Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος και ήρθε η ώρα να ερυθρελάτης μέχρι το αυτοκίνητό σας για την πτώση. Ήρθε η ώρα να αφαιρέσει όλες τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες αυτή τη σεζόν: παραμένει άμμου, σκόνης, εντόμων ... Επίσης, μην ξεχάσετε να επιδιορθώσετε μικρές γρατσουνιές χαλά την εικόνα της. Αν ακολουθήσετε αυτό το σχέδιο της επίθεσης, θα εξετάσουμε άψογη και λαμπερό αυτοκίνητο που θα είναι ο φθόνος του δρόμου.

Το καλοκαίρι πλησιάζει στο τέλος και ήρθε η ώρα να στολίζω σαςαυτοκίνητο να πέσει. Ήρθε η ώρα να αφαιρέσει όλες τις συσσωρευμένες ακαθαρσίεςκατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου: παραμένει άμμου, σκόνης, έντομα ... Ούτεξεχνάμε την επισκευή μικρές γρατσουνιές χαλά την εικόνα της. ανακολουθήσουν αυτό το σχέδιο της επίθεσης, θα δούμε άψογη αυτοκινήτων καιαστραφτερά θα είναι ο φθόνος του δρόμου.

Πρώτο στάδιο: ο πλυσίματος αυτοκινήτων (35λεπτά)

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να φέρει το όχημά σας σε ένα πλύσιμοεγχειρίδιο. Πρώτα θα πρέπει να δώσει νερόπίεση. Πρέπει να καθαρίσει το λίπος και να αποφευχθεί ηκονίστρα ότι μπορεί να υπάρχουν για ζωγραφικήπράξη ως γυαλόχαρτο.Στη συνέχεια, καθάρισμα Ενώ η μέσαφτερό και χαμηλός. όταν οι στόχοιστο πλύσιμο, δεν επιλέγουν το πρόγραμμακαυτό κερί? τότε, η στίλβωση με το χέρι, κηρός μπορεί να είναιένα εμπόδιο.

Εάν προσφέρουν επιλογή πλύνετε χαμηλή,δεν απορρίπτουμε. Ακόμα και οι καλύτερες σήραγγεςΦθάνουν όλες τις γωνίες του αυτοκινήτου, έτσι ώστε ανατρέχει σεχέρι τα πλαίσια θυρών, το πίσω μέρος τουεξωτερικούς καθρέπτες, ελαστικά και προφυλακτήρες μεσφουγγάρι ή βούρτσα. Μην ξεχνάτεξέβγαλμα μαντηλάκια, και το κάνει ξανάαν πέφτουν στο έδαφος? αλλιώς,μπορώ ξύστε το αμάξωμα. ανπου συνήθως σταθμεύουν στο δρόμο, δέκα περίθαλψη μεσφρίγος δέντρων, περιττώματα πουλιών ή υπολείμματαέντομα, γιατί όχι μόνο δεν είναι ελκυστικές? αναφήστε το χρόνο, Μπορούν να φθάσουν βλάβηζωγραφική. Αφαιρέστε τους γρήγορα.

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Εξουδετερώνει το παχύτερο βρωμιά με νερό υψηλής πίεσης καιδιατηρώντας μια απόσταση

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

πλύσιμο αυτοκινήτων: αν μπορείτε, να αφαιρέσετε χαμηλή límpialeόλα τα βρωμιά

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Πρέπει να μείνει τέλεια: το πλυντήριο αυτοκινήτων δεν φτάνουν όλαμέρη? θα πρέπει να πάει πέρα ​​από τη δουλειά στο χέρι

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Φέρτε έναν κάδο, σαμπουάν αυτοκινήτων, σφουγγάρι καιύφασμα

προειδοποίηση: Προσοχή υψηλής πίεσης του αίματος! ονερό βγαίνει πολύ έντονα. Θα πρέπει να διατηρήσει μια ορισμένη απόστασημε καπλαμά, πλαστικά, ελαστικά και σχισμές. τιέτσι ώστε να μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Πολύ προσεκτικοί και με το σύστημα-Καλύτερη ηλεκτρικό aléjate-.

Δεύτερο βήμα: ζάντες αλουμινίου (20λεπτά)

ο σκόνη φρένων, οαιθάλη και βρωμιά σχηματίζουν έναμίγμα μπαστούνια στο χείλος σαν κόλλα. αυτότύπος των ακαθαρσιών πρέπει να απομακρύνεται με ένα προϊόνκατάλληλος. ο καλύτερη στιγμή για να καθαρίσετεσυνήθως με τα ελαστικά αλλαγή ελαστικών,ότι ένας τροχός αφαιρείται καλύτερα πλύσιμο. Είναι σημαντικό ναΜην αφήνετε πράξη καθαριστής πάρα πολύώρα και ξεπλύνετε καλά μέροςστο οποίο έχετε εφαρμόσει. Σε αντίθετη περίπτωση, η χημική ουσία μπορεί να προκαλέσει βλάβηκαουτσούκ ή το ίδιο χείλος αλουμινίου.

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

φροντίδα των ελαστικών: άδεια για το συγκεκριμένο προϊόν,βούρτσα και ξεπλύνετε με άφθονο νερό

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Για να κρατήσετε τα ελαστικά σας: βούρτσα και καθαριστικό.Μερικά εμπορικά σήματα πωλούν τελειώματα

προειδοποίηση: Προσοχή επιλογήςκαθαρότερο! Υπάρχουν προϊόντα με υψηλό βαθμό οξέος και εάνκαταχρηστικώς, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καταστραφεί το υλικό καιακόμα και την υγεία. Προϊόντα χωρίς οξέα είναι πολύ λιγότεροεπικίνδυνο.

Τρίτο στάδιο: μηχανικές (120 λεπτά)

καλοκαίρι επηρεάζει πάντα ο κινητήρας. Ως εκ τούτου,Αυτό το τρίτο βήμα που πρέπει να πληρώσετε προσοχή στηνμηχανική. Δεν χρειάζεται να πλύνετε ολόκληρο το δίσκο σας, αλλάσυμφωνεί ότι αποσυρθεί με μια ηλεκτρική σκούπα κάθε είδουςφύλλα και βρωμιά που έχει συσσωρευτεί. Στη συνέχεια, ψεκάζεισεντόνι γύρω από τον κινητήρα με νερό καιστη συνέχεια ξεπλύνετε προσεκτικά. Είναι σημαντικό να κρατάτεμια απόσταση με το ηλεκτρικό σύστημα και τα μέρηπιο ευαίσθητα μηχανική. Στις παράκτιες περιοχές,με μπαταρία μπορεί να δημιουργηθεί το όχημαένα στρώμα άλατος, Είναι προκαλώνταςμπορείτε να κατεβάσετε όταν εισέρχεταιεπαφή με υγρασία. Έτσι, είναι καλύτερονα καταργήσετε και να θέσει λίπος ρεύματα αποφεύγουνέδαφος.

Πρώτα καθαρίστε τα επιμελώς μεντεσέδες κουκούλα, οκορμός και πόρτες και, στη συνέχεια,aplícale κάποιο συγκεκριμένο λίπος για τις περιοχές αυτές. οάδειασμα οπές στα άκρα της πόρτας θα πρέπει νααποφύγετε ότι κάτω από την πλάκα δημιουργίανερό? Μην ξεχάσετε να τα καθαρίσετε. Τέλος, να θυμάστεαλλάζοντας το πρόσθετο ένα υαλοκαθαριστήρατο καλοκαίρι ένα προϊόν το χειμώνα.

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

καθήκον: να αφαιρέσετε τα φύλλα να μην γίνεισυσσώρευση υγρασίας. Μόνο εμποδίζει τη σωστή φροντίδαδιάβρωση

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Για να αποφύγετε τη πόρτες, καπό και το πορτμπαγκάζ, είναι απαραίτητολίπανση τους μεντεσέδες και ιμάντες

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Ο έλεγχος των «καθαρών»: αν η θερμότητα έχει σπάσει, πρέπει να είναινα αλλάξει τους. Ακόμη και αν καλά, καθαρίστε προσεκτικά

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Φροντίδα της μηχανικής: καθαρότερων κινητήρων, γράσαμεντεσέδες και εργαλεία. Επίσης, θα πρέπει να έχετε μια ηλεκτρική σκούπα καιτρύπες αποστράγγισης σύρμα

προειδοποίηση: Να είστε προσεκτικοί όταν καθαρίζετε τομηχανή! Αν καλά διατηρημένα, δεν χρειάζεται να το καθαρίσετε. Επιπλέον, ηπλύσιμο μπορεί να είναι επικίνδυνο αν κατά λάθος αφαιρεθεί στρώμαπροστατευτικά.

Βήμα τέταρτο: βαφής αυτοκινήτων (150λεπτά)

αν ζωγραφική αυτοκίνητο καλάδιατηρείται, δεν ασκεί μόνο την άριστη κάρταπαρουσίαση του οχήματος, αλλά και προστατεύειαμάξωμα κατά διάβρωση. σετο καλοκαίρι, αυτό το στρώμα μόνο δύο χιλιοστάπάχος Είναι συνεχώς εκτεθειμένα σε βρωμιά, τη σκόνη,πουλιά, έντομα ... Για να διορθωθεί, θα πρέπει να κάνουν αυτόΒήμα τέταρτο: φροντίδα για τη ζωγραφική.

Το έργο ξεκινά με μια οπτικό έλεγχο τηςκατάσταση. Αν δείτε κάποιο γρατσουνιά ή κάποιοέκρηξη στο χρώμα, μπορείτε νασφραγίδα. Σε αυτή την περίπτωση, πόσο δύσκολο είναι να ζωγραφίσει μόνοτου αυτοκινήτου -για αυτό, θα χρειαστείτε τη βοήθεια ενόςεπαγγελματικός. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε μια δυνατότητα περισσότερογρήγορα και φθηνότερο -Ναι, δεν είναι έτσικαλά: επισκευαστής γρατσουνιές. Έχουνδιαφορετικούς τύπους μέχρι το χρώμα κερί για την επισκευή γρατσουνιέςprofundos-? επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Στη συνέχεια, aplícale ένα νέο στρώμα κεριού για τοολόκληρο το αυτοκίνητο? αυτό θα ενισχύσει ζωγραφική. νανα συνεχίσει, να δώσει λαμπρυντικού. Υπάρχουν διαφορετικέςτάξεις? επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σαςόχημα. Αν θέλετε, μπορείτε επίσης να επιλέξουν ένα προϊόν πουσυνδυάζουν βερνίκι και το κερί, έτσι ώστε να αποθηκεύσετε ένα βήμα.Εφαρμογή για τα μέρη και Μην αφήστε τους να φθάσουνστεγνώσει. Θα πρέπει να ανανεώσει αυτό το στρώμαπροστατευτική παρελθόν τρεις έως έξι μήνες.

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Βελτίωση: Στην αγορά υπάρχουν διάφοροι τύποι των επισκευαστώνγρατσουνιές. Ακολουθήστε τις οδηγίες

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Λείανση ολόκληρο το αυτοκίνητο με το χέρι είναι κουραστική και χρονοβόρα. αλλάμην εγκαταλείπετε την προσπάθεια: το τελικό αποτέλεσμα είναι καλά αξίζει τον κόπο

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Γυαλιστική μηχανή είναι πολύ χρήσιμο, πιο γρήγορα και να πάρει έναπολύ καλή δουλειά? Προσοχή όμως, να είστε προσεκτικοί όταν το χρησιμοποιείτε

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Paint φροντίδα: θα πρέπει να έχετε επισκευαστής γρατσουνιές, κερίκαι μπουρνούζια. Η μηχανή στίλβωσης διευκολύνει το έργο? με ένα γάντιως φωτογραφία μπορείτε να λάμψει

προειδοποίηση: Προσοχή σκουριά! αλλιώςαντιδρά αμέσως όταν βλέπετε ένα πρόβλημα που ζωγραφίζεικινδυνεύουν να πληρώσουν αποζημίωση. Στη συνέχεια, μπορεί να είναι απαραίτητοακόμη και η βοήθεια ενός επαγγελματία.

Πέμπτο στάδιο: το εσωτερικό (90 λεπτά)

Βρεγμένα ρούχα, άμμος ... Το εσωτερικό του αυτοκινήτου πάσχει επίσηςκαλοκαιρινό αποτελέσματα. Για να αντιμετωπιστεί είναι το πέμπτο βήμα,θα πρέπει να ξεκινήσει με σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα. μεκατάλληλο πινέλο μπορείτε να διαγράψετε το λάσπηDry ταπετσαρία και χαλάκιαπριν περάσει την ηλεκτρική σκούπα. μία συμβουλή:καθίσματα Abbe στη θέση περισσότεροοριζόντιος και να φτάσει σε κάθε γωνιά τηςστο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Μην ξεχνάμε, επίσης, να καθαρίσετε τις ράγεςοι banquettes. Όταν σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα χαλιά, μετακινήστε το κάθισμαεμπρός προς τα πίσω. Εάν χρησιμοποιείτε κάποιαπροϊόν για την εξάλειψη των οσμών καιβρωμιά, Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριντης χρήσης. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε σε ταπετσαρία ήταμπλό: Να ελέγχετε πάντα αν το υλικό σας αντιστέκεταιπροϊόν που έχετε επιλέξει.

Εκτροπείς πλέγματα και γωνίες του πίνακαόργανα δρουν σε τέλεια μαγνήτες για τη σκόνη. Αλλά δεν το κάνουνανησυχείτε? εάν επιπλέον του κενού χρησιμοποιώντας έναβούρτσα, θα αφαιρέσει ομαλά. Ένα άλλο σημείο πουλογαριασμού είναι θάμπωμα -δηλαδή ηplásticos- διαπνοή. Αυτό το φαινόμενο μπορείμουτζουρωθεί το παρμπρίζ στο εσωτερικό και, αλλιώςτο καθαρό, μπορείτε να θαμπώσει όταν ο ήλιος δίνειμπροστά. Σκουπίστε με σπάτουλα. Και δεν το κάνουν ξεχνώχρήση αυτό το προϊόνκαθρέφτες.

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Καθαριστικό Ταπετσαρίας: αν εργάζονται ομοιόμορφα, φύλλακηλίδες

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Σκύλος μαλλιών: Δεν υπάρχουν ειδικές βούρτσες, όπως το ρολόαφαιρέστε φωτογραφία- πάρει αρκετά καλά

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να απομακρύνετε τη σκόνη από δύσκολες περιοχέςκαθώς οι εκτροπείς και γωνιές του πίνακα οργάνων

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Όχι μόνο ταμπάκο καπνού, αλλά τα απομεινάρια του ιδρώταΠλαστικά θολό στο εσωτερικό του παρμπρίζ. Μην ξεχνάτεκαθαρός

Καθαρίστε το αυτοκίνητό σας σε πέντε βήματα

Για να καθαρίσετε το εσωτερικό που μπορεί να αξίζει πολλά σκεύη:από την ηλεκτρική ρολό ταπετσαρίας στα μαλλιά σκυλί.Ελέγξτε πριν από την ανοχή

προειδοποίησηΥπάρχουν πολλοί οδηγοίαλλεργία. Η αιτία μπορεί να είναι πλαστικό, αλλά και ορισμένακαθαριστές. Έτσι πρέπει να ελέγξετε την ανοχή σας. Μια συμβουλή:ένα αυτοκίνητο με ένα φίλτρο παραμένει μέσα ενεργού άνθρακαμακριά πολλές προσμείξεις.

συμπέρασμα

ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο δεν είναι εύκολο? τουλάχιστονΑπαιτεί περισσότερο από μισή μέρα για να πάρει το σωστό. Αλλά η προσπάθειααξίζει. Οδηγώντας ένα καθαρό αυτοκίνητο είναι πάντα αιτία γιαχαρά. Επιπλέον, ένας καλή φροντίδα διατηρεί την τιμήόχημα. Θα ευχαριστήσω, αν κάποια μέρα να πουλήσει το μοντέλο σαςδεύτερο χέρι. AUTO BILD έχει αποδειχθεί: έχουμεζήτησε να αποτιμώνται ξεχωριστά και εντελώς βρώμικο αυτοκίνητοένα άλλο καθαρό. Το αποτέλεσμα; Με καθαρό μας κέρασαν1.000 ευρώ.

Αν σας άρεσε αυτό το ειδικό, σας προτείνουμε 4 μαςΕύκολα βήματα για να γυαλίσει το αυτοκίνητο.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: