Πώς να γυαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε μόλις τέσσερα βήματα

Πώς να γυαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε μόλις τέσσερα βήματα

Σας λάμψη του αυτοκινήτου, όπως όταν έφυγε από την αντιπροσωπεία δεν είναι μόνο θέμα των ρούχων. Άλλες ανάγκες φροντίδας που δεν είναι πολύ περίπλοκο, αλλά θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο. Σε αυτήν την πρακτική θα σας δείξει πώς να γυαλίσετε το αυτοκίνητό σας σε μόλις τέσσερα βήματα.

Εάν είστε κάποιος που απολαμβάνουν βλέποντας λαμπερό αυτοκίνητό του, θα είναιτακτικός πελάτης του πλυσίματος αυτοκινήτων. Αυτό είναι εντάξει, γιατί είναι ηπρώτο βήμα φωτίζει το αυτοκίνητό σας, αλλά όχιαρκετά. Εκτός από την προσοχή (και περίθαλψη) τρίψτε για να σαςφαίνονται εξίσου άψογα οχήματος όταν έφυγε οαντιπρόσωπο, θα πρέπει να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε γρατσουνιές και μεταμφίεσημικρές χτυπήματα.

Μια προειδοποίηση: αυτό δεν είναι μια δουλειά για τους ανυπόμονους,Μπορείτε να πάρετε όλο το Σαββατοκύριακο το κάνουμε σωστά.Ναι, στο τέλος, θα έχετε αποθηκεύσει σχεδόν τα πάντατο κόστος ζωγραφική ένα αυτοκίνητο εντελώς.

Το βρίσκετε δύσκολο; Καθόλου, μπορείτε να φωτίζει το αυτοκίνητό σαςμόνο τέσσερα βήματα:

1. Αντίο σε ακαθαρσίες

Τα ταξίδια είναι σχεδόν ποτέ ήσυχη για το αυτοκίνητο: για να αρχίσει με,Βάζει έναν αριθμό χιλιομέτρων, ελπίζουμε, χωρίς μαρμελάδα πυλώνα. από τοδρόμο, μικρές πέτρες μπορεί να χαράξει το χρώμα σας και πολλά άλλαπιθανώς μια λεγεώνα των κουνουπιών τελειώνει κυριολεκτικάΧωρίς εντόσθια στην επιφάνειά του. Και όταν φτάσει στον προορισμό του είναιχειρότερα, γιατί εκεί σας περιμένει, αν ο καιρός, βροχή,μεταβολές της θερμοκρασίας ή συγχωρεί ήλιο.

Καθαρισμός του αυτοκινήτου και να αφήσει τέλεια

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας δεν χάνειλάμψη Είναι το πλύσιμο. Μόλις στον προορισμό σας ή πίσωΣπίτι επιδιώκει ένα πλυντήριο αυτοκινήτων και αφαιρέστε όλες τις ακαθαρσίες. Μπορώ να κάνωένα πλυντήριο αυτοκινήτων, αλλά αν επιλέξετε αυτή τη μέθοδο δεν ξεχνά να δώσειπρώτα μια επισκόπηση νερό πίεση για να απομακρυνθεί το μεγαλύτερο μέρος της ηβρωμιά και, πάνω απ 'όλα, άμμο ή πέτρες που συνδέονται (αν δεν το κάνετε,ARANES μπορεί ακούσια βάψετε).

Η πίεση του νερού σωλήνα αναβλύζει, ώστε να αποθηκεύσετεσε κάποια απόσταση για να μην πάθει ζημιά το χρώμα ή να δημιουργήσει βλάβηπλαστικά.

Μια άλλη συμβουλή: Μην τοποθετείτε ζεστά πρόγραμμα κερί γιατίόταν θα πάτε να γυαλίσετε δεν με νοιάζει ότι το χρώμα είναι κερωμένο.Χέρι πρέπει να καθαρίσετε τα θυρώματα, τα ούλα καιπροφυλακτήρα για να προσπαθήσει να πάρει φωτίζει τοαυτοκίνητο. Οι περισσότερες σήραγγες πλυσίματος δεν δρααποτελεσματικά σε τέτοιου είδους κενά. Χρησιμοποιεί πολύτο νερό και να είναι προσεκτικοί ώστε να μην πέσουν στο σφουγγάρι έδαφος. μπορείτε ναΦαίνεται ανόητο, αλλά αν συμβεί αυτό μπορεί να είναι μια πέτρακολλημένοι και μισούσε αποτέλεσμαγρατσουνιές. 

2. Έξω από τα κουνούπια και τα έντομα

Οι μεγαλύτεροι εχθροί της φωτεινότητας του σώματος είναιδέντρα ρητίνη, περιττώματα πουλιών και έντομα.Πολλά από αυτά τα στοιχεία είναι διαβρωτικό, οπότε αν δεν το κάνετεδιαγράψετε αμέσως, μπορεί να εντοπίσει πάντα. 

πωςτην εξάλειψη των κουνουπιών του αμαξώματος

Μετά τον καθαρισμό ένα σαμπουάν αυτοκινήτου και στεγνώστε με έναύφασμα δέρμα, έρχεται το έργο αποκατάστασης.

Η πρώτη σύσταση είναι να μην εφαρμόζει οποιοδήποτε προϊόν υπόο ήλιος? Κάτω από την επίδραση του ήλιου αφήνει το σημάδι τίποτα τηςστη ζωγραφική. 

Λαμβάνει υπό σημείωση αυτή έντομα τέχνασμα για να καθαρίσετε το αυτοκίνητο: να αφήσει μια πετσέταεμποτισμένο με ένα προϊόν οικιακού καθαρισμού στην περιοχή για νακαθαρίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα (αν μπορεί να είναι όλη τη νύχτακαλύτερα). Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να πάρετε τα ερείπια βγεικαλύτερα, αν και αυτό δεν θα αφαιρέσει το τρίψιμο (ποτέ σχέση μεσφουγγάρι ή δημοσιογραφικό χαρτί).

Από περιέργεια, ξέρετεδρόμο σκοτώσει πολλά έντομα πεθαίνουν κάθε χρόνο; (Στηνσυνδέσει την απάντησή σας).

3. Τακτοποίηση γρατζουνιές χρώμα

Δεν υπάρχει τίποτα που φωτίζει αφαιρέσουμε ένα γρατσουνιές αυτοκίνητο.Όλες οι άλλες ακούσιες και πολλές ευθύνες, αλλά το καταργήσετεκάτι που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας και πιο εύκολα από ό, τιΦαίνεται. Η διαδικασία εξαρτάται από το βάθος της«Πληγή».

- Όταν πρόκειται για την marring όπως αυτάΕμφανίζονται στα καλούπια των χειρολαβές θυρών,Μπορούν να αφαιρεθούν από το πρώτο στρώμα της πάστας βαφήςστίλβωση.

Γυάλισμα του αυτοκινήτου (5)

 • Φωτίζοντας το αυτοκίνητο
 • Φωτίζοντας το αυτοκίνητο
 • Φωτίζοντας το αυτοκίνητο
 • Φωτίζοντας το αυτοκίνητο
 • Φωτίζοντας το αυτοκίνητο

Για να εφαρμόσετε αυτό το προϊόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πανί που δεν είναιMicrofiber, αλλά ως συμπαγής όσο το δυνατόν.

Για να προσθέσετε μια αφή της επιπλέον λάμψη στο αυτοκίνητο, το τέλος μπορεί ναεπανεξετάσει τις αρθρώσεις με βερνίκι χρώμα, αν θέλετε. 

- Αν αυτό που παραμορφώνει το σώμα είναι βαθιές γρατσουνιέςμέσος όρος, το έργο είναι πιο περίπλοκη. έχει δύοεπιλογές:

     - γρήγορη λύση: Ρετουσάρισμαένα κερί δείκτη.

Είναι σαν να χρησιμοποιηθούν στο σχολείο όταν ήταν μικρός, εκείναμε την οποία ήταν ζωγραφισμένο στον τοίχο, καθώς και. καταστήματα έχουνσε πολλά χρώματα, αλλά είναι δύσκολο να βρει κανείς με τον ίδιο ακριβώς τόνοαπό το αυτοκίνητό σας. Επιπλέον, μετά από μερικά πλυσίματακερί αυτοκινήτων θα έχουν εξαφανιστεί εντελώς.

     - οριστική διευθέτηση: Στα καταστήματαειδικεύεται σε ανταλλακτικά υπάρχουν rotuladores ζωγραφίσειαυτοκίνητο σε ένα ευρύ φάσμα των αποχρώσεων.

Πριν από την εφαρμογή, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα ίχνη σκουριάς, άμμουεπεκταθεί με προσοχή τις άκρες και στη συνέχεια ήπιαζωγραφική? Η καλύτερη τεχνική είναι να τινάζει. αυτή η λύσηΕίναι μόνο πιο ανθεκτικό, αλλά δεν είναι τέλεια όπως πάντα εκ του σύνεγγυςθα συνεχίσει να παρατηρήσει τη διάταξη.

- Αν και φαίνεται αδύνατο, το βαθιές γρατσουνιέςΜπορούν επίσης να επισκευαστεί στο σπίτι.

Πρώτα πρέπει να άμμο την επιφάνεια προς επεξεργασία? τότε θα πρέπει νακαθαρίστε προσεκτικά, δίνοντας ένα πρώτο στρώμα της βαφής και στη συνέχεια,εκ νέου λειασμένη.

Αργότερα, θα πρέπει να πάτε δίνοντας πολύ λεπτές στρώσεις, με εφαρμογέςόχι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο. Μετά την ξήρανση, polishing'll πρέπει ναστα άκρα της εργασίας.

4. Διατηρεί τη φωτεινότητα του αυτοκινήτου σας σαν καινούργιο

Θυμάστε το «Karate Kid»; Αυτή είναι η ίδια, «αποτρίχωση, στίλβωσηκερί». Και μην παραπονιούνται, ότι για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας σαν καινούριο τουλάχιστονΔεν χρειάζεται να κάνουν επίσης το γερανό ... 

Κόλπα για να κρατήσει το αυτοκίνητο καθαρό και χωρίς πλύσιμο!

Με την ολοκλήρωση όλων των εργασιών επισκευήζημιά στη βαφή, και το καθαρό αυτοκίνητο, μπορείτε ναξεκινήσουμε με το φινίρισμα. 

Πριν ξεκινήσετε την εφαρμογή βερνίκι ή άλλο προϊόν,πρέπει να προστατεύσει τα πλαστικά μέρη του σώματός σας. για να γίνει αυτόείναι υγρά ή κηροί μπορεί να προβάλει καθαρισμού? επίσης, ορισμένοιΠαραφίνης εύκολο να αφαιρεθεί, και να αποφεύγουν σημεία και φράκτες.

Αν το χρώμα είναι παλιό, εφαρμόστε το καθαριστικό και κερί και στη συνέχεια,Μπορείτε γυαλίζει προσεκτικά (σε αυτό το πρακτικό μάθετε πώςαναζωογονήσετε το σώμα ενός κλασικού αυτοκινήτου). Αν δεν έχετεχρησιμοποιείται ένα προϊόν συνδυασμού, και πάλι να κάνει το ίδιο με ένασκληρό κερί. Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα γυαλιστικό ή να το κάνουμε με το χέρι: Ποτέπρέπει να κάνω αυτή τη δουλειά πλήρη ήλιο ή σε ζεστό καιρό? καιΛειτουργεί μόνο σε τμήματα.

Αν στεγνώνει πολύ γρήγορα ή παίρνει πολύ χρόνο για να κάνει το γυάλισμα,Θα κοστίσει περισσότερο για να αφήσει τη δουλειά καλά τελειώσει. Σε νέα αυτοκίνηταεπαρκή σκληρά σφραγίδα κεριών.

Πες μου πώς το χρώμα του αυτοκινήτου και να σας πω πώς να φροντίσει

Το χρώμα χάνειαπό ένα αυτοκίνητο χάνει το όχημά της την πάροδο του χρόνου είναι κάτι πουκανείς δεν αμφιβάλλει. Εδώ είναι φροντίδαΣυγκεκριμένα απαιτούνται για κάθε τύπο του χρώματος:

 - ζωγραφικήεντελώς νέα:

Ακόμη και κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό, ζωγραφίσει ένα νέο αυτοκίνητο σχεδόν πάνταΜπορεί να θεωρηθεί σαν εντελώς λεία. Κατά τη διάρκεια του πρώτουδύο ετών από το όχημα, απλά περνούν τακτικά από τοπλύνετε. Συνιστάται να εφαρμόσει ένα σκληρό κερί κάθε έξιμήνες για να το προστατεύσουν.

- Ζωγραφική τριών ετών:

Στην γκαλερί μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία που τραβήχτηκε με μακροόπου τα πρώτα ίχνη του χρόνου είναι προφανή.

Τύποι βαφής (3)

 • Τύποι των χρωμάτων

  Ζωγραφική τριών ετών

 • Τύποι των χρωμάτων

  ζωγραφική ματ

 • Τύποι των χρωμάτων

  Ζωγραφική εντελώς νέα

Η ζωγραφική επιφάνεια δεν είναι πλέον ομαλή, αλλά υπάρχουν μικρέςκοιλάδες και αυξήσεις. Από το τρίτο έτος, έρχεται καθαράβαφή και δίνουν μέγιστη λάμψη στο αυτοκίνητό σας.Προϊόντα σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση σκληρό κερί ένα βήμα.

- ζωγραφική ματ:

Κάτω από το μικροσκόπιο, ένας πίνακας με μερικά χρόνια φαίνεταισεληνιακό τοπίο. Οι πολύ μικρές γρατσουνιές γίνει ζωγραφική ματ. σεΣτην περίπτωση αυτή, είναι άχρηστο και το πλύσιμο του αυτοκινήτου? αυτό που χρειάζεται είναι μιαλεπτή εργασία με καθαριστές χρώμα, γυαλίζει καιστεγανωτικά υλικά

Φωτογραφίες: R. Timm, Σ Krieger, F. Stange, Α Emmerling, Σ GehrtH.-J. Mau, H. Schaper, U. Sonntag, κατασκευαστής


Понравилась статья? Поделись с друзьями: