20 χρόνια Eurotunnel: πώς να περάσει τη σήραγγα της Μάγχης με αυτοκίνητο

20 χρόνια της σήραγγας της Μάγχης, το πέρασμα μεταξύ της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου πληρούνται. AUTOBILD.ES είχε την ευκαιρία να περάσουν την σήραγγα της Μάγχης με το αυτοκίνητο, αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε, αλλά μια Maserati Quattroporte GTS in. Εάν κάνετε κράτηση εκ των προτέρων το εισιτήριο, η διαδρομή μπορεί να περάσει από 27 ευρώ.

πληρούνται 20 χρόνια Eurotunnel. Κάθε χρόνο,περίπου 17 εκατομμύρια άνθρωποι δαπανούν Eurotunnel στηναυτοκίνητο (Επίσημη ιστοσελίδα). Για να σας δείξω πόσο εύκολο είναιδιασχίσουν τη Μάγχη, AUTOBILD.ES έχει μετακινηθεί εκεί. ότιΝαι, για να γίνει πιο ελκυστική εμείς περιπέτειαχρησιμοποιηθείMaserati Quattroporte GTS.

Περίπου 50 χιλιομέτρων που εκτείνεται έως και 80 μέτρακάτω από το βυθό της θάλασσας, και χάρη σε αυτό το βήμα ολοκληρώθηκε το 1994,μπορείτε να περάσουν από τη Γαλλία στην Αγγλία και αντίστροφα σε λιγότερο απόμία ώρα. ο τιμές Eurotunnel είναι εξαιρετικά μεταβλητή, αλλά αν το βιβλίο σαςεισιτήρια στην ιστοσελίδα της υποδομής αυτής, θα κοστίσει πάντα πολύλιγότερο.

Για να γιορτάσει 20 χρόνια Eurotunnel, Chris Froome, ηΗ ομάδα Sky ομάδας ποδηλασίας, έχει περάσει ένας Pinarello Δόγμα F8, ένα ποδήλατο που δημιουργήθηκε από Jaguar. Ήταν ηΗ Eurotunnel πρώτη φορά διασχίζει αυτό το μέσο.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: