην είσοδο τηςένεση ή εξαέρωση. Είναι εύκολο να εντοπίσετε, καθώςένα κουτί είναι αρκετά μεγάλη. Κατέρχεται και αφαιρεί το καπάκιτο παλιό φίλτρο.

3. Τοποθετήστε το νέο φίλτρο αέρα

η αλλαγή φίλτρο αέρα

ανέχουν ένα όπλο πεπιεσμένου αέρα, φυσήξτε το πλαίσιο πού πηγαίνειφιλοξένησε το φίλτρο για να το καθαρίσει. Αν δεν το έχετε, μπορείτε ναapañarte σπίτι με την ηλεκτρική σκούπα. Θα πρέπει να αφήσετε αυτή την περιοχή ωςγυαλιστερό δυνατό για το φίλτρονέο αέρα δενensuecie. Αποτρέπει την τρέχουσα μετρητή ροής πάει στο γιατίΈχει ευαίσθητο ράβδους.

Τώρα, εισάγετε το φίλτρο αέρα πάλι: το ελαστικόέξω (φωτογραφία, κόκκινο) θα πρέπει να στηρίζει και τοεξωτερική επιφάνεια του κοίλου όπου πηγαίνει βρίσκεται.

φίλτρου αέρα κάλυμμα 4. Τοποθετήστε

η αλλαγή φίλτρο αέρα

Για το αυτοκίνητο αλλαγή φίλτρου αέρα να ολοκληρωθεί, απλά πρέπει να βάλετε το καπάκι πίσω τουςστέγαση. Πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε τα πάντα έξω από τοκαπάκι έχει κλείσει σωστά και απομονώνεται. αέρα δεν πρέπει να τεθείοι αρθρώσεις.

5. Αλλαγή φίλτρου καμπίνας: αποσυναρμολογεί τοτορπίλλη 

Καμπίνα ως αλλαγή φίλτρου

Είναι η σειρά του φίλτρο γύρης ήκαμπίνα. Σύμφωνα με την κουκούλα και το χαμηλότερο ύψος της σελήνηςμπροστά σας έχετε ένα προστατευτικό τορπίλη στην περιοχή που φιλοξενεί αυτό τοφίλτρο. Το εν λόγω προστατευτικό κάλυμμα είναι συζευγμένη με μια μόνωση από καουτσούκ.Παίρνει δύο, fijándote και αν βιδώνεται ή συρράπτονται μεγνωρίζουν τότε πώς μετασκευή. 

6. Εκχυλίστε το παλιό εσωτερικό φίλτρο

Κατ 'αρχάς, μην χάσετε τις οδηγίεςο κουτί ή το φίλτρο καμπίνας γύρης.

Στη συνέχεια, αφαιρέστε το παλιό φίλτρο από τη θήκη της. αποφύγει φυσάέτσι ώστε να μην ακαθαρσίες στο κύκλωμα του κλιματισμούΣτη συνέχεια δονείται σε λειτουργία: είναι αρκετά ενοχλητικό και να σαςνα θυμάστε πάντα αυτό το βήμα Αλλαγή φίλτρα σαςαυτοκίνητο.

7. Τοποθετήστε το φίλτρο γύρης νέα

φίλτρο γύρης αλλαγή

Ενώ μπορείτε να πάρετε το βρώμικο φίλτρο γύρης είναι πολύσημαντικό ότι έχετε παρατηρήσει πώς δένεται να ξέρετε τώραπώς να τοποθετήσει πίσω στο μέσο του, η οποία είναι διαφορετική σεκάθε μοντέλο. Πρέπει να τοποθετηθεί σταθερό χωρίς ταλαντώσεις.

8. Κλείστε το τορπίλη και συνδετήρες

Τώρα, τοποθετήστε το τορπίλη στην ίδια θέση και σφίξτε τοβίδες (ή συνδετήρες, σε αυτή την πρακτική περίπτωση με ένα Volkswagen Golf). Όταν είστε έτοιμοι να φύγουνπροστατευτικά, ρυθμίστε πρώτα και στη συνέχεια το κόμμι τορπίλημόνωση. Όλα πρέπει να είναι ερμητικά κλειστό.

9. Αφήστε το φίλτρο καυσίμου

ο φίλτρο αλλαγή καυσίμου (Βενζίνη σε αυτόπερίπτωση) είναι μια πιο περίπλοκη λειτουργία. Δεδομένου ότι το αυτοκίνητό μαςέχει τοποθετηθεί στην κάτω πλευρά. Αν δεν έχετε διαθέτει ανελκυστήραπολλές δυσκολίες. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πρέπει να ανεβείτε στο αυτοκίνητομε ένα υδραυλικό γρύλο και ασφαλίστε με borriquetas.

10. Αφαιρέστε το φίλτρο καυσίμου σωλήνα

Το πρώτο καθήκον είναι να απομακρυνθεί η προστατευτική σωλήνα που περιβάλλει τοφίλτρο βενζίνης. Ponte a προστασίας και δέκα ποτήριαπροσεκτική πίεση φίλτρο δεδομένου ότι περιέχει καυσίμου καιΜπορείτε να αναβλύζει. Tapona το λαστιχένιο σωλήνα εξόδου δοχείου:εκ των προτέρων καυσίμων σε ελεύθερη πτώση.

11. Αφαιρέστε την υποστήριξη καρπών με κέλυφος του φίλτρουβενζίνη

Ήρθε η ώρα να καταργήσετε εντελώς το στήριγμαφίλτρο καυσίμου, η οποία συνδέεται με το σασί. Πρόκειται για έναλεπτή λειτουργία και το κλειδί είναι να ελέγξει για φλάντζες"αγκαλιά" υποστήριξη, και αν αυτά είναι χαλαρώσει και να σφίγγονται, ή αν υπάρχειθα τους αντικαταστήσουν αργότερα (όταν τοποθετείται) με καινούργια. είναισημαντικό να κάνουμε καλά αυτό το βήμα αλλαγή φίλτρωντο αυτοκίνητό σας.

12. Τοποθετήστε το φίλτρο καυσίμου

φίλτρο αλλαγή καυσίμου

Το πιο σημαντικό σε αυτό το βήμα είναι να εξετάσουμε το βέλοςπου στην φίλτρο καυσίμου ελέγξτε τη διεύθυνσητο καύσιμο ταξιδεύει από τη δεξαμενή προς τον κινητήρα. Βάλτε το σε σαςυποστήριξη. Εισάγετε τον σφιγκτήρα στο χιτώνιο και στη συνέχεια επιστρέφει στοτοποθετήστε το στην αρχική του θέση στο σασί. Δεν είναι απαραίτητη ηγυαλιά, επειδή η νέο φίλτρο καυσίμου περιέχεικαύσιμα.

13. Cσωλήνα olocaφίλτρο καυσίμου

Έχουμε σχεδόν έχουν άλλαξε το φίλτρο καυσίμου, οτελευταίο βήμα είναι να τοποθετηθεί το σωλήνα του φίλτρου? Για το σκοπό αυτό, θα το τοποθετήσετε στο σαςαρχική θέση και σφίξτε τους σφιγκτήρες μεανάλογα. Όταν η εργασία αυτή τελειώσει, να μειώσει το αυτοκίνητοκαι να δώσει επαφή αρκετές φορές για να φιλτράρει τη φόρτωση. ΈναΣτη συνέχεια ξεκινάει το αυτοκίνητο, μέχρι το ασανσέρ και ελέγξτε γιαδιαρροές. Εάν όχι, η αλλάξτε τα φίλτρα σαςαυτοκίνητο Τετέλεσται. Καλή δουλειά!


Понравилась статья? Поделись с друзьями: