Αγοράστε ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Αγοράστε ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Είναι η μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στην Ευρώπη, διότι είναι σχεδόν απεριόριστη προσφορά. Έχετε ποτέ νόμιζες ότι αγοράζοντας ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη Γερμανία; Έχουμε ταξιδέψει εκεί για να σας πω ότι θα πρέπει να κάνετε αν θέλετε να αγοράσετε ένα Μέκκα αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται.

Όπως και με δημοπρασίες αυτοκινήτων, αγοράσουν αυτοκίνητο στη Γερμανία Είναι ένα από εκείνα τα θέματα που έρχονται συχνά σε συζητήσεις σχεδόν πάντα, επειδή κάποιος γνωρίζει κάποιον που έχει πάει πολύ καλά. Ωστόσο, όταν κάποιος είναι σοβαρός για γίνει με ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη Γερμανία, τόσες αμφιβολίες που τελικά τραβήξτε προς τα πίσω περισσότερο από ό, τι προκύψει μία. Μην ανησυχείτε, θα έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε:

Γιατί η Γερμανία είναι το ιδανικό μέρος για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αγορά αυτοκινήτου;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους αγοράζουν αυτοκίνητα στη Γερμανία Είναι ενδιαφέρον, το πιο προφανές είναι όγκος: 65% του μεγέθους της Ισπανίας, έχει σχεδόν το διπλάσιο του πληθυσμού (80 εκατομμύρια), με μικρή ανεργία και πολύ υψηλότερη συνολική μισθούς εδώ.

Επιπλέον, οι μεγάλες μάρκες πολυτελείας, όπως Mercedes, Audi και η BMW, έχουν την έδρα τους εκεί. Έτσι, στις νότιες πολιτείες, ιδιαίτερα της Βαυαρίας, όπου η BMW έχει την έδρα υψηλότερες συγκεντρώσεις ανά αυτοκίνητο αυτής της μάρκας από οπουδήποτε αλλού στον πλανήτη. Ο κατασκευαστής παρέχει στους εργαζομένους εκπτώσεις 30% και, όπως ITV αρχίζει να κινείται μετά από τρία χρόνια, αυτό είναι σχετικά με τη συχνότητα με την οποία οι Βαυαροί ανανεώσει το αυτοκίνητό τους. 

Πώς να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία, βήμα προς βήμα

Εάν ο προϋπολογισμός σας δεν είναι πολύ ογκώδης, η πιο οικονομική είναι ότι εσείς που ταξιδεύουν στη Γερμανία και θα φέρει την οδήγηση αυτοκινήτου.

AUTOBILD.ES έχουμε κάνει στη διαδικασία να σας πω βήμα-βήμα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. «Είμαστε γι 'αυτό, με προϋπολογισμό 20.000 ευρώ.

 1. αναζήτησης στο Διαδίκτυο.
 2. Ταξίδι στην Γερμανία.
 3. Εντοπίστε το όχημα.
 4. Αγορά και πώληση του οχήματος.
 5. απαιτούμενων δικαιολογητικών.
 6. Καταχωρήστε το αυτοκίνητο στην Ισπανία.

 

1. Αναζήτηση στο Internet

 • Για να αγοράσετε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο στη Γερμανία είναι απολύτως απαραίτητο κριτήρια που σχετίζονται αναζήτησης στο Διαδίκτυο, και ανάμεσά τους είναι τα χρήματα.
 • Είναι επίσης σημαντικό να είστε σαφείς για το τι είδους όχημα που χρειάζεστε.
 • Μεταξύ των διαφόρων τόπων αναφοράς, θα πρέπει να συνδεθείτε στην παράγραφο Gebrauchtwagenbörse (Χρησιμοποιείται αγοράς) και, από τη στιγμή εκεί, πληκτρολογείτε στην αναζήτηση όλα τα κριτήρια που ισχύουν για εσάς, μάρκα, μοντέλο, τον τύπο του κινητήρα (ντίζελ ή βενζίνη), τιμή (μεταξύ μέγιστης και ελάχιστης) και μέγιστη χιλιομετρική.
 • Δεν ξεχνάμε, επίσης, δείχνουν »γη«(Μέλος όπου ψάχνετε) και plz o 'Postleitzahl«(Ταχυδρομικός κώδικας), το οποίο περιορίζει κάποια αποτελέσματα, αλλά θα πρέπει να: δεν θέλουν να ψάχνει για ένα αυτοκίνητο στο Αμβούργο και στο τέλος να χρειάζεται να πάει κάτω στο Μόναχο γιατί εκεί που το βρήκατε.
 • Μπορείτε να δείτε όλες τις ταχυδρομικούς κώδικες στη Γερμανία. Εάν αυτές οι πληροφορίες δεν φαίνεται σαν αρκετά, εδώ μπορείτε να ελέγξετε πώς να βρείτε ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία σε απευθείας σύνδεση.

 

2. Ταξίδι στη Γερμανία

ο ταξίδι με το αυτοκίνητο για να αγοράσει στη Γερμανία Αυτό έχει τα υπέρ και τα κατά της.

Κατ 'αρχάς, ξέρετε ότι ένας τρόπος για αεροπορικά εισιτήρια για να πάει πιο ακριβά. Αν θέλετε να αποφύγετε να σας οδηγήσει πίσω την ήττα του Μονάχου και της Μαδρίτης ανάμεσα σε 2.100 Km- εκεί, εκεί μεταφορικές εταιρείες να το φέρει σε ένα φορτηγό για περίπου 500 ευρώ. Εάν επιλέξετε την τελευταία επιλογή, συνιστάται να προσλάβει έναν καλό ασφαλιστικό (περίπου 100 ευρώ), γιατί αλλιώς μπορείτε να πάρετε μια αηδία όταν, σε πέντε ή έξι εβδομάδων το τι θα πάρει για να traerlo- φτάσει στα χέρια σας.

Χάρη στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι επιλογές για που φέρουν στη Γερμανία για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο Είναι σχεδόν απεριόριστες, αν και σε πολλές περιπτώσεις υποβάλλονται σε ενδιάμεση στάση στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα (κάναμε καλά για να μειώσουν το κόστος).

Πριν από την αναχώρηση, σας συνιστώ να σχεδιάσετε ένα μικρό δρόμο της επιστροφής, αν πρόκειται να κάνουμε στο νέο γερμανικό αυτοκίνητο σας. Θα έρθει σε πρακτικό για να φορτώσει κάποια από τις εφαρμογές για τα ταξίδια σας προτείνουμε σε αυτό το άρθρο.

3. Εντοπίστε το όχημα

Αφού εκεί, η αναζήτηση για τα αυτοκίνητα στη Γερμανία αρχίζει. Μπορείτε να μετακινήσετε απρόσκοπτα σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

καταστήματα αυτοκινήτων, όπως στην Ισπανία, είναι στα προάστια των πόλεων και χωρίς όχημα να κινηθεί, αυτό είναι ήδη ένα σημαντικό εμπόδιο. Επιπλέον, τα επίσημα κέντρα -visitamos πολύ ωραία BMW με έως και 1.200 μονάδες στοκ- και τα μεγάλα έμποροι multi-brand, μας είπαν Θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετές ημέρες για να παραδώσει το όχημα. Αν θέλετε να κάνετε για τα αξιοθέατα, ωραία, αλλά αν δεν ...

Έτσι, εάν είστε σε μια βιασύνη, αποφύγετε τους εμπόρους. Στην πραγματικότητα, η συμβουλή μου είναι ότι έχετε εντοπίσει τη μονάδα που σας ενδιαφέρει και, μόνο στην περίπτωση, ένα σχέδιο Β και σχέδιο Γ στην ίδια περιοχή, ειδικά αν έχετε βρεθεί πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται από ιδιώτες.

Αν καταφεύγουν σε αγοραπωλησίες, θα πρέπει να σας δώσει μια μηχανική εγγύηση ενός έτους και έχετε ένα άλλο πλεονέκτημα: από το νόμο, πρέπει να σας ενημερώσει αν το αυτοκίνητο δεν έχει υποστεί ή ατυχήματα. Στην πραγματικότητα, σε αφίσες που τα οχήματα δούμε αυτές τις πληροφορίες εμφανίζεται συνήθως Καμπάunfallfrei( «Unfallfrei» σημαίνει χωρίς ατυχήματα “και, αν μεταφέρουν ένα”nicht«Εμπρός, το αντίθετο).

Στο τέλος, βρήκαμε ένα αυτοκίνητο: μια BMW 320d Touring τεσσάρων ετών και 73.811 χιλιομέτρων, που κόστισε 16.500 ευρώ, αδιαπραγμάτευτη. Το μοντέλο που χρησιμοποιείται είναι από τα πιο περιζήτητα στην Ευρώπη.

 

4. Η αγορά και η πώληση οχημάτων

Πριν από την αναχώρηση, θα πρέπει να ενημερώσει την τράπεζα για το τι είναι ο καλύτερος τρόπος για να πληρώσει κατά την αγορά ενός αυτοκινήτου στη Γερμανία.

Μπορείτε να φέρετε πάντα μετρητά, δεδομένου ότι σε χαρτονομίσματα των 500 σχεδόν κάθε ποσό που διογκώνεται πολύ λίγο, αλλά αν έχετε ενδοιασμούς, το ασφαλέστερο μέσο πληρωμής είναι Swift μεταφοράς, αλλά θα πρέπει να ενημερωθεί αν η τράπεζά σας είναι συνδεδεμένο με αυτό το σύστημα και όλες τις η διαδικασία διαρκεί μεταξύ 24 και 72 ωρών.

Συνιστάται να παίρνετε το δελτίο ταυτότητας και όχι διαβατήριο, γιατί σε αυτό το έγγραφο δεν περιέχει διεύθυνση. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι όλα σύμβασης την αγορά και την πώληση ενός αυτοκινήτου στη Γερμανία Αυτό αντανακλάται του ΦΠΑ, έτσι δεν θα πρέπει να πληρώσει στην Ισπανία.

Επίσης, από το νόμο, όταν η αγορά διανομής και πώλησης ενός οχήματος πρέπει να περάσει πριν από ένα σύντομο τεχνικό έλεγχο μιας ανεξάρτητης οντότητας. Αφού οι μηχανικοί είχαν θέσει την BMW, που είπε σε έναν εμπειρογνώμονα από μια εταιρεία ITV να συμβεί για να κάνουν τη γενική επιθεώρηση των δώδεκα βασικών σημείων και των άλλων καυσαερίων, η οποία σε αυτή την περίπτωση γίνεται στην ίδια την αντιπροσωπεία.

Εάν να αγοράσει ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο στη Γερμανία, θα είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση αυτής της λειτουργίας σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο (Dekra, ADAC, TÜV, κλπ) για περίπου 100 ευρώ, με το μειονέκτημα ότι σε αυτά τα κέντρα δεν υπάρχουν διερμηνείς για τη μετάφραση από τα γερμανικά στα αγγλικά ή ισπανικά.

Άλλες διαδικασίες αγορά ενός αυτοκινήτου στη Γερμανία Είναι κατασκευασμένα στο γραφείο κίνησης (Verkehrsamt) Από το χώρο λειτουργίας.

Δείτε πού βρίσκεστε και το πρόγραμμά σας, γιατί μπορεί να υπάρχουν μεγάλες διαφορές: στο Μόναχο, για παράδειγμα, άνοιξε μόνο μεταξύ 9.00 h και 12.00 h. Ευτυχώς, είχαμε βρίσκεται η BMW σε μια πόλη που ονομάζεται Starnberg και -Υπάρχει πάντα «Verkehrsamt» είναι descentralizado- είχε μια υπέροχη ανοιχτή από τις 7 το πρωί μέχρι τις 19 το βράδυ.

Σε κάθε περίπτωση, ενώ αγοράζουν και να πωλούν μεμονωμένα περιμένει την επιβεβαίωση από την τράπεζά σας ότι η μεταβίβαση έχει γίνει, είναι φυσιολογικό που έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 24 ώρες για τη διαχείριση αυτή. Παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλα τα έγγραφα που χρειάζεται συμπλήρωση

 

5. Τεκμηρίωση απαιτούμενη

Στην πώληση, η έξοδα Οργανισμού θα συμπεριλαμβανομένου στο τιμή όχημα.

Αν έχετε αγοράσει ένα άτομο, μπορείτε να μισθώσετε τις υπηρεσίες ενός οργανισμού ή να κάνετε όλα τα χαρτιά σας. Στην γκαλερί σας οι ρόλοι αυτοί πρέπει να φορούν την καταχώριση γραφείου (Zulassungsstelle), Εκτός από το διαβατήριο:

 • Πιστοποιητικό έχουν περάσει από τη γενική επισκευή: 100 ευρώ
 • Abgasuntersuchung (Βεβαίωση ότι έχουν περάσει την αναθεώρηση των αερίων): 30 ευρώ.
 • Fahrzeugbrief (Χαρτιά αυτοκινήτου).
 • Διεθνές πιστοποιητικό ασφάλισης.
 • Versicherungsbestätitung (Προσωρινή πιστοποιητικό ασφάλισης): 100 ευρώ.
 • Η εγγραφή γίνεται σε 5 λεπτά. Καταστήματα βρίσκονται κοντά σε δημόσια αξιώματα. Να εγκαταλείψει τη Γερμανία με το αυτοκίνητο, θα πρέπει να πάρει κάποιο προσωρινές πινακίδες, που κοστίζουν περίπου 100 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών. Η θητεία του ίδιου (που συνδέονται με την ασφάλεια όρου) έρχεται στις πλευρές.
 • Σύμβαση και τεχνικά δεδομένα: Αν πάτε σε μια γερμανική αγορά, οι πιθανότητες είναι ότι μπορείτε να πάρετε μια Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης Ευρωπαϊκό μορφή. σε αυτό έγγραφο έλα καθορίζονται όλα τεχνικά χαρακτηριστικά όχημα. Σε περίπτωση που δεν το προσφέρει, τον ρωτάω, γιατί αλλιώς θα πρέπει να κάνει ένα στην Ισπανία. έχετε δύο επιλογέςΑυτός που έκανε η σταθμού ITV, το οποίο κοστίζει περίπου 90 ευρώ, ή ένα επίσημη εκδοθεί από τον κατασκευαστή μπορεί να πάει ακόμα πιο ακριβά. Επιπλέον, θα επιβραδύνει αρκετά σε όλη τη γραφειοκρατία.


 

6. την εγγραφή του αυτοκινήτου στην Ισπανία

Μετά από μια μέρα και μέγιστη οδηγική, φτάσαμε στη Μαδρίτη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. να να δώσει τα έγγραφα σε ένα γερμανικό αυτοκίνητο στην Ισπανία δεν υπήρχε αδικαιολόγητη βιασύνη, αφού διάθεσή μας για να φέρει την κυκλοφορία ενός πινακίδα κυκλοφορίας και των ασφαλιστικών προσωρινή πανευρωπαϊκό, οι οποίες ίσχυαν για ένα μήνα.

Από τη στιγμή στην Ισπανία, για να καταχωρήσετε ένα ξένο αυτοκίνητο πρέπει να περάσει το ITV με τα ακόλουθα έγγραφα:

 • κάρτα ITV (με αντίγραφα)
 • Το πρωτότυπο τιμολόγιο για το αυτοκίνητο και η μετάφραση στα ισπανικά (σε κίνηση δεν συγκεκριμένες, αλλά έχει προταθεί από το δικαστήριο διερμηνέας).
 • Η απόδειξη ότι έχει καταβληθεί ο φόρος επί των μηχανοκίνητων οχημάτων (το ποσό που καθορίζεται από κάθε δήμο) • Επίλυση του φόρου επί ορισμένων μεταφορικών μέσων (που γίνονται μέσω διαδικτύου).
 • Το έντυπο της αίτησης εγγραφής που ελήφθη στο Traffic μπορεί download'm εφεξής. Μια άλλη επιλογή είναι να το κάνει μέσω ενός οργανισμού, όπου, για περίπου 300 ευρώ, μπορείτε να αποθηκεύσετε αυτή την γραφειοκρατία.

 

Πόσο κοστίζει για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στη Γερμανία (π.χ. αγορά ενός BMW 320d Touring)

Πτήση 2 άτομα ένας τρόπος:€ 498,00
Ξενοδοχείο δίκλινο δωμάτιο 2 διανυκτερεύσεις:€ 228,00
αποκατάστασης:112,08 €
Άλλα έξοδα:€ 5.90
Οι δημόσιες συγκοινωνίες:€ 33.10
ταξί:€ 82.20
καυσίμου:174,46 €
διόδια:€ 103,70
ITV στην Ισπανία:€ 169,87
Εγγραφή στην Ισπανία:838,95 €
πλάκες ισπανική άδεια:23,00 €
Τιμή οχήματος:16.500,00 €
Σύνολο: 18,769.26 €

Τι θα είχε κόστος στην Ισπανία

Τιμή GANVAM (χωρίς ΦΠΑ):19,720.00 €
Η τιμή του εξοπλισμού 
Χώρος στάθμευσης Βοηθός:€ 650,00
Adapter Τηλέφωνο:1.600,00 €
Τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών:€ 300,00
κεντρικό υποβραχιόνιο:€ 200,00
Σύνολο: 22,470.00 €
Έχουμε σωθεί: 3.700,74 €
Понравилась статья? Поделись с друзьями: