98% των πλήκτρων είναι αντιγραφεί, αλλά πού και πώς;

98% των πλήκτρων είναι αντιγραφεί, αλλά πού και πώς;

Εάν έχετε χάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας, είναι πολύ πιθανό ότι η λύση είναι πολύ πιο απλή απ 'όσο νομίζετε. Επιπλέον, εάν έχετε ένα άλλο αντίγραφο, δεν χρειάζεται καν να περάσει από τον έμπορο, απλά κάνει ένα αντίγραφο. Αυτή η λειτουργία είναι πολύ πιο απλή και, πάνω απ 'όλα, φθηνά. Αλλά, ξέρετε πού και πώς μπορείτε να το κάνετε; Τι έχετε

Για τα οδοιπορικά με σιγουριά είναι πάντα προτιμότεροφέρουν τουλάχιστον ένα αντίγραφο από τα κλειδιά του αυτοκινήτου. κάνει μιαδιπλούν δεν είναι τόσο ακριβά όσο νομίζουν, εφ 'όσον δενμπορείτε να κάνετε στην αντιπροσωπεία και ναι σε ένα κατάστημα ειδικότητας. Και είναιότι παρόλο που σχεδόν κανείς δεν ξέρει, 98% από τα πλήκτρα είναιduplicable απλά πρέπει να δώσει το ακίνητοδεξιά.

Πάμε σιγά-σιγά την εκκαθάριση αμφιβολίες. Όταν μιλάμε γιαδιπλότυπα κλειδιά, είστε υποτίθεται για να έχουν ένα αντίγραφο. είναιΔηλαδή, αν έχετε χάσει το αρχικό παιχνίδι και δεν έχουν άλλο,Χρειάζεστε τον κωδικό ασφαλείας σας δόθηκε κατά την αγορά τουαυτοκίνητο ή, ελλείψει αυτού, έγγραφο που αποδεικνύει ότι είστε οιδιοκτήτη να σας παρουσιάσει μια νέα κάνετε. (Δείτε τι πρέπει να κάνετε ανχάσει τα κλειδιά του αυτοκινήτου).

Πού να κάνει ένα νέο κλειδί;

Αν, όμως, έχετε ένα πρωτότυπο παιχνίδι ως βάσηΔεν χρειάζεται να πάμε στην αντιπροσωπεία, διότι, όπως έχειελέγχεται από τον κατασκευαστή Silca Key Systems, το 98% των πλήκτρωνρεύμα μπορεί να αναπαραχθεί σε εξειδικευμένα καταστήματα, όπωςhardware, σίδηρο και πολλαπλών υπηρεσιών.

Για να πάρετε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, έχουν δημιουργήσει έναιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε εγκαταστάσειςΠαρέχω διπλούν κλειδιά. Ονομάζεται copiadellaves.com και να εξασφαλίσει συλλέγει πολλά(Όχι όλοι) των εγκαταστάσεων, όπου μπορείτε να πάτε με ένανέο κλειδί για το αυτοκίνητό σας κατά τη στιγμή.

Επιλέξτε ένα από αυτά τα καταστήματα δεν είναι μόνο πιο γρήγορα, αλλάφτηνά. Από Silca Key Systems δίνουν μια αρκετά λογική εξήγησηκαι όταν πηγαίνετε σε έναν έμπορο να ρωτήσω για ένα κλειδί, πουπου κάνουν είναι να μετακινήσετε την αίτησή σας σε ένα από αυτά τα καταστήματα, έτσιαν πάτε στο πρόσωπο σας γλιτώσει από τον μεσάζοντα. 

Πόσο;

Δεν είναι όλα τα καταστήματα υλικού ή εξειδικευμένα καταστήματα έχουν τοδυνατότητα να κάνουν τα κλειδιά δύο αντίτυπα, μόνο τα άτομα μεειδικά μηχανήματα.

Ωστόσο, τόσο ο αριθμός των εγκαταστάσεων όπου μπορείτε ναυπηρεσία αίτημα καθώς η τιμή κυμαίνεται ανάλογα με το αν ψάχνετε γιακλειδί με τηλεχειριστήριο, με ή χωρίς ενσωματωμένη εντολή. «Οι περισσότεροικαταστήματα μπορεί να κάνει ένα αντίγραφο κλειδί χωρίς την εντολή τουόχημα. Σε περίπτωση που θέλετε το κλειδί για τον έλεγχο του αριθμού τωνκαταστήματα που μπορούν να παρέχουν την υπηρεσία αυτή μειώνεται και εξαρτάται από σαςμηχανήματα. Πρέπει απλά να μάθουν, και να προσδιορίσει τιαποθηκεύσετε για εμάς. Επί του παρόντος, το 98% των βασικών αγοράςμπορούν να αναπαραχθούν «, εξηγεί ο διευθυντής της Silca.

Ένα βασικό με ενσωματωμένη εντολή ίση με εκείνη που παραδίδεται στηναγοράσει το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για την SeatLeón για παράδειγμα, αυτό μπορεί να κοστίσει στον αντιπρόσωπο περίπου 150ευρώ. Αντ 'αυτού, ένα απλό κατάστημα κλειδί θα είναι περίπου 45ευρώ, και ο έλεγχος θα πρέπει να είναι μεταξύ 75 και 100 ευρώ. στοιχείαεξαρτώνται από το είδος της εντολής, το μοντέλο του αυτοκινήτου ή της περιοχήςΓεωγραφικά, όπου η εγκατάσταση βρίσκεται, έτσι ώστε ναΟι τιμές είναι κατά προσέγγιση.

Νομίζει ότι αν χάσετε όλα τα κλειδιά και θα πρέπει να καταφύγουν σεμηχάνημα παρέμβαση για να κάνετε μια νέα, την τιμήΜπορεί να είναι έως και πέντε φορές υψηλότερη. Βλέποντας αυτόν τον τρόπο και αριθμομηχανήστο χέρι, η πιο κερδοφόρα είναι να βρείτε ένα κατάστημα για να κάνειδιπλά κλειδιά και να κάνουν γι 'αυτό μπορεί να συμβεί, δεννομίζετε;


Понравилась статья? Поделись с друзьями: