Μάθετε πώς να οδηγούν ένα αυτόματο αυτοκίνητο σε τέσσερα βήματα

αυτόματο αυτοκίνητο

Θα σας διδάξει να οδηγείτε ένα αυτόματο αυτοκίνητο και χωρίς να περάσει από τη σχολή οδηγών!

Μερικοί λένε ότι οδήγηση ένα αυτόματο αυτοκίνητο είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει με ένα εγχειρίδιο. Μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά έτσι είναι η πρώτη φορά που θα καθίσετε με ένα αυτόματο μοχλό επόμενη λείπει τόσα πολλά πράγματα που ίσως δεν ξέρετε από πού να αρχίσω. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτά τα τέσσερα βήματα θα μάθετε πώς να οδηγούν ένα αυτόματο αυτοκίνητο χωρίς προβλήματα.

1. ρυθμίζει τη θέση του καθίσματος και καθρεφτών

Θα πρέπει ρύθμιση του καθίσματος ώστε να μπορείτε να οδηγείτε με άνεση τόσο για το ύψος και απόσταση από τα πεντάλ και το τιμόνι. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να προσπαθήσει να πάει να καθίσει έτσι ώστε το ύψος του πάγκου δεν αφαιρούμε την ορατότητα. Μπορείτε να δείτε το πλήρες κουτί όργανο, αλλά έτσι ώστε τα γόνατά σας να μην αγγίζουν το σασί.

για πίσω μια μέγιστη κλίση 25 μοιρών (την πιο κάθετη, τόσο το καλύτερο) συνιστάται? Ένα κόλπο είναι να ξεκουραστούν τους καρπούς σας στο τιμόνι, αν μπορείτε να τεντώσει τα χέρια σας είναι πλήρως κάθεται καλά.

ο προσκέφαλο πρέπει να βρίσκεται περίπου τέσσερα εκατοστά μακριά από το ύψος του κεφαλιού και των ματιών θα πρέπει να ταιριάζει με το πάνω μέρος του προσκέφαλου, την προστασία του οδηγού έναντι πιθανών τραυματισμών του αυχένα.

Όσο για το καθρέφτες, ο πυρήνας πρέπει να είναι τοποθετημένο έτσι ώστε να σας επιτρέπει να δείτε ακριβώς πίσω σας και το μεγαλύτερο μέρος του πίσω παρμπρίζ. Με την πλευρά της θα πρέπει να αποφεύγετε τα τυφλά σημεία του αυτοκινήτου, έτσι ώστε οι ειδικοί συστήνουν αυτό το μέρος είναι λίγο έξω από τα συνηθισμένα.

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πώς να πάρει την κατάλληλη θέση.

2. εξοικειωμένοι με τα πετάλια

σε ένα αυτόματο αυτοκίνητο υπάρχουν μόνο δύο πετάλια: Το δικαίωμα είναι ο επιταχυντής και αριστερά (συνήθως περισσότερο και ψηλότερο από το άλλο) είναι το φρένο.

Σημαντικές συστάσεις σε αυτό το σημείο:

- Ακόμα κι αν είστε αριστερόχειρας, χρησιμοποιήστε το δεξί σας πόδι να λειτουργούν και τα δύο πετάλια

- Ποτέ μη χρησιμοποιείτε τα δύο πόδια? να αποφύγει τον πειρασμό να προσπαθήσει να φέρει το αριστερό στηρίζεται το πόδι του στο υποπόδιο (που βρίσκεται στο αριστερό άκρο του κοίλου του πεντάλ).

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί το πεντάλ του φρένου είναι υψηλότερο από το γκάζι;

3. απομνημονεύει τις θέσεις του επιλογέα ταχυτήτων

Αν και υπάρχουν παραλλαγές από άλλο κατασκευαστή, είναι σύνηθες ότι η αλλαγή ταχυτήτων ενός αυτοκινήτου με μηχανικό κιβώτιο έχει τέσσερις θέσεις:

- πάρκο. Το που θα προσδιορίσει από την αρχική του (Ρ). Χρησιμοποιείται για την ακινητοποίηση του οχήματος. Υπάρχουν αυτόματες μοντέλα που δεν επιτρέπουν να ξεκινήσετε τον κινητήρα όταν ο μοχλός είναι σε αυτή τη θέση? μην αφήνετε τους άλλους να λάβει το κλειδί, αν δεν έχουν εμπλακεί αυτή την πορεία.

- Αντίστροφη (R). Είναι το αντίθετο.

- ουδέτερος (Ν). Σημείο προς σημείο ισούται με νεκρούς

- αυτοκίνητο (D). English μέσο μετάδοσης κίνησης οδήγησης? Ως εκ τούτου, είναι η θέση του μοχλού η οποία χρησιμοποιείται για να κυκλοφορήσει.

Για να βάλετε το αυτοκίνητο σε κίνηση θα πρέπει να μετακινηθεί από τη θέση P στην D (ή R αν χρειαστεί να κάνει πίσω). Αυτό απαιτεί πεντάλ του φρένου (διαφορετικά ο μοχλός παραμένει κλειδωμένη, αλλά απλά ρωτήστε τους κλέφτες που προσπάθησαν να κλέψουν ένα αυτόματο αυτοκίνητο και έπρεπε να φύγει, επειδή δεν ήξερε το αυτοκίνητο).

4. Μάθετε την πορεία, όπως σας βόλτα εξαρτάται από την ταχύτητα με την οποία θα πάτε

Το αυτοκίνητό σας θα αποφασίσει αν θα κυκλοφορήσει σε δεύτερη ή τρίτη ταχύτητα ανάλογα με σας για να ασκήσει πίεση στο φρένο και το γκάζι. Ως εκ τούτου, εάν η προσπέραση άλλη άκρη του αυτοκινήτου σας βήμα στον επιταχυντή, αλλάζοντας δύο ή τρεις μειωμένη ταχύτητα (χάρη στη λειτουργία kick-down)? Αν πατά πιο ήρεμα, η επιτάχυνση θα πρέπει να διδάσκονται progresiva.Te


Понравилась статья? Поделись с друзьями: