Οι καλύτερες θέσεις στην ομάδα 1 μπορούν να αγοράσουν το 2017

Οι καλύτερες θέσεις στην ομάδα 1 μπορούν να αγοράσουν το 2017

Με την τελευταία έκθεση του RACE στο χέρι, θα σας πω ποιες είναι οι καλύτερες θέσεις στην ομάδα 1 μπορούν να αγοράσουν το 2017. Για την καλύτερη εννοούμε ότι αφού υποβληθεί σε μετωπικές συγκρούσεις και ενέργειες έχουν αποδειχθεί ότι είναι το ασφαλέστερο για το μικρό σας επιβαίνοντες.

καρέκλες ομάδα 1 είναι ότι μπορεί να πάει ενάντια στην πορεία. Αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη, διότι οι εμπειρογνώμονες συστήνουν ότι τα μωρά που ταξιδεύουν πορεία ενάντια όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο λόγος είναι απλή και σαφής: σε περίπτωση σύγκρουσης, μετατόπισης και ταλαιπωρία φορτίο τόσο η κεφαλή και ο λαιμός είναι πολύ χαμηλότερες. Το καλύτερο παράδειγμα βρίσκεται στις βόρειες χώρες, όπου τα παιδιά ταξιδεύουν πίσω στο δύο και τριών ετών και καταγράφονται τα χαμηλότερα ποσοστά παιδικής θνησιμότητας από ατύχημα.

Στην Ισπανία, σύμφωνα με την ECE R44, έφτασε η εννέα κιλά, Μπορούν να μετακινηθούν σε ένα καρέκλα Ομάδα 1 η οποία είναι η Μπορούν να πάνε ενάντια στην πορεία. Τώρα, για μερικούς μήνες η νομοθεσία αυτή συνυπάρχει με την iSize η οποία αναφέρει ότι οι μικρές ταξίδια πίσω έως και 15 μήνες? ενώ σκληραίνει δοκιμές για να ξεπεραστούν για έγκριση μεταξύ άλλων στο σκέλος δοκιμών πρόσκρουσης (το υπόλοιπο θα κάνει μόνο μπροστά).

Κατά τη μετακίνηση προς τον πρόεδρο της ομάδας 1

Στα καταστήματα, θα μπορεί να πει ότι τα πρώτα τους γενέθλια σηματοδοτεί την στιγμή για να αφήσετε το σάκο και να προχωρήσουμε στην καρέκλα. Δεν είναι έτσι. Οι ειδικοί επιμένουν στην εξυπηρέτηση το βάρος και το ύψος πάνω από την ηλικία, διότι αν και τα περισσότερα παιδιά φθάνουν περίπου εννέα κιλά το χρόνο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κάνουν την εξαίρεση.

Η διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση των νέων κανονισμών της κυκλοφορίας, τα αιτήματα ακούστηκαν από διάφορους Κογκρέσου εκπροσώπους, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης του ελάχιστου ύψους έως 1,50 για την εξάλειψη της ανάγκης για ένα σύστημα συγκράτησης για παιδιά (CRS) και να επεκταθεί η χρήση του καρέκλες εναντίον του πορεία. Και οι δύο έχουν αναφερθεί ως σύσταση και όχι υποχρέωση.

Ο νόμος στη συνέχεια διατηρείται με αυτόν τον τρόπο:

- SRI κάλυψη ομάδες 0 και 0+ Έχουν εγκριθεί έως 13 κιλά

 - εκείνες του ομάδα 1 προστασία παιδιά ηλικίας 9 έως 18 κιλά

- Μεταξύ 15 και 36 κιλών πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα κάθισμα αυτοκινήτου Ομάδα 2-3.

Και πάλι, είναι για SRI εγκριθεί σύμφωνα με την R44 ΕΚ, η iSize δεν επιτρέπει σειρά το παιδί μέχρι την ηλικία των 15 ετών μήνες? Από εδώ, η απόφαση θα είναι οι γονείς σχετικά με το Οι ειδικοί συστήνουν ζυγοστάθμισης hata φέρει σε τέσσερα χρόνια.

Επανατοποθέτηση για το ταξίδι σας από το παιδί είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, διότι φαίνεται ότι οι διαφορές στο επίπεδο της ασφάλειας σε περίπτωση πρόσκρουσης, μεταξύ ταξιδεύει πίσω και μπροστά είναι αξιοσημείωτη. Αυτό το βίντεο είναι πολύ σαφές:

Πέντε βασικές ερωτήσεις σχετικά με τη καρέκλες Ομάδα 1:

1. Ζώνη ασφαλείας ή Isofix;

Χωρίς καμία αμφιβολία, Isofix. Το σύστημα αυτό καθιστά η καρέκλα είναι ενσωματωμένο στο σώμα του οχήματος, ενώ μειώνοντας τις πιθανότητες λάθους στη συναρμολόγηση. Η αλήθεια είναι ότι κανένα χρώμα μεταξύ της σταθερότητας που προσφέρει μια καρέκλα με Isofix και ένα άλλο που στερεώνονται με ιμάντες (εκτός από το σύστημα ραγδαία Concord). Αλλά δεν μπορείτε να κάνετε ένα SRI που συνδυάζει και τα δύο συστήματα περισσότερο -Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητα-.

2. Bar υποστήριξη ή «άνω σημείου πρόσδεσης»;

Για το Isofix είναι πραγματικά αποτελεσματική θα πρέπει να έχετε τρία σημεία αγκύρωσης. Στο κατάστημα θα σας πω ότι το καλύτερο είναι η 'Top Tether', θεωρείται μια καθολική άγκυρα. Αν πάμε για αυτό, να το δοκιμάσετε πριν φύγει από την εγκατάσταση.

Έξι βασικές ερωτήσεις σχετικά με τα παιδικά καθίσματα (0 και 0+)

Σε μερικά αυτοκίνητα, η απόσταση μεταξύ της άνω αγκύρωση και την καρέκλα μπορεί να μην είναι αρκετά ευρύς ώστε να σφίξετε τον ιμάντα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι καλύτερο να καταφύγουν στο πόδι στήριξης.

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να δείτε πώς λειτουργεί το Top Tether:

3. Ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας ή πολλαπλά;

Η απάντηση εδώ είναι εξίσου σαφές: ρυθμιζόμενο. Η καλωδίωση πρέπει πάντα να είναι πάνω από τους ώμους του μωρού -συχνά κραυγή επειδή πάρα πολύ σφιχτά ή να τρίβει το λαιμό και αν ρυθμίζεται, ενώ πίσω, πολύ καλύτερα.

Επίσης, σκεφτείτε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, τα μικρά πόδια αιωρούνται στον αέρα. Κοιτάξτε την υποστήριξη κάτω από τα γόνατα, το ιδανικό είναι να είναι αφράτο και να ενισχυθεί.

 

Babyseats πιο ακριβά και ασφαλή (6)

 • Babyseats

  καρεκλάκι μωρού ασφαλέστερο κόσμο είναι το έργο της ρωσικής προπονητή Dratz Motor

 • πιο ακριβά και ασφαλή καρεκλάκι μωρού

  Λεπτομέρεια του συστήματος εξαερισμού

 • πιο ακριβά και ασφαλή καρεκλάκι μωρού

  Τρομερό enfant χαρακτική L'στο προσκέφαλο

 • πιο ακριβά και ασφαλή καρεκλάκι μωρού

  Η δομή είναι κατασκευασμένη από kevlar αλεξίσφαιρα

 • πιο ακριβά και ασφαλή καρεκλάκι μωρού

  Είναι καλυμμένο με γνήσιο δέρμα κροκοδείλου σε δύο χρώματα

 • πιο ακριβά και ασφαλή καρεκλάκι μωρού

  Φέρει, επίσης, ανεξάρτητο σύστημα ήχου

4. σταθερό ή ξαπλώστρα;

 Από το έτος, τα μωρά μπορούν να την περιέργειά τους και να περάσουν περισσότερο χρόνο κουτσομπολιό έξω από το παράθυρο. Ακόμα, σε μακρινά ταξίδια, τον ύπνο τους ξεπερνά και αγανακτεί μύες του λαιμού, αν δεν πλαγιάζω ελαφρώς. Επιπλέον, συνιστάται, έως και δύο χρόνια, ταξιδεύοντας κάτι που βρίσκεται ως προστατευτικό μέτρο. Ως εκ τούτου, το καλύτερο πράγμα είναι ανακλινόμενο κάθισμα αυτοκινήτου σε διάφορες θέσεις.

5. Μπροστά ή πίσω;

Από την 1η Οκτωβρίου του 2015, όλα τα παιδιά θα πρέπει να οδηγούν στο πίσω κάθισμα, εκτός εάν οι υπόλοιπες έδρες καταλαμβάνονται από τα παιδιά με τα αντίστοιχα τους SRI. 

Οι ειδικοί συστήνουν το πίσω κεντρικό κάθισμα και η πλέον κατάλληλη -τον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης είναι πολύ Menor-, αλλά μπορείτε να εγκαταστήσετε μόνο ένα κάθισμα αυτοκινήτου στο αυτοκίνητο με την κεντρική πλατεία σε τρεις-σημείο ζώνη. 

Ομάδα καρέκλες ασφαλέστερο 1 σύμφωνα με την έκθεση του RACE 2017

Αποφασίστε ποια κάθισμα αυτοκινήτου είναι καλύτερο για εσάς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Σύμφωνα με τις τελευταίες δοκιμές ασφαλείας, χρησιμοποιήστε (τα οποία είναι εύκολο να συγκεντρωθούν μειώνει μειώνει τον κίνδυνο σφαλμάτων στην εγκατάσταση), εργονομία και τη σύνθεση του επόμενου SRI RACE περάσει τις εξετάσεις:

SICT Britax Advansafix III. αποδεκτή

Υπερβαίνει όλες τις δοκιμές ασφαλείας, εργονομία, ευκολία χρήσης και τοξικών ουσιών: (πολύ ικανοποιητικό) την αντοχή σύνθεσή τους? αδύναμη, ευκολία χρήσης (είναι αποδεκτή)? αποδεκτή ασφάλεια και την εργονομία μεταφέρονται.

Britax Evolva 1-2-3 SL SICT. αποδεκτή

Ασφάλεια: αποδεκτή? χρηστικότητας και εργονομίας, ικανοποιητική? παρουσία τοξικών ουσιών πολύ ικανοποιητική.

Cybex Pallas Μ SL. ικανοποιητικός

αποτελέσματα των δοκιμών ασφαλείας τους είναι καλή, αλλά έχασε μισό κοιλιακή πίεση σημείο και υπέστη ελαφρά απόκλιση από dummie στο στήθος κατά τη διάρκεια της επιπτώσεις. Μέχρι και την ασφάλεια κατηγορία SRI πολύ ικανοποιητικό επίπεδο για καλό κράτημα ανδρείκελο πλευρικής σύγκρουσης. 

Kiddy Guardianfix 3. Ικανοποιητική

Ένα από τα πλέον συνιστάται αγορές. Είναι ένα πολυ-ομάδα ασφαλείας που έχει εγκριθεί για παιδιά ηλικίας 1 έως 12 ετών (περίπου). επιτύχουν ικανοποιητικά αποτελέσματα σε όλες τις δοκιμές.

Nania I-Max SP. αποδεκτή

Εγκρίθηκε για παιδιά που ζυγίζουν περισσότερο από εννέα κιλά, αλλά δεν έχουν φθάσει 36, παρέχει αποδεκτά αποτελέσματα τόσο για την ασφάλεια και την εργονομία και ικανοποιητική στην ευκολία της χρήσης και της σύνθεσης. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αποδεκτό.

 

Tex μωρό πολιορκία Auto Groupe 1/2/3. αποδεκτή

Η δύναμη αυτής της καρέκλας ελέγχεται από κοινού την ευκολία στη χρήση για να πάρει ικανοποιητική βαθμολογία? στις άλλες παραμέτρους που θα πρέπει να σχήμα με αποδεκτή.


Понравилась статья? Поделись с друзьями: