Άτομα με ειδικές ανάγκες αγορά αυτοκινήτου, ποια πλεονεκτήματα;

Άτομα με ειδικές ανάγκες αγορά αυτοκινήτου, ποια πλεονεκτήματα;

Υποφέρουν αναπηρία δίνει μια σειρά από πλεονεκτήματα κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου, όπως το εξαιρετικά μειωμένο ΦΠΑ. Αλλά δεν είναι όλα και θα πρέπει να πληρούν ορισμένες προϋποθέσεις? υπάρχει και η τιμωρία για εκείνους που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν.

Για να απολαύσετε τα οφέλη της κυβέρνησης και του ιδιωτικούΑυτοί που προσφέρονται από το την αγορά ενός αυτοκινήτου για τα άτομα με ειδικές ανάγκεςη πρώτη προϋπόθεση είναι να παρέχει τεκμηρίωση που επιβεβαιώνει ότι ηιδιοκτήτης του οχήματος έχει αναγνωρίσει μια απώλεια τουλάχιστον33%. 

Αυτό είναι συνήθως αποδεικνύεται από Πιστοποιητικό ΑσφάλειαςΚοινωνική ή που εκπέμπεται από τα αντίστοιχα τμήματαΑυτόνομες κοινότητες.

φορολογικών ενισχύσεων

Το άρθρο 66 του νόμου περί ειδικών φόρων κατανάλωσης, λέει οοχήματα που έχουν ταξινομηθεί στο όνομα ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες θα έχουν τηνακόλουθα φορολογικά πλεονεκτήματα:

- απαλλαγή από VRT. Φυσικά, αυτό, σήμερα, δενΑυτό λέει πολλά, γιατί κάθε αυτοκίνητο με χαμηλότερες εκπομπές120 gr / CO2

- του εξαιρετικά μειωμένου ΦΠΑ. Δηλαδή, αντί της προσθήκης 21%Τιμή Factory, καθώς τα περισσότερα από τα αυτοκίνητα, προσθέστε4%.

- απαλλαγή από την κυκλοφορία, το περίφημο'Numerito'

Αυτό μπορεί να συμβεί εάν έχετε παρκάρει σε ένα χώρο στάθμευσηςανάπηρος

Αν και δεν υπάρχει είδηση ​​ότι η κυβέρνηση σχεδιάζει ναεφαρμογή ενός νέου σχεδίου ενίσχυσης για την αγορά, φθάνονταςένα Pive 2017 ΣχέδιοΘα παρέχει επίσης ειδική βοήθεια για οχήματαάτομα με ειδικές ανάγκες.

Προφανώς αυτό το υποθετικό σχέδιο Pive 9 θα δώσει μίαέκπτωση 3.000 ευρώ με αυτοκίνητα που ταξινομούνται στο όνομαάτομα με ειδικές ανάγκες? το ίδιο ποσό όπως ότιΈχει αφαιρεθεί κατά τα προηγούμενα σχέδια μεγάλες οικογένειες και δύο φορές ό, τι το άλλο δόθηκεαγοραστές.

Αλλά για να απολαύσετε αυτά τα φορολογικά οφέλη πρέπειπληρούν δύο προϋποθέσεις:

1. Έχουν παρέλθει τουλάχιστον τεσσάρων ετών από τηνκαταχώρηση ενός άλλου οχήματος υπό παρόμοιες συνθήκες. εκτόςη αγορά οφείλεται στο γεγονός ότι ο πρώην έχει κηρυχθεί καταστροφώνΣύνολο και ο αγοραστής δείχνουν τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν.

2. Η αγορά δεν υπόκειται σε Ηθοποιός μετάδοσης "μεταξύζωντανός" για χρονικό διάστημα τεσσάρων ετών από την ημερομηνία τηςεγγραφής.

Δεν είναι όλα τα άτομα με ειδικές ανάγκες μπορούν να σταθμεύσουν σε μπλε τετράγωνα

Φαίνεται ενδιαφέρον να κάνω μια παρατήρηση εδώ για να μιλήσουμε για τοάτομα με ειδικές ανάγκες θέσεις στάθμευσης.

Είναι ευρέως πιστεύεται ότι μόνο για την οδήγηση σε ένα αυτοκίνητοΆτομα με ειδικές ανάγκες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικούς χώρους, αλλά δενκαλά.

Όπως είπαμε στην αρχή, για να πάρει τα οφέληφόρος που προκύπτει από την εγγραφή του αυτοκινήτου για λογαριασμό ενόςαπενεργοποιηθεί αυτή πρέπει να πιστοποιεί την απώλεια του 33%προς τα εμπρός. Τώρα, για να πάρει την κάρτα στάθμευσηςειδικός είναι απαραίτητο να άτομα με ειδικές ανάγκεςαναγνωρίζονται.

Το ίδιο ισχύει και για την επιλογή του δωρεάν χώρο στάθμευσης στις περιοχέςrestringidasd, αν και αυτό εξαρτάται από τους τοπικούς κανόνες της κάθετης πόλης.

Ποιος μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο ταξινομημένο σε έναάτομα με ειδικές ανάγκες;

Με το νόμο στο χέρι, το αυτοκίνητο εγγραφείτε για λογαριασμό ενόςάτομα με ειδικές ανάγκες είναι αποκλειστικά για το συγκεκριμένο άτομο.

Υπάρχουν δύο πιθανές περιπτώσεις:

- ο άτομα με ειδικές ανάγκες μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο (με ή χωρίςπροσαρμογές)

- η αναπηρία δεν μπορεί να οδηγήσει το αυτοκίνητο και αγόρασε ένατο όνομά σας σε άλλους που είναι μαζί του

Bowler EXR προσαρμόζει μια διαδρομή του Dakar 2014 (2)

  • Bowler EXR απενεργοποιημένη στο Ντακάρ 2014

    Κατά την παρουσίαση της Bowler EXR, υπήρχε μια μεγάλη προσδοκία

  • Bowler EXR απενεργοποιημένη στο Ντακάρ 2014

    Η Bowler EXR θα είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά αυτοκίνητα του Ντακάρ

Το ερώτημα που προκύπτει στη συνέχεια: Τι θα συμβεί αν πιάσουν πίσω από το τιμόνιαυτοκίνητο ταξινομημένο στο όνομα ενός ατόμου με ειδικές ανάγκες χωρίς να είναι;

Mario Arnaldo θέρετρο, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού ΑυτοκινήτουΣυνεργάτες για την σωστή απάντηση. Εξηγεί ότιαν διαπιστωθεί ότι ένα αυτοκίνητο ταξινομημένο σε άτομα με ειδικές ανάγκεςΕίναι οδηγείται από πρόσωπο άλλο από τον ιδιοκτήτη ή χωρίςστο εσωτερικό, μπορείτε να χάσετε όλα τα οφέλη σας.

"Δεν φτάνουν πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες η παράβασηΜάθετε τις έρευνες που ξεκίνησε η Φορολογική Υπηρεσία",εξηγεί ο Mario Arnaldo. 

Αυτοί που αλιεύονται παραβίαση του νόμου που δίνεται έναςφορολογικές ποινές και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν τα χρήματα που εξοικονομήθηκανμε τόκους υπερημερίας.

Σε όλα αυτά υπάρχει μία εξαίρεση: γάμους στην οποίακαι οι δύο εταίροι έχουν πιστοποιηθεί η αναπηρία. 

Η εφαρμογή του κανόνα θα διορθώσει το αυτοκίνητο ήτανκαταχωρηθεί τόσο ως ορεκτικά, αλλά ως τον Μάιο του 2010Δεν μπορείτε να καταχωρήσετε ένα αυτοκίνητο για λογαριασμό των δύο ατόμων Νόμουπαραδέχεται ότι εμφανίζεται μία αρχή και μπορεί κανείς να το χρησιμοποιήσει χωρίςπρόβλημα. Με μία εξαίρεση: δεν έχουν άλλο αυτοκίνητο σε πανομοιότυπασυνθήκες στο νοικοκυριό.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: